giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
εγω μπρε δεν εχω προβλημα με τα ράσα..αντε για να δρωσιστητε ολοι λογω ζεστης!!για τον πατερ!
εγω μπρε δεν εχω προβλημα με τα ράσα..αντε για να δρωσιστητε ολοι λογω ζεστης!!για τον πατερ!
προτειμαμε το φυσικο οχι το ΣΙΛΙΚΟΝΕ να ουμε!!μου κανει εντυπωση που δεν σβησανε με φωτοσοπ τις ραγαδες... :o
allo το φωτοσοπ αλλο η σιλικονη να ουμε ομως...προτειμαμε το φυσικο οχι το ΣΙΛΙΚΟΝΕ να ουμε!!
κανενα!ισα ισα που θα επιπλεουν στο νερο και θαναι δροσερα!αν ομως σε ενοχλουν βγαλτα ολα!!!!!εγω μπρε δεν εχω προβλημα με τα ράσα..
εγω παντως προσωπικα δεν παιζω ουτε με το ενα ουτε με το αλλοallo το φωτοσοπ αλλο η σιλικονη να ουμε ομως...![]()
....και ελευθερο πνευμα..εγω παντως προσωπικα δεν παιζω ουτε με το ενα ουτε με το αλλο![]()
![]()
ειμαι οριτζιναλ τυπακι
![]()
χαιρομε που εισαι καλα!!Χου ρε! που θα μιλησεις κιόλας για τη θεα!
[size=5pt]ο φωτογραφος για τα μπαζα, δεν μπορουσε να σβησει τις ραγαδες ?[/size]
φυσικα πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!χινοοοοοοοοοοοο!!!πορνιαρη!....και ελευθερο πνευμα..
άιντε.. εγω θα στα λεω ??
τί σημαινει ''χαιρομ[size=18pt]Ε[/size]'' ????χαιρομε που εισαι καλα!!
χαιρ και ομετί σημαινει ''χαιρομ[size=18pt]Ε[/size]'' ????![]()
νταξ..χαιρ και ομε![]()
![]()
ενας ειναι ο προεδρας να ουμ!!νταξ..
αυτο ειναι στο τοπ τεν του bou !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
αληθεια ???????τελικα παπα μου καναν δωρο τα ρωσιδια καινουργιο λαπτοπι με τετρακινηση για δυσκολες ανηφοριες![]()
![]()
![]()
πηδηξα μερικες μανδρες- ποσο σε εβαλαν να το πληρωσεις ???????????![]()
εγω στα λεω οτι νομιζεις πως γαμας μουνιά, αλλα δε μ ακους..πηδηξα μερικες μανδρες![]()
![]()
![]()
και οι μαντρες ?
τις πηδηξακαι οι μαντρες ?