sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
θα χω ανοιξη τον δρομοαυτό είναι τακτοποιημένο δεν το διαπραγματεύομαι ;) το άλλο δεν κατάλαβα τι θα μεταναστεύσεις
θα χω ανοιξη τον δρομοαυτό είναι τακτοποιημένο δεν το διαπραγματεύομαι ;) το άλλο δεν κατάλαβα τι θα μεταναστεύσεις
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχααχχαχχααχαα!!!!!!!!!!!!!!!τα ευρω πειραζουν στα λεγα εγω!!Οχι μπρε
Εβαλα την γυναικα μου να παραγγειλει γυαλια γιατι ειναι παμφθηνα εκει
100 ευρω δυο ζευγαρια που εχουν τουλαχιστον 600 εδω
Στο γυρισμο οντως θα χρειαστω βοηθεια
Εχει σηκωσει το βοσπορο
θα χω ανοιξη τον δρομο
σιγα ρε κοπανε μονο στην βασικη μπορει να λειπης μετα καπου εδω γυρω θασαι,περναει γρηγορα ο καιρος 9 μηνες ειναι αν βγαλεις αδειες και εξοδους αντε γεια!!
δεν χρειάζεται έχουμε τις άκρες μας παντού
είπαμε πως θα κυλίσει ο καιρός Σώτο,μακρυά από όλα αυτά που με κάνουν ευτυχισμένο.....
σιγα ρε κοπανε μονο στην βασικη μπορει να λειπης μετα καπου εδω γυρω θασαι,περναει γρηγορα ο καιρος 9 μηνες ειναι αν βγαλεις αδειες και εξοδους αντε γεια!!
ε και?αν εισαι αθηνα τι σε νοιαζει?κόπηκαν οι μεταθέσεις το τελευταίο 3μηνο πριν απολυθείς άρα στην μονάδα θα αργοπεθαίνω
ε και?αν εισαι αθηνα τι σε νοιαζει?
Καλα μην υπερβαλεις κιολαςκόπηκαν οι μεταθέσεις το τελευταίο 3μηνο πριν απολυθείς άρα στην μονάδα θα αργοπεθαίνω
μην φοβασαι μακη μακρυ θα ναι το ταξιδι μου θα πινω νερο στις πηγουλες να ξαποστασω αλλα τους φιλους δεν τους ξεχνω,γιατι ειναι λιγοι και καλοιΣώτο ελπίζω να μην μας ξεχάσεις εκεί στα ξένα που θα πας έχουμε και εμείς ψυχή
μην φοβασαι μακη μακρυ θα ναι το ταξιδι μου θα πινω νερο στις πηγουλες να ξαποστασω αλλα τους φιλους δεν τους ξεχνω,γιατι ειναι λιγοι και καλοι
με περιμενη με το ποτηρι για μπυρα?αυτή για τον πρόεδρο είναι στο στυλ που του αρέσει όχι όμως αρκετά ψηλή
με περιμενη με το ποτηρι για μπυρα?
ποιητης ειμαι μακη,απλα δεν το ξερουν!!!μόλις τελείωσα το μπανάκι μου άρχοντα τι να πω έπρεπε να γίνεις ποιητής με αυτά που γράφεις.....
απλά ρισπέκτ τίποτα άλλο δεν έχω να πω