gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Sexy ναι,πλαστική ναι,όμορφη όχι
Καλησπέρες ;)
Αδικως χαλας το σαλιο σου
ρωσικα γονιδια + αισθητικη μπλα μπλα μπλα
τι ψαχνεις;
Sexy ναι,πλαστική ναι,όμορφη όχι
Καλησπέρες ;)
φιλε μου, οσες πλαστικες και να κανει μια γυναικα, αμα δεν υπαρχει το υποβαθρο τζαμπα πανε ;) αν θες ξαναδιαβασε τι εγραψα στην αρχικη περιγραφη μου ;)Sexy ναι,πλαστική ναι,όμορφη όχι
Καλησπέρες ;)
εδώ είσαι λάθος , ψευτική και πλαστική ομορφιά εχει, τα 20χρόνα δροσερά, φυσικής ομορφιάς Ρωσιδάκια , που συναναστρέφεσαι είναι απείρως ομορφότερα...αρχισες να αμφισβητεις κι εσυ τα αυτονοητα? πολυ παρεα με το ΠαΠακι κανεις μου φαινεται!!
για πες μας τωρα οτι αμφισβητεις οτι για μια δεκαετια τουλαχιστο ηταν η πιο σεξυ γυναικα του πλανητη! Ολος ο κοσμος ειναι στραβος πια?
Έχεις δίκιο,πάω για κανά κοψίδι ;)Αδικως χαλας το σαλιο σου
τι ψαχνεις;
ουτε εσυ θα τη γαμαγες?Αδικως χαλας το σαλιο σου
τι ψαχνεις;
εδώ είσαι λάθος , ψευτική και πλαστική ομορφιά εχει, τα 20χρόνα δροσερά, φυσικής ομορφιάς Ρωσιδάκια , που συναναστρέφεσαι είναι απείρως ομορφότερα...
;) σας εχω προλαβει παιχτες!φιλε μου, οσες πλαστικες και να κανει μια γυναικα, αμα δεν υπαρχει το υποβαθρο τζαμπα πανε ;) αν θες ξαναδιαβασε τι εγραψα στην αρχικη περιγραφη μου ;)
Έχεις δίκιο,πάω για κανά κοψίδι ;)
εντελώς άλλη φάτσα...οριστε και μια απο τα νειατα της πριν κανει τις πλαστικες
σιγα μην κλαψω.
σιγα μην κλαψω.Όταν φτάσεις τα χρόνια της κι είσαι έτσι τότε και μόνο τότε μην κλάψεις http://[URL unfurl="true"]www.iconcave.com/img/smile/571.gif[/img[/URL]]
[/quote]
παλιοτερα πριν κανει τη μουρη της ετσι ηταν πολυ καλυτερη.
και στο κατω κατω γουστα ειναι αυτα,εκραξα εγω κανενα επειδη του αρεσει?
ξερω,ξερω,ειδες φως και μπηκες............Αδικως χαλας το σαλιο σου
τι ψαχνεις;
δεν έκρινα το γούστο σου αλλά το ότι γράφεις "σιγά μην κλάψω" σε μια φώτο μιας γυναίκας που έχει φτάσει 40+ κι είναι λογικό να έχει σπάσειπαλιοτερα πριν κανει τη μουρη της ετσι ηταν πολυ καλυτερη.
και στο κατω κατω γουστα ειναι αυτα,εκραξα εγω κανενα επειδη του αρεσει?
δεν έκρινα το γούστο σου αλλά το ότι γράφεις "σιγά μην κλάψω" σε μια φώτο μιας γυναίκας που έχει φτάσει 40+ κι είναι λογικό να έχει σπάσει
σιγα μην κλασεις χεχεαπαντουσα στον μεμο που ελεγε κλαψτε..
προσκυνατε ειπα! ;)απαντουσα στον μεμο που ελεγε κλαψτε..
α με εχεις συνηθισει στο κλαψτε.προσκυνατε ειπα! ;)
και οταν λεει ο μεμος κλαψτε Ελλεηνιδες το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να τον ακουσετε ;)