You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η φωτό της γυναίκας των ονείρων μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 176K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.com/var/plain_site/storage/images/autres-sports/diaporamas/le-week-end-en-images-27-01-2008__1/championnats-d-europe-de-zagreb-kiira-korpi/1978631-1-fre-FR/championnats-d-europe-de-zagreb-kiira-korpi_diaporama.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.highestfive.com/wp-content/uploads/kiirakorpi1_te.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Α! Η Χαϊντι! Τι γλυκιαααααααα...
Ξυπνησες αλλιως σημμερις :2funny:
Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ελα βαζω εγω....την γουσταρω με τα χιλια....τρελη φατσα..και ωραια μετρημενη τυπισα/.οχι αλλα χτες μου την επεσε ο αλλος επειδη ποσταρα ελληνιδες γιατι ολες οι ελληνιδες ειναι μπαζα.
Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι αφυδατωμενος.... αντε να ερθει ο χειμωνας δεν μπορω αλλο.Α! Η Χαϊντι! Τι γλυκιαααααααα...
Ξυπνησες αλλιως σημμερις
Karakitsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
για οτι και να παει εδω, κοτσο την πιανουνε!
μπαζο μπαινει, μπαζο βγαινει!
εκτος αν πιστευεις οτι τα σπα εχουν την μαγικη ικανοτητα να παρουνε τη βασιλειαδου και να την βγαλουνε σκλεναρικοβα!
αλλοι ειναι οι λογοι που πανε στα σπα και τα ξεσπα εκει και οχι για να εχουν την ψευδαισθηση οτι ξαφνικα ομορφυναν επειδη πληρωσαν ενα σκασμο λεφτα και τους τριψανε την πλατη με τις πετρουλες ;)
πετρουλες?
ελα ντε κι εγω απορησα γιατι δεν υπαρχει κατι τετοιο στην αισθητικη.
το να βαζεις καυτες πετρες σε συγκεκριμενα σημεια της πλατης για χαλαρωση υπαρχει,αλλα δεν γδερνουν πλατες πουθενα με πετρες.
www.enet.gr/?i=news.el.article&id=181529]http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=181529[/url]
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
οχι αλλα χτες μου την επεσε ο αλλος επειδη ποσταρα ελληνιδες γιατι ολες οι ελληνιδες ειναι μπαζα.
Κοίταξε εδώ νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο . Κριτική πρέπει να υπάρχει και να ακούγεται προσεκτικά απο τον καθένα μας , ακόμη κι' αν είναι κακόπιστη . Απο την άλλη εσύ έχεις την άποψη σου και δεν κάμπτεσαι ... Αν βέβαια πάει να δημιουργηθεί ένα κλίμα ψυχολογικής τρομοκρατίας αυτό είναι κάτι το διαφορετικό . Στην περίπτωση σου όμως απλώς ο μέμος έκανε με το γνωστό πληθωρικό και απόλυτο στυλ του θόρυβο - δεν νομίζω ότι δημιουργήθηκε τρομοκρατικό κλίμα ...
Επίσης , στη περίπτωση της Τατιάνας αντιμετώπισες κριτική , αλλά καλό ήταν γιατί δώθηκε η ευκαιρία να ακουστούν τα αντίθετα γούστα , τα οποία προσωπικά συμμερίζομαι . Αλλά , και εκεί δεν έγινε κάτι το τρομερό ...
Όταν ποστάρουμε δεν πρέπει να επιζητούμε την συμφωνία των άλλων μαζί μας , αλλά κυρίως την ασυμφωνία . Τότε τα πράγματα είναι πιο ζωντανά . Μερικές φορές βέβαια στο μπου παραείναι ζωντανά τα πράγματα ... Αλλά δεν νομίζω , απ’ αυτά που έχω δει , ότι σε γενικές γραμμές πρέπει να έχεις παράπονα . Κάνω λάθος ?
μπα,οχι δεν εχεις λαθος.Κοίταξε εδώ νομίζω ότι δεν έχεις δίκιο . Κριτική πρέπει να υπάρχει και να ακούγεται προσεκτικά απο τον καθένα μας , ακόμη κι' αν είναι κακόπιστη . Απο την άλλη εσύ έχεις την άποψη σου και δεν κάμπτεσαι ... Αν βέβαια πάει να δημιουργηθεί ένα κλίμα ψυχολογικής τρομοκρατίας αυτό είναι κάτι το διαφορετικό . Στην περίπτωση σου όμως απλώς ο μέμος έκανε με το γνωστό πληθωρικό και απόλυτο στυλ του θόρυβο - δεν νομίζω ότι δημιουργήθηκε τρομοκρατικό κλίμα ...
Επίσης , στη περίπτωση της Τατιάνας αντιμετώπισες κριτική , αλλά καλό ήταν γιατί δώθηκε η ευκαιρία να ακουστούν τα αντίθετα γούστα , τα οποία προσωπικά συμμερίζομαι . Αλλά , και εκεί δεν έγινε κάτι το τρομερό ...
Όταν ποστάρουμε δεν πρέπει να επιζητούμε την συμφωνία των άλλων μαζί μας , αλλά κυρίως την ασυμφωνία . Τότε τα πράγματα είναι πιο ζωντανά . Μερικές φορές βέβαια στο μπου παραείναι ζωντανά τα πράγματα ... Αλλά δεν νομίζω , απ’ αυτά που έχω δει , ότι σε γενικές γραμμές πρέπει να έχεις παράπονα . Κάνω λάθος ?
αλλα κι εμενα σχεδον καμμια δεν μαρεσε απο αυτες που ποσταραν αλλοι-ες.
ειδες να λεω τιποτα? οχι.
εδω ο καθενας απλα παραθατει τις τυπισσες του γουστου του,ετσι το βλεπω εγω
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Μ' αρέσει ακόμη κι' έτσι ...
Τελικά , απ' όοοολες όσες είδα τις τελευταίες μέρες , αυτή μου άρεσε (πολύ) περισσότερο ...
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
μπα,οχι δεν εχεις λαθος.
αλλα κι εμενα σχεδον καμμια δεν μαρεσε απο αυτες που ποσταραν αλλοι-ες.
ειδες να λεω τιποτα? οχι.
εδω ο καθενας απλα παραθατει τις τυπισσες του γουστου του,ετσι το βλεπω εγω
Πράγματι , δεν έχει νόημα να σχολιάζουμε το κάθε ποστ . Αλλά μερικά ποστ έχουν ενδιαφέρον να κάνουμε σχολιασμό γιατί σχετίζονται με γενικότερα γούστα και απόψεις πάνω στο γούστο , την αισθητική , τον ερωτισμό . Και έτσι γίνεται και κουβεντούλα . Δεν είναι πιο ενδιαφέρον και ζωντανό αυτό βρε σίλβα ?
(Βέβαια μερικοί δεν ξέρουν να συζητάνε - άλλο αυτό , αν και μεγάλο πρόβλημα μερικές φορές ...) .
τον ερωτισμό .
πάλι χαλβαδιάζεις το μωρό μου?
Βέβαια μερικοί δεν ξέρουν να συζητάνε
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πάλι ... πάλι ...
καλά κάνεις..εγώ την βαρέθηκα
αιντε ρε λυκοπουλο ποσταρε καμμια φωτο κι ασε τις βλακειες!!!καλά κάνεις..εγώ την βαρέθηκα
αιντε ρε λυκοπουλο ποσταρε καμμια φωτο κι ασε τις βλακειες!!!
περίμενε ντε να ανέβω σαλονίκη και μετά θα ποστάρω.. :-*
SIRSTEPHEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2010
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
αιντε ρε λυκοπουλο ποσταρε καμμια φωτο κι ασε τις βλακειες!!!
Είσαι πάντα έτσι αυταρχική ?
Είσαι πάντα έτσι αυταρχική ?
μόνο πριν το γαμήσι...μετά μαλακώνει..