You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η φωτό της γυναίκας των ονείρων μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 178K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τέτοια δώσε...
ξανθο-προστυχοφατσες με βυζάρες παρακαλώ!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
η πρωτη ωραια κοπελα που βαζει ο αλεξ!!!Το ειδα φιλε.Οι υπολοιποι χαθηκαν.
Μια προσπαθεια να τους μαζεψουμε![]()
![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
247568![]()
![]()
Μμμμμμμμμ κουκλα, με κατι αστραγαλους νααα!!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
δεν διαφωνω,αλλα πρεπει ο κοσμος να ενημερωνετε για να ξερη τη θα κανη!!!Σωτο το μερος δεν παιζει ρολο.Ηπαρεα μετραει
Καλα εσενα εαν σου ερθει πες της δεν μου κανεις εχεις μεγαλους στραγαλους.Και μετα τρεχατε στα σκουπιδια του μεταξιου και της φυλης μπας και γαμησετε.ΒλακεςΜμμμμμμμμ κουκλα, με κατι αστραγαλους νααα!!!!
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Καλα εσενα εαν σου ερθει πες της δεν μου κανεις εχεις μεγαλους στραγαλους.Και μετα τρεχατε στα σκουπιδια του μεταξιου και της φυλης μπας και γαμησετε.Βλακες![]()
![]()
![]()
![]()
Προφανως, ο τιτλος του θρεντ ειναι σε μια γλωσσα που εσυ δεν καταλαβαινεις.....
Μιλωντας για βλακες......
Θα ηθελα να μας παει κατα μοσχα μερια αλλα κομματακι δυσκολο το βλεπωΣώτο, αυτό είναι στην Αθήνα;;;
Θα ηθελα να μας παει κατα μοσχα μερια αλλα κομματακι δυσκολο το βλεπω![]()
![]()
χαχαχαχαχα είμαι μικρός ακόμα για τέτοια ταξίδια
είναι Αθήνα το μέρος που λέει ο Σωτήρης;
Ναι συγγνωμη πολλοι ονειρευονται οτι εχουν δει απο κοντα.Με το συμπαθειο.Τα υπολοιπα ειναιΠροφανως, ο τιτλος του θρεντ ειναι σε μια γλωσσα που εσυ δεν καταλαβαινεις.....
Μιλωντας για βλακες......
για αυτους που εχουν δει κατι παραπερα.Και δεν θα κολλησουν στους αστραγαλους.Ακου αστραγαλους
Μαλλον αφου εδω θα ερθει βρε.Αλλα καλυτερα να τα πει ο ιδιοςχαχαχαχαχα είμαι μικρός ακόμα για τέτοια ταξίδια
είναι Αθήνα το μέρος που λέει ο Σωτήρης;
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
σκεπτομε σαν προεδρος να καλεσω και την αλιντι ως προεδρο των ελληνιδων για ανταλλαγη αποψεων!!!!
Μπας και καυλωσετε λιγακι πες καλυτερα....
Ρε αλεξ,καμαρι μου, και το "κουκλα" που ειπα, ειρωνικο ηταν.....
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
οχι θα ενημερωθητς απο τον αντιπροσωπο τυπου!!!Σώτο, αυτό είναι στην Αθήνα;;;