αστους να τα δουν καλυτερα!!
άσ' τους
Βγαίνει από το άσε τους. Εάν το γράφεις σαν μία λέξη, χωρίς απόστροφο και μάλιστα χωρίς τόνο μπορεί να διαβαστεί σαν "αστούς"
αστους να τα δουν καλυτερα!!
δεν εχει αδικο το σαιτ εγινε ονομα και πραγμα με τοσους κλωνους,εκει ο τοπος ειναι ιερος σαν την μουσικη,παω να ακουσω τις ροκιες μου!Έλα Σώτο εδώ είμαι ρε απλά τρέχω και άλλα ζητήματα παράλληλα
ο Άλεξ που είναι δεν ποστάρει καθόλου φώτο όλο μουσική ποστάρει ο ροκάς :
οχι τιποτα αλλο εχασες και την κουνιαδαΈλα Σώτο εδώ είμαι ρε απλά τρέχω και άλλα ζητήματα παράλληλα
ο Άλεξ που είναι δεν ποστάρει καθόλου φώτο όλο μουσική ποστάρει ο ροκάς :
οχι τιποτα αλλο εχασες και την κουνιαδα
μαλλον θα βρηκε κανα αλλον και δεν το λεειγαμησέ τα με κοροιδεύει ο άλεξ μου φαίνεται
μαλλον θα βρηκε κανα αλλον και δεν το λεει
αφου δεν μαθενετε τα βασικα να μιλατε και να το κανετε θελετε?
δεν έχω πρόβλημα Σώτο ένα πούτσο θα έριχναν και θα την έκανα
αφου δεν μαθενετε τα βασικα να μιλατε και να το κανετε θελετε?
νομιζεις ρωτα και γω τι τραβαω ο γλφακις εξαφανιστηκε τελειως τι να γινε?τα της γλώσσας θα τα άφηνα πάνω σας ;) τα υπόλοιπα είναι δική μου δουλειά....
νομιζεις ρωτα και γω τι τραβαω ο γλφακις εξαφανιστηκε τελειως τι να γινε?
μερικες τις ξερω αλλα ο γκουγκλης δεν εχει φαντασια
το φαντάζομαι συνέχεια με ένα λεξικό στο χέρι θα είσαι και θα ψάχνεις την μετάφραση των λέξεων
δεν ξέρω λες να είναι καλά είχε πει ότι θα ερχόταν Αθήνα σε κανένα 10ημερό ποιος ξέρει
μερικες τις ξερω αλλα ο γκουγκλης δεν εχει φαντασια
η πιπα ειναι οτι τα γραφης ανακατα για να βγη το συμπερασμα και να καταλαβη ο αλλος αλλα σε λιγο θα χω βιηθεια απο τους μ.....ο γούγλης είναι ολίγον τρομπέουλας γι αυτό πρέπει να έχεις και ένα λεξικό ανα χείρας ;)
μυστικο μακη!!!!τι έχετε κρυφή συνάντηση στο διαδίκτυο
μυστικο μακη!!!!
η πιπα ειναι οτι τα γραφης ανακατα για να βγη το συμπερασμα και να καταλαβη ο αλλος αλλα σε λιγο θα χω βιηθεια απο τους μ.....
οχι,σερνετε το σαιτ η μου φαινεται τοση ωρα για παραθεση!!τι έχετε κρυφή συνάντηση στο διαδίκτυο
οχι,σερνετε το σαιτ η μου φαινεται τοση ωρα για παραθεση!!
Τι σερνεται?????? εγω κανω τραμπαλα.............