You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η φωτό της γυναίκας των ονείρων μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 176K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Μακη καυτο και το Ρωσιδι στο αβαταρ σου... Ποσταρε το να το κατεβασουμε..
άσε ρε άντρα ούτε να ποστάρεις έαν βίντεο δεν ξέρεις
καυτό το περιεχόμενο του πάντως
Μακη καυτο και το Ρωσιδι στο αβαταρ σου... Ποσταρε το να το κατεβασουμε..
το έχω ποστάρει μερικές σελίδες πιο πίσω αλλά πάρτο
Συνημμένα
Επισκέπτης
Πωπω :o θελω να με συλλαβει παραδιδομαι ανευ ορων....
το έχω ποστάρει μερικές σελίδες πιο πίσω αλλά πάρτο
Πωπω :o θελω να με συλλαβει παραδιδομαι ανευ ορων....
pirforos είπαμε γυναίκα με εξουσία επικίνδυνη μίξη αλλά ταυτόχρονα πολύ αφροδισιακή
Σαιτ υπαρχουν απειρα Απλα να ξερεις οτι τα περισοτερα απαιτουν συνδρομη.Και υπαρχουν για οποια χωρα γουσταρεις.Υπαρχει και ενα πολυ γνωστο για σεξ καταστασεις και με ελληνιδες.Καλα το τι ειδαν τα ματια μου δεν λεγεται.Παντως ειναι αληθινο γιατι το εξακριβωσα απο κοντα
φιλε αλεξ σε ευχαριστω πολυ.κατ6αρχην χαιρομαι που ταιριαζουν τα γουστα μας μελαχρινες.για τα σαιτ χρειαζομαι βοηθεια.μετα απο τις φωτο το σκεφτομαι σοβαρα.αν μπορεις να με βοηθησεις εστω με πμ θα το εκτιμουσα δεοντως.παντως εγω ειμαι ετοιμος για ρωσσια την παιρνω και φευγω.εννοειται οτι καλο θα ηταν ν αξερει αγγλικα.φιλε μακις και εσυ αν μπορεισ να βοηθησεις καλοδεχουμενη καθε βοηθεια σου
φιλε αλεξ σε ευχαριστω πολυ.κατ6αρχην χαιρομαι που ταιριαζουν τα γουστα μας μελαχρινες.για τα σαιτ χρειαζομαι βοηθεια.μετα απο τις φωτο το σκεφτομαι σοβαρα.αν μπορεις να με βοηθησεις εστω με πμ θα το εκτιμουσα δεοντως.παντως εγω ειμαι ετοιμος για ρωσσια την παιρνω και φευγω.εννοειται οτι καλο θα ηταν ν αξερει αγγλικα.φιλε μακις και εσυ αν μπορεισ να βοηθησεις καλοδεχουμενη καθε βοηθεια σου
φίλε karlito10 περίμενε να συνδεθεί ξανά ο φίλτατος άλεξ γιατί είναι εκτός......
εννοείται όλοι μαζί θα κάνουμε την υπέρβαση αλλά θέλει τον χρόνο του ;)
φίλε karlito10 περίμενε να συνδεθεί ξανά ο φίλτατος άλεξ γιατί είναι εκτός......
εννοείται όλοι μαζί θα κάνουμε την υπέρβαση αλλά θέλει τον χρόνο του ;)
φιλε makis εγω το εχω παρει αποφαση.οταν υπαρχουν τετοιες γυναικες γιατι ν αασχολουμε με τις ελλεινιδες που σου ζητανε τον ουρανο με τα αστρα?δεν ειμαι μοντελο αλλα δεν ειμαι και απαρατηρητος απο τα γυναικεια ματια και η πρωτη τους ερωτηση εχει ν ακανει με τι δουλεια τι αμαξι και τι σπιτι εχεις.αντε αλεξξξξξξξξξ
φιλε makis εγω το εχω παρει αποφαση.οταν υπαρχουν τετοιες γυναικες γιατι ν αασχολουμε με τις ελλεινιδες που σου ζητανε τον ουρανο με τα αστρα?δεν ειμαι μοντελο αλλα δεν ειμαι και απαρατηρητος απο τα γυναικεια ματια και η πρωτη τους ερωτηση εχει ν ακανει με τι δουλεια τι αμαξι και τι σπιτι εχεις.αντε αλεξξξξξξξξξ
δεν είναι όλες το ίδιο σαφώς και υπάρχουν τέτοια παραδείγματα που είναι για κλωτσιές............
για το σπίτι τώρα το ακούω από εσένα τα άλλα δύο οκ γνωστά
θα αργήσει να συνδεθεί ο άλεξ πάντα αργά μπαίνουν στο φόρουμ...............
εγώ θα σου ποστάρω ένα ξανθό και ας μην είναι του γούστου σου
Συνημμένα
δεν είναι όλες το ίδιο σαφώς και υπάρχουν τέτοια παραδείγματα που είναι για κλωτσιές............
για το σπίτι τώρα το ακούω από εσένα τα άλλα δύο οκ γνωστά
θα αργήσει να συνδεθεί ο άλεξ πάντα αργά μπαίνουν στο φόρουμ...............
εγώ θα σου ποστάρω ένα ξανθό και ας μην είναι του γούστου σου
καλο ειναι και αυτο αλλα η μελαχρινη εχει αλλη χαρη.μακαρι να κανει το θαυμα του ο αλεξξξξ
καλο ειναι και αυτο αλλα η μελαχρινη εχει αλλη χαρη.μακαρι να κανει το θαυμα του ο αλεξξξξ
έχει συνδεθεί συλλέγει υλικό και έρχεται δριμύτερος
Καλησπερα παιδες.Συνδεδεμενο ηταν το κομπιουτερ αποντως εμου του ιδιουέχει συνδεθεί συλλέγει υλικό και έρχεται δριμύτερος
Επεστρεψα με κατι για αρχη
Συνημμένα
Και αυτό κάτι έχει.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/smf/index.php?action=dlattach;topic=89699.0;attach=265279;image[/img[/URL]]
[/quote]
Μακαρι να τα ειχαμε και απο κοντα :2funny: :2funny:
Ας βολευτουμε με τις φωτο για την ωρα
Συνημμένα
Εδω ειμαι αγορι μου.άλεξ έκατσα που έκατσα δώσε μου τα φώτα σου όπως εσύ μόνο ξέρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και κατι αλλο.Βρες καμια πιο καθαρη φωτο για το avatar.
Μαυρο το εβγαλες το μωρο
Τα φωτα μου φιλε
Συνημμένα
Εδω ειμαι αγορι μου.
Και κατι αλλο.Βρες καμια πιο καθαρη φωτο για το avatar.
Μαυρο το εβγαλες το μωρο
Τα φωτα μου φιλε
δεν νομίζω το αβατάρ μου κρύβει έναν συμβολισμό τον οποίο δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα ;)
όσο για την εικόνα μια χαρά είναι αν την κατεβάσεις............
την κουνιάδα ρε άλεξ όχι τις άκαιρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σιγα σιγα γινεται η αγουριδα μελι.δεν νομίζω το αβατάρ μου κρύβει έναν συμβολισμό τον οποίο δεν έχεις ανακαλύψει ακόμα ;)
όσο για την εικόνα μια χαρά είναι αν την κατεβάσεις............
την κουνιάδα ρε άλεξ όχι τις άκαιρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υπομονη.Τα καλα για αργοτερα
Τον συμβολισμο τον καταλαβα μπρε.Ηφωτο δεν φαινεται
Τεσπα.Παρε κι αυτο
Κατι ελεγες πριν για γυμναστικη