θα θελες?![]()
![]()
![]()
σιγά μην την αφήσω να πάει χαράμι...
Που να δεις αυτα![]()
![]()
κατοχυρώθηκε
θα θελες?![]()
![]()
![]()
Που να δεις αυτα![]()
![]()
Ανθρωποφαγεςβλεπεις πως κοιταει τον μικρο θα τον πιει ολοκληρω![]()
![]()
![]()
βλεπεις πως κοιταει τον μικρο θα τον πιει ολοκληρω![]()
![]()
![]()
η παροιμια ξερεις τι λεει?οπου πολυ κο κο κο,νο κοκοσιγά μην την αφήσω να πάει χαράμι...
κατοχυρώθηκε![]()
εκει ομως θα σε αβοηθητος θα σουρνεσεούτε σταγόνα να μην αφήσει...να με στεγνώσει!
Ανθρωποφαγες![]()
![]()
σημερα ηρθαν αρκετες ιταλιδες λεω να παω να πιω κανα ποτακι και να κοψω κινηση μπενε?Βαμπιρ![]()
![]()
η παροιμια ξερεις τι λεει?οπου πολυ κο κο κο,νο κοκο![]()
![]()
![]()
εκει ομως θα σε αβοηθητος θα σουρνεσε![]()
![]()
![]()
Παραδοπιστεσημερα ηρθαν αρκετες ιταλιδες λεω να παω να πιω κανα ποτακι και να κοψω κινηση μπενε?
Βαμπιρ![]()
![]()
σημερα ηρθαν αρκετες ιταλιδες λεω να παω να πιω κανα ποτακι και να κοψω κινηση μπενε?
διαφωνω,ο προεδρος πρεπει να χη σφαιρικη αποψηΠαραδοπιστε![]()
![]()
ελα με το πρεβελις τοτενες να τις μιλησειςπολύ αντ1 βλέπεις...κόφ'το..αρχίζει...ρώσσικη ρουλέτα... χαχα
Σώτο..το ιταλικό το μιλάω moltissimo bene... αν θες ιδιαίτερα πες μου... ;)
ελα με το πρεβελις τοτενες να τις μιλησεις![]()
![]()
![]()
Καλα αμα σε πιασει στο στομα της ιταλιδα δεν σε ξεπλενει ουτε ο νειλοςδιαφωνω,ο προεδρος πρεπει να χη σφαιρικη αποψη![]()
![]()
![]()
γιατι να βαλω τα εισιτηρια?εσυ θα πηδηξης εγω θα πλερωκω μπριτςςςςςςςςςς!βάλε τα εισητήρια να βάλω την πούτσα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ωραιο τεμαχιο,στην πορτα του κουφου βροντα οσο θεςΚαλα αμα σε πιασει στο στομα της ιταλιδα δεν σε ξεπλενει ουτε ο νειλος![]()
Ετοιμασου και εχε κανα δυο ωτασπιδες μαζι σου![]()
![]()
γιατι να βαλω τα εισιτηρια?εσυ θα πηδηξης εγω θα πλερωκω μπριτςςςςςςςςςς!![]()
![]()
![]()
Α κουφο εισαι γι αυτο αντεξες τον μακηωραιο τεμαχιο,στην πορτα του κουφου βροντα οσο θες![]()
![]()
![]()