Νέα

Η φωτό της γυναίκας των ονείρων μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 176K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πως την/τον προτιματε?

• μελαχρινη

Ψήφοι: 124 31,2%
  • ξανθια

Ψήφοι: 87 21,9%
  • μαυρομαλα

Ψήφοι: 46 11,6%
  • κοκινομαλα

Ψήφοι: 29 7,3%
  • οτι ναναι

Ψήφοι: 19 4,8%
  • δεν με νοιαζη

Ψήφοι: 26 6,5%
  • καστανη

Ψήφοι: 12 3,0%
  • μαυρομαλης

Ψήφοι: 1 0,3%
  • ξανθος

Ψήφοι: 3 0,8%
  • καστανος

Ψήφοι: 2 0,5%
  • μελαχρινος

Ψήφοι: 5 1,3%
  • ειναι τρελλος ο καραφλος

Ψήφοι: 13 3,3%
  • γκριζομαλης

Ψήφοι: 5 1,3%
  • καραφλη

Ψήφοι: 9 2,3%
  • καστανοξανθη

Ψήφοι: 16 4,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    397

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οχι αλλα χτες μου την επεσε ο αλλος επειδη ποσταρα ελληνιδες γιατι ολες οι ελληνιδες ειναι μπαζα. :rolleyes:

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.com/var/plain_site/storage/images/autres-sports/diaporamas/le-week-end-en-images-27-01-2008__1/championnats-d-europe-de-zagreb-kiira-korpi/1978631-1-fre-FR/championnats-d-europe-de-zagreb-kiira-korpi_diaporama.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.highestfive.com/wp-content/uploads/kiirakorpi1_te.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Α! Η Χαϊντι! Τι γλυκιαααααααα...

Ξυπνησες αλλιως σημμερις :2funny:

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
οχι αλλα χτες μου την επεσε ο αλλος επειδη ποσταρα ελληνιδες γιατι ολες οι ελληνιδες ειναι μπαζα. :rolleyes:
:2funny: :2funny:ελα βαζω εγω....την γουσταρω με τα χιλια....τρελη φατσα..και ωραια μετρημενη τυπισα/.
6998b.jpg

6998c.jpg

n12302420381_905817_302.jpg

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
sofia-milos-picture-1.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.superiorpics.com/pictures2/6252_milos_19165.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.liesangeles.com/wp-content/uploads/2009/09/sofia-milos3.jpg[/img[/URL]]

Karakitsos

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
για οτι και να παει εδω, κοτσο την πιανουνε!

μπαζο μπαινει, μπαζο βγαινει!

εκτος αν πιστευεις οτι τα σπα εχουν την μαγικη ικανοτητα να παρουνε τη βασιλειαδου και να την βγαλουνε σκλεναρικοβα!

αλλοι ειναι οι λογοι που πανε στα σπα και τα ξεσπα εκει και οχι για να εχουν την ψευδαισθηση οτι ξαφνικα ομορφυναν επειδη πληρωσαν ενα σκασμο λεφτα και τους τριψανε την πλατη με τις πετρουλες ;)

πετρουλες?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Κοίταξε εδώ νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο . Κριτική πρέπει να υπάρχει και να ακούγεται προσεκτικά απο τον καθένα μας , ακόμη κι' αν είναι κακόπιστη . Απο την άλλη εσύ έχεις την άποψη σου και δεν κάμπτεσαι ... Αν βέβαια πάει να δημιουργηθεί ένα κλίμα ψυχολογικής τρομοκρατίας αυτό είναι κάτι το διαφορετικό . Στην περίπτωση σου όμως απλώς ο μέμος έκανε με το γνωστό πληθωρικό και απόλυτο στυλ του θόρυβο - δεν νομίζω ότι δημιουργήθηκε τρομοκρατικό κλίμα ...

Επίσης , στη περίπτωση της Τατιάνας αντιμετώπισες κριτική , αλλά καλό ήταν γιατί δώθηκε η ευκαιρία να ακουστούν τα αντίθετα γούστα , τα οποία προσωπικά συμμερίζομαι . Αλλά , και εκεί δεν έγινε κάτι το τρομερό ...

Όταν ποστάρουμε δεν πρέπει να επιζητούμε την συμφωνία των άλλων μαζί μας , αλλά κυρίως την ασυμφωνία . Τότε τα πράγματα είναι πιο ζωντανά . Μερικές φορές βέβαια στο μπου παραείναι ζωντανά τα πράγματα ...  :2funny: Αλλά δεν νομίζω , απ’ αυτά που έχω δει , ότι σε γενικές γραμμές πρέπει να έχεις παράπονα . Κάνω λάθος ?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Κοίταξε εδώ νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο . Κριτική πρέπει να υπάρχει και να ακούγεται προσεκτικά απο τον καθένα μας , ακόμη κι' αν είναι κακόπιστη . Απο την άλλη εσύ έχεις την άποψη σου και δεν κάμπτεσαι ... Αν βέβαια πάει να δημιουργηθεί ένα κλίμα ψυχολογικής τρομοκρατίας αυτό είναι κάτι το διαφορετικό . Στην περίπτωση σου όμως απλώς ο μέμος έκανε με το γνωστό πληθωρικό και απόλυτο στυλ του θόρυβο - δεν νομίζω ότι δημιουργήθηκε τρομοκρατικό κλίμα ...

Επίσης , στη περίπτωση της Τατιάνας αντιμετώπισες κριτική , αλλά καλό ήταν γιατί δώθηκε η ευκαιρία να ακουστούν τα αντίθετα γούστα , τα οποία προσωπικά συμμερίζομαι . Αλλά , και εκεί δεν έγινε κάτι το τρομερό ...

Όταν ποστάρουμε δεν πρέπει να επιζητούμε την συμφωνία των άλλων μαζί μας , αλλά κυρίως την ασυμφωνία . Τότε τα πράγματα είναι πιο ζωντανά . Μερικές φορές βέβαια στο μπου παραείναι ζωντανά τα πράγματα ...  :2funny: Αλλά δεν νομίζω , απ’ αυτά που έχω δει , ότι σε γενικές γραμμές πρέπει να έχεις παράπονα . Κάνω λάθος ?
μπα,οχι δεν εχεις λαθος.
αλλα κι εμενα σχεδον καμμια δεν μαρεσε απο αυτες που ποσταραν αλλοι-ες.
ειδες να λεω τιποτα? οχι.
εδω ο καθενας απλα παραθατει τις τυπισσες του γουστου του,ετσι το βλεπω εγω

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
μπα,οχι δεν εχεις λαθος.
αλλα κι εμενα σχεδον καμμια δεν μαρεσε απο αυτες που ποσταραν αλλοι-ες.
ειδες να λεω τιποτα? οχι.
εδω ο καθενας απλα παραθατει τις τυπισσες του γουστου του,ετσι το βλεπω εγω

Πράγματι , δεν έχει νόημα να σχολιάζουμε το κάθε ποστ . Αλλά μερικά ποστ έχουν ενδιαφέρον να κάνουμε σχολιασμό γιατί σχετίζονται με γενικότερα γούστα και απόψεις πάνω στο γούστο , την αισθητική , τον ερωτισμό . Και έτσι γίνεται και κουβεντούλα . Δεν είναι πιο ενδιαφέρον και ζωντανό αυτό βρε σίλβα ?

(Βέβαια μερικοί δεν ξέρουν να συζητάνε - άλλο αυτό , αν και μεγάλο πρόβλημα μερικές φορές ...) .

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Οκ, δεν είμαι και ο ορισμός της πρωτοτυπίας ( :grin:), αλλά μιλάμε για όνειρα... :dancing:

Συνημμένα

• jolie1.jpg
    jolie1.jpg
    369 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Angelina-Jolie_5.jpg
    Angelina-Jolie_5.jpg
    44,4 KB · Εμφανίσεις: 14
  • angelina_jolie17.jpg
    angelina_jolie17.jpg
    25,4 KB · Εμφανίσεις: 12

Stories

Νέο!