sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
το λυκακι ειναι τυχερο θα τα δη απο κοντα,ειδατε την νεα λεκτικη επιθεση στο σχεσεις,να γελασετε?Παρηγορια στους αρρωστους![]()
![]()
το λυκακι ειναι τυχερο θα τα δη απο κοντα,ειδατε την νεα λεκτικη επιθεση στο σχεσεις,να γελασετε?Παρηγορια στους αρρωστους![]()
![]()
το λυκακι ειναι τυχερο θα τα δη απο κοντα,ειδατε την νεα λεκτικη επιθεση στο σχεσεις,να γελασετε?
Τα ακριβα αρωματα προσφερονται σε μικρο μπουκαλικοντόκανο μου φαίνεται![]()
Τα ακριβα αρωματα προσφερονται σε μικρο μπουκαλι![]()
![]()
Γι αυτο ειμαι εδωαλλάξανε τα πλάνα μου, κοιμήθηκα στην μάνα μου...τι εργαλείο είναι αυτό;;;
στην 2η φώτο τρελάθηκα!
ο προεδρος δεν εχει ωρα να ασχοληται με λεπτομερειες αν και τα βλεπει ολα,εσυ δεν βλεπεις την επιυθεση που του γινετε?το Λυκάκι είναι εδώ δυνατό, προετοιμασμένο για μεγάλα γλέντια!
εσύ μαλλον δεν είδες τι έγραψα γτ δεν το σχολίασες!
Γι αυτο ειμαι εδω![]()
![]()
μπα ειναι για μεγαλα πορτοφολια σαν το δικο μουΤα ακριβα αρωματα προσφερονται σε μικρο μπουκαλι![]()
![]()
Που πας ?πω πω ρε φιλε..τι εργαλειο ηταν αυτο;;;... εφυγα λεμε!
Γιατι τι βαζεις και εχεις μεγαλο το πορτοφολι?μπα ειναι για μεγαλα πορτοφολια σαν το δικο μου![]()
![]()
![]()
ο προεδρος δεν εχει ωρα να ασχοληται με λεπτομερειες αν και τα βλεπει ολα,εσυ δεν βλεπεις την επιυθεση που του γινετε?![]()
![]()
![]()
Που πας ?
Που μας αφηνεις![]()
![]()
πινοκιο,χοντος,φραπε και τσιγαρο,συνεχεια σουβλακι με απο ολα σπιτι και υπνοΓΟΥΝΕΣ ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ!!!![]()
![]()
σπαστο και ξαναριχτο κυρ προεδρα!πινοκιο,χοντος,φραπε και τσιγαρο,συνεχεια σουβλακι με απο ολα σπιτι και υπνο![]()
![]()
![]()
1,30 ειναι το ποδι να ουμε!!!Που πας ?
Που μας αφηνεις![]()
![]()
ΠΕΤΡΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατι τι βαζεις και εχεις μεγαλο το πορτοφολι?![]()
![]()
Α ειπα μη σε ψαχνουμετην βλεπω και βοηθω!![]()
νοητα εφυγα ρε δικε μου...τωρα που σας βρηκα να σας αφησω...![]()
![]()
Ελπιζω πολυτιμεςΠΕΤΡΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Α ειπα μη σε ψαχνουμε![]()
![]()