τοτε τι για 5 οκτωμβρη σε βλεπω!!!
πρόεδρε μέχρ τις 9-10 Αυγούστου θα έχω μπεί,επομένως δεν εχει νόημα να έρθω για 2 ημέρες
τοτε τι για 5 οκτωμβρη σε βλεπω!!!
μακη δεν ειναι στραγαλια το χαρτι το φερνει η αστυνομια τουλαχιστον κανα μηνα πριν οποτε θεωρητικα πρεπει μεχρι 10 ιουλ.να στο φερη,αλλα δεν παρουσιαζεσε οποτε ναναι,τις σειρες τις παιρνη ανα μερικους μηνες για αυτο σου λεω οκτωμβριο!!πρόεδρε μέχρ τις 9-10 Αυγούστου θα έχω μπεί,επομένως δεν εχει νόημα να έρθω για 2 ημέρες
μακη δεν ειναι στραγαλια το χαρτι το φερνει η αστυνομια τουλαχιστον κανα μηνα πριν οποτε θεωρητικα πρεπει μεχρι 10 ιουλ.να στο φερη,αλλα δεν παρουσιαζεσε οποτε ναναι,τις σειρες τις παιρνη ανα μερικους μηνες για αυτο σου λεω οκτωμβριο!!
ασε τι λεει εκεινοςπρόεδρε θα μας τρελάνεις τελείως μου φαίνεται όταν πήγα να κόψω την αναβολή ρώτησα (τον αξιωματικό που με εξυπηρέτησε)και μου είπε 31 Ιουλίου έρχεται το χαρτί,αρχές Αυγούστου μπαίνεις...............
ασε τι λεει εκεινος
χου ρε γκαβακακαι να ακούσω εσένα εσύ είσαι αλλουνου παπά ευαγγέλιο
και να ακούσω εσένα εσύ είσαι αλλουνου παπά ευαγγέλιο
χου ρε γκαβακα
Θα παρει τηλ ο προεδρος στο ΓΕΣ να μπεις Οκτωβριο.Θα βαρανε προσοχες ολοι
και ποιος σου πε οτι θα παρουσιαστης στην ελλαδα μπρε/στο βλαδιβοστοκ σε κοβω με τις στρατιωτινες με δυσμενηο πρόεδρος δεν είναι του ΓΕΣ δεν του αρέσει η στεριά
και ποιος σου πε οτι θα παρουσιαστης στην ελλαδα μπρε/στο βλαδιβοστοκ σε κοβω με τις στρατιωτινες με δυσμενη
καλα θα το κανονισουμε!!!μόνο μην με στείλουν στην Σιβηρία με -40οC
αντε μπρε την γλυτωσες την σιβηριατα κορίτσια περιμένουν
Καλησπερα σωτοετσι στα μουγγα να ουμε!!!
συμφωνω σε τετοιες περιπτωσεις ναιΚαλησπερα σωτο
Τα λογια ειναι περιττα