sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
το ξερω αγαπητε,τουλαχιστον να υπαρχει η ελξη και ο σεβασμος και βλεπουμε για τα υπολοιπα!!δυστυχως φιλε μου αυτο δυσκολα το βρισκεις .....
το ξερω αγαπητε,τουλαχιστον να υπαρχει η ελξη και ο σεβασμος και βλεπουμε για τα υπολοιπα!!δυστυχως φιλε μου αυτο δυσκολα το βρισκεις .....
το ξερω αγαπητε,τουλαχιστον να υπαρχει η ελξη και ο σεβασμος και βλεπουμε για τα υπολοιπα!!
για τον εμπειρο παικτη δεν εχει σημασια η ποσοτητα η ποιοτητα μετρα μακι αν κατι αξιζη βλεπουμεαυτά είναι τα καλά α ρε τυχερέ θα πήξεις πάλι στο μουνί
Μονος σου θα πας σε κλαμπ ?για τον εμπειρο παικτη δεν εχει σημασια η ποσοτητα η ποιοτητα μετρα μακι αν κατι αξιζη βλεπουμε
για τον εμπειρο παικτη δεν εχει σημασια η ποσοτητα η ποιοτητα μετρα μακι αν κατι αξιζη βλεπουμε
οταν τα λεμε οι δικες μας δεν καταλαβαινουν,απλα πραγματα λεμε αλλα που,γυρναω απο δω και απο κι και ακουω πως μιλαν και σκεφτονται και τρελλενομαι,και οι ξενες με χαμογελο να σου μιληση να σε ακουση χαλαλι ενα ποτο που θα τυχει να κερασεις αν σου φτιαξη την διαθεση!!Δεν βαριεσαι .... καλη καρδια φιλε......
εννοειτε!!!Μονος σου θα πας σε κλαμπ ?
Καλα πηγαινε να δεις καμια γυναικα εξω γιατι θα στραβωθεις με το πολυ κομπιουτεραπο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζη και αν καει
εισαι μακρια μακη αν ησασταν ολοι εδω ευχαριστως!!!να έρθω για παρέα
Καλα πηγαινε να δεις καμια γυναικα εξω γιατι θα στραβωθεις με το πολυ κομπιουτερ
Γεια σας συντροφοι
εισαι μακρια μακη αν ησασταν ολοι εδω ευχαριστως!!!
μπα μπα μπα γυρισε το απολολο προβατο?εχω κανη μοντα και συνδεσα το λαπτοπι στην τβ και ετσι βλεπω στιε 42 ιντζεςΚαλα πηγαινε να δεις καμια γυναικα εξω γιατι θα στραβωθεις με το πολυ κομπιουτερ
Γεια σας συντροφοι
εννοειτε!!!
μπα μπα μπα γυρισε το απολολο προβατο?εχω κανη μοντα και συνδεσα το λαπτοπι στην τβ και ετσι βλεπω στιε 42 ιντζες
μπα αυτο το ξερω απο το 2002 αν εχει ρυθμισεις η τβ το κανης απο κι και αυτο που λες γινετε ναι!!τοτε που λεω ημρ.ειχα κομπιουτερ πυργο!!Σώτο έχεις γίνει χακερ βλέπω HDMI σύνδεση έκανες άρχοντα!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλα εκανες γιατι λογω ηλικιας στο λαπτοπι δεν θα ξεχωριζες το αρσενικο απο το θηλυκομπα μπα μπα γυρισε το απολολο προβατο?εχω κανη μοντα και συνδεσα το λαπτοπι στην τβ και ετσι βλεπω στιε 42 ιντζες
Καλα εκανες γιατι λογω ηλικιας στο λαπτοπι δεν θα ξεχωριζες το αρσενικο απο το θηλυκο
μπα αυτο το ξερω απο το 2002 αν εχει ρυθμισεις η τβ το κανης απο κι και αυτο που λες γινετε ναι!!τοτε που λεω ημρ.ειχα κομπιουτερ πυργο!!
δεν εχω αναγκη μπρε βλεπω καλα στο σκοταδιοοοοοοο ξεθάρεψε ο άλεξ και στα χώνει Σώτο ζούμε μεγάλες στιγμές
Ασε ρε να τον ξεκολησω να πα να βρει κανα θηλυκο της προκοπηςοοοοοοο ξεθάρεψε ο άλεξ και στα χώνει Σώτο ζούμε μεγάλες στιγμές