Δεν ξερω απο που ειναι αλλα με εχει τρελανει το καυλοραπανο.Που θα παει καποιος θα την ξερει σε ολοκληρο σαιτ.Και εμενα δεν μου γεμιζει το ματι για ανατολικο μπλοκ
την φώτο από που την ''ψώνισες'' για εσκορτ την κόβω την κυρία............
Δεν ξερω απο που ειναι αλλα με εχει τρελανει το καυλοραπανο.Που θα παει καποιος θα την ξερει σε ολοκληρο σαιτ.Και εμενα δεν μου γεμιζει το ματι για ανατολικο μπλοκ
Ηταν μια εποχη στο ανεξαρτητες αν θυμαμε καλα αλλα για πολυ λιγο για κανα δυο μερες και μετα χαθηκε.Πανε τουλαχιστον πεντε μηνες τωρα.Εψαξα παντου μεσα στο σαιτ αλλα τζιφος.Δεν πηρα απο κανεναν καμια απαντησητην φώτο από που την ''ψώνισες'' για εσκορτ την κόβω την κυρία............
Ηταν μια εποχη στο ανεξαρτητες αν θυμαμε καλα αλλα για πολυ λιγο για κανα δυο μερες και μετα χαθηκε.Πανε τουλαχιστον πεντε μηνες τωρα.Εψαξα παντου μεσα στο σαιτ αλλα τζιφος.Δεν πηρα απο κανεναν καμια απαντηση
Μακαρι αλλα δεν το βλεπω.Πολυ κρατουν πληροφοριες για την παρτη τους και μονο.κοντά έπεσα
αν κάποιος την έχει μπορεί να σου δώσει τις πληροφορίες που ζητάς
Μακαρι αλλα δεν το βλεπω.Πολυ κρατουν πληροφοριες για την παρτη τους και μονο.
Το ξερω ρε φιλε.Εγω βασικα ειμαι στουντιακιας αλλα με την συγκεκριμενη το εχω φαει το κολιμα.Εξω υπαρχει οτι θελεις αρκει να εχεις το χρημα.Δυστυχως ομως υπαρχει και πολυ φολα.καλά πέρα από την πλάκα μην κολλάς σε μια βίζιτα δεν είναι ανάγκη ξέρεις πόσες γκόμενες υπάρχουν εκεί έξω....
Το ξερω ρε φιλε.Εγω βασικα ειμαι στουντιακιας αλλα με την συγκεκριμενη το εχω φαει το κολιμα.Εξω υπαρχει οτι θελεις αρκει να εχεις το χρημα.Δυστυχως ομως υπαρχει και πολυ φολα.
Οποτε θελεις παμε καμια τσαρκα μαζι να τα πουμε απο κοντα και να περπατησουμε στα κοκκινα στεκια της Αθηναςφιλαράκι και εγώ στουντιάκιας είμαι δεν χρειάζεται να χαλάς πολύ χρήμα απλά να ξέρεις που να το χαλάσεις είναι η μαγκιά ;)
κοπέλες θα βρείς πολλές δεν είναι όλες όμως ίδιες και δεν αξίζουν να ασχολείσαι μαζί τους......
Οποτε θελεις παμε καμια τσαρκα μαζι να τα πουμε απο κοντα και να περπατησουμε στα κοκκινα στεκια της Αθηνας
καλησπερα!!!αυτα κανεις μακη και ξενυχτας
ετσι!!!Καλησπέρα Σώτο!!!!!!!!!!!!
τι να κάνω το παλικάρι ήθελε τα φώτα μου και του τα έδωσα μετά αρχίσαμε τα πμ μας πήρε το πρωί
ε μην ξεχνιωμαστε