Νέα

Η Ευρωπαική Ένωση ψηφίζει νόμο για να μας κόψει το πορνό!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NooneX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Ξέρεις πολύ καλά ότι σαν κρέας θεωρούν ότι προβάλλεται και στα πορνο όπως και περιοδικά.
Διάβασε στο λινκ στα αγγλικά να καταλάβεις καλύτερα.
δεν αναφερει με σαφηνεια τι θα γινει.ακομη και το ιδιο το αρθρο που ποσταρες δεν το λεει καθαρα  οτι θα απαγορευτει,λεει οτι μεσω πολυπλοκων διαδικασιων μπορει,ισως,υπαρχει μια πιθανοτητα να παει και στο ιντερνετ η ''απαγορευση'' .

λες να κλεισουν βιομηχανιες ολοκληρες που φερνουν εσοδα τεραστια επειδη σκουζει μια ολλανδη μπαζολα?  :2funny:

δες το εντελως λογικα,εχει σταματησει η πορνεια στην ευρωπη ποτε? ακομη και στη γερμανια που υποτιθεται δουλευει ρολοι,στην αυστρια,στη γαλλια στη δανια κτλ υπαρχουν μια χαρα πουτανες και τσοντες και στριπτιζαδικα κι οτι θες.

οσο και να χτυπιουνται δεν αλλαζουν καποια πραγματα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Κόψε κάτι ρε τύπε !!  Ότι λεφτά ήρθαν σ'αυτή τη χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια απ'την Ευρωπαϊκή ένωση ήρθαν ! Και που είναι το μέλλον της Ελλάδας δηλαδή ? Στη Βόρεια Κορέα ή στη Βενεζουέλα ?
τι σχεση εχουν τα καθεστωτα αυτων των χωρων με την ελλαδα  :think:

OP
OP
NooneX

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
δεν αναφερει με σαφηνεια τι θα γινει.ακομη και το ιδιο το αρθρο που ποσταρες δεν το λεει καθαρα  οτι θα απαγορευτει,λεει οτι μεσω πολυπλοκων διαδικασιων μπορει,ισως,υπαρχει μια πιθανοτητα να παει και στο ιντερνετ η ''απαγορευση'' .

λες να κλεισουν βιομηχανιες ολοκληρες που φερνουν εσοδα τεραστια επειδη σκουζει μια ολλανδη μπαζολα?  :2funny:

δες το εντελως λογικα,εχει σταματησει η πορνεια στην ευρωπη ποτε? ακομη και στη γερμανια που υποτιθεται δουλευει ρολοι,στην αυστρια,στη γαλλια στη δανια κτλ υπαρχουν μια χαρα πουτανες και τσοντες και στριπτιζαδικα κι οτι θες.

οσο και να χτυπιουνται δεν αλλαζουν καποια πραγματα.

Ποτέ δεν ξέρεις τι έχουν στο μυαλό τους.... Εδώ γαμάνε ολόκληρες χώρες.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
θα σου πρότεινα να ατσαλώσεις τον πούτσο σου, να πετρώσεις την καρδιά και να πάς να γαμήσεις τα τέρατα του φεμινισμού...

μόλις δουν χαρά στα σκέλια τους να δείς πώς θα αλλάξουν ιδέες ...  ;)

εξάλλυ υπάρχει και το γνωστόν "Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι"
Για να με καταλάβεις σε αυτό που σου απάντησα πριν, και τα μπαζάκια που πας μαζί τους όπως λες κάτι τους βρήκες για να πήγες μαζί τους με καταλαβαίνεις του σου λέων; Μία φεμινήστρια που δεν έχει απλά μόνο στην εμφάνιση το μειονέκτημα αλλά και στην ψυχή και στα σωθηκά της, δεν θα πήγαινες, και να πήγαινες όμως θα συνέχιζε τις ίδιες βλακείες να λέει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Κόψε κάτι ρε τύπε !!  Ότι λεφτά ήρθαν σ'αυτή τη χώρα τα τελευταία τριάντα χρόνια απ'την Ευρωπαϊκή ένωση ήρθαν ! Και που είναι το μέλλον της Ελλάδας δηλαδή ? Στη Βόρεια Κορέα ή στη Βενεζουέλα ?

Aυτο ειναι το κακο και η αιωνια καταρα της χωρας οτι απο καπου παντοτε "πρεπει να ερχονται λεφτα" και η χωρα να μενει παραλυτη και εξαρτημενη " για να μη χασει τα λεφτα".
Το να αναπτυξει τις εσωτερικες της δυναμεις, να παραξει η ιδια εργο και προιον και να σταθει ανεξαρτητη ουτε λογος?
Η Ελλαδα θα επρεπε να οικοδομησει κλιμα και συνεργασια με το φυσικο της χωρο, την ανατολικη μεσογειο και τη βαλκανικη και να προσανατολιστει ως ενα ειδος γεφυρας αναμεσα στη δυτικη ευρωπη και την ανατολη. Βεβαια αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.
Οσο για τα περιφημα λεφτα και αυτα τωρα κομμενα ειναι. Το τιμημα για αυτα τα λεφτα ειναι ιδιαιτερα υψηλο παντως και μαζι με τα λεφτα ερχεται και πασης φυσης αρρωστη ιδεα

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Aυτο ειναι το κακο και η αιωνια καταρα της χωρας οτι απο καπου παντοτε "πρεπει να ερχονται λεφτα" και η χωρα να μενει παραλυτη και εξαρτημενη " για να μη χασει τα λεφτα".
Το να αναπτυξει τις εσωτερικες της δυναμεις, να παραξει η ιδια εργο και προιον και να σταθει ανεξαρτητη ουτε λογος?
Η Ελλαδα θα επρεπε να οικοδομησει κλιμα και συνεργασια με το φυσικο της χωρο, την ανατολικη μεσογειο και τη βαλκανικη και να προσανατολιστει ως ενα ειδος γεφυρας αναμεσα στη δυτικη ευρωπη και την ανατολη. Βεβαια αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο.
Οσο για τα περιφημα λεφτα και αυτα τωρα κομμενα ειναι. Το τιμημα για αυτα τα λεφτα ειναι ιδιαιτερα υψηλο παντως και μαζι με τα λεφτα ερχεται και πασης φυσης αρρωστη ιδεα

Αφού και με τα μισά Βαλκάνια και την Ανατολική μεσόγειο είμαστε τσακωμένοι !!  :think:  Άσε που αυτά που λες μπορούμε να τα κάνουμε καλλιστα και εντός Ευρωπααίκής Ένωσης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Για να με καταλάβεις σε αυτό που σου απάντησα πριν, και τα μπαζάκια που πας μαζί τους όπως λες κάτι τους βρήκες για να πήγες μαζί τους με καταλαβαίνεις του σου λέων; Μία φεμινήστρια που δεν έχει απλά μόνο στην εμφάνιση το μειονέκτημα αλλά και στην ψυχή και στα σωθηκά της, δεν θα πήγαινες, και να πήγαινες όμως θα συνέχιζε τις ίδιες βλακείες να λέει.

μωρέ αν την βάλω από κάτω θα λέει "τι θες πασάκα μου?"

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
μωρέ αν την βάλω από κάτω θα λέει "τι θες πασάκα μου?"
1ον είναι λεσβεία.
2ον το προβλημά της δεν είναι η αγαμία, αλλά μία παθολογική αντικοινωνική, αντισυμβατική ψύχωση άμα με ρωτήσεις, θα σε πηδήξει αλλά στο μυαλό της απλά θα σε έχει χρησιμοποιησει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αφού και με τα μισά Βαλκάνια και την Ανατολική μεσόγειο είμαστε τσακωμένοι !!  :think:  Άσε που αυτά που λες μπορούμε να τα κάνουμε καλλιστα και εντός Ευρωπααίκής Ένωσης.

Οι ευρωπαιοι καποτε ηταν πιο τσακωμενοι. Και ΟΧΙ δε μπορει η χωρα να εχει πληρη ελευθερια κινησεων εντος ε.ε.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
By the way,έχει τύχει να μιλήσει κανείς με Αμερικάνες φεμινίστριες αυτού του τύπου (γιατί υπάρχουν και σωστές φεμινίστριες). Δεν μπορείτε να φανταστείτε αν είσαι άντρας και πεις κάτι που δεν τους αρέσει και σε πιάσουν στο στόμα τους,τι ακούς !! Έχουν καταληφθεί απο ιερό φανατισμό εναντίον των αντρών και επαναλαμβάνουν συνεχώς προπαγανδιστικά κλισέ και συνθήματα ακόμα και απειλές και είναι τελείως υστερικές και φανατισμένες !!  Άλλο να σας το λέω και άλλο να το ζήσετε !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
By the way,έχει τύχει να μιλήσει κανείς με Αμερικάνες φεμινίστριες αυτού του τύπου (γιατί υπάρχουν και σωστές φεμινίστριες). Δεν μπορείτε να φανταστείτε αν είσαι άντρας και πεις κάτι που δεν τους αρέσει και σε πιάσουν στο στόμα τους,τι ακούς !! Έχουν καταληφθεί απο ιερό φανατισμό εναντίον των αντρών και επαναλαμβάνουν συνεχώς προπαγανδιστικά κλισέ και συνθήματα ακόμα και απειλές και είναι τελείως υστερικές και φανατισμένες !!  Άλλο να σας το λέω και άλλο να το ζήσετε !

πούτσα και ξύλο (με όποια σειρά προτιμάτε)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Οι ευρωπαιοι καποτε ηταν πιο τσακωμενοι. Και ΟΧΙ δε μπορει η χωρα να εχει πληρη ελευθερια κινησεων εντος ε.ε.

Εγώ έχω τι γνώμη ότι το κακό στην Ελλάδα είναι ότι είχαμε υπερβολικά μεγάλη ελευθερία κινήσεων,γι'αυτό και τα κάναμε μπουρδέλο !!  Αν οι Ευρωπαίοι μας είχαν τρίξει τα δόντια από την αρχή και είχαμε γίνει Ευρωπαϊκή χώρα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
1ον είναι λεσβεία.
2ον το προβλημά της δεν είναι η αγαμία, αλλά μία παθολογική αντικοινωνική, αντισυμβατική ψύχωση άμα με ρωτήσεις, θα σε πηδήξει αλλά στο μυαλό της απλά θα σε έχει χρησιμοποιησει.

λοιπόν ο Μητσαρας είχε παντρυτεί την Κατίνα που του είχε ζαλίσει τα αρχίδια στην γκρίναι, στις απαιτήσεις στο θέλω και στο πρέπει... ένα βράδυ ο Μήτσος πήγε στην ταβέρνα και κατέβασε κανένα δυο κιλα κρασί παραπάνω.. γυρνάει σπίτι και η κατίνα πέφτει να τον φάει .. βρισιές, φωνές κλπ.. ο Μητσαρας τα παίρνει στο κρανίο βουτάει την Κατίνα την πετάει στο κρεβατι και της ρ΄χνει ένα βάρβαρο φυστικωμα... την βουτάει την γυρνάει μπρούμητα και της τον χώνει στον κώλο άγρια.. η Κατίνα έσκουζε σαν το γουρούνι αλλά της άρεσε κιόλας... την γυρνάει μπροστά και την χύνει στην μάπα... και καπάκι σηκώνεται και βαράει μια μαλακία...

η κατίνα ξεψυχισμένη από το γαμίσι του λέει.. καλά ρε Μήτσο με γαμισες από το μουνί, μου έσκισες τον κώλο, με έχυσες στα μούτρα την μαλακία την την ήθελες ?

και απαντάει ο Μήτσος...

από το μουνί μωρή κουφάλα γιατί είμαι κανονικός, από τον κώλο γιατί είμαι αφέντης, στην μάπα γιατί σε ταίζω και την μαλακία για να σε δείξω ότι δεν σε έχω και ανάγκη...

προς γνώσιν των νεωτέρων...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
λοιπόν ο Μητσαρας είχε παντρυτεί την Κατίνα που του είχε ζαλίσει τα αρχίδια στην γκρίναι, στις απαιτήσεις στο θέλω και στο πρέπει... ένα βράδυ ο Μήτσος πήγε στην ταβέρνα και κατέβασε κανένα δυο κιλα κρασί παραπάνω.. γυρνάει σπίτι και η κατίνα πέφτει να τον φάει .. βρισιές, φωνές κλπ.. ο Μητσαρας τα παίρνει στο κρανίο βουτάει την Κατίνα την πετάει στο κρεβατι και της ρ΄χνει ένα βάρβαρο φυστικωμα... την βουτάει την γυρνάει μπρούμητα και της τον χώνει στον κώλο άγρια.. η Κατίνα έσκουζε σαν το γουρούνι αλλά της άρεσε κιόλας... την γυρνάει μπροστά και την χύνει στην μάπα... και καπάκι σηκώνεται και βαράει μια μαλακία...

η κατίνα ξεψυχισμένη από το γαμίσι του λέει.. καλά ρε Μήτσο με γαμισες από το μουνί, μου έσκισες τον κώλο, με έχυσες στα μούτρα την μαλακία την την ήθελες ?

και απαντάει ο Μήτσος...

από το μουνί μωρή κουφάλα γιατί είμαι κανονικός, από τον κώλο γιατί είμαι αφέντης, στην μάπα γιατί σε ταίζω και την μαλακία για να σε δείξω ότι δεν σε έχω και ανάγκη...

προς γνώσιν των νεωτέρων...
αν το θέτεις έτσι δεν μπορώ να διαφωνήσω.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Ποιος σου ειπε για euro?Διοτι οι μαλακισμενες φεμινιστριες ( ολλανδη ειναι οχι σκανδιναβη! διαβαζετε τι γραφουν τα αρθρα! ) επηρρεαζουν και αντι να ασχολουνται με τα πραγματικα προβληματα οι ιθύνοντες παιρνουν στα σοβαρα αυτη τη μαλακια και ασχολουνται με αυτα . Και δευτερον δειχνει αρρωστη και σαπια νοοτροπια

...αφού είναι ολλανδέζα ..δυστυχώς ανήκει σε εμένα (λόγω πείρας ) ..αλλά ξέρω τί θα κάνω , θα καλέσω τον τράμμ  :rolleyes: να βάλει πλάτη ...... kai θα τον ποτίσω  Tζινίβερ ( τοπική ρακί ,σκέτη μπόμπα ) ..τα υπόλοιπα θα διαβάσετε στις ........εφημερίδες  :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Οι προτάσεις που αφορούν την πορνογραφία είναι βέβαια άκρως προβληματικές και απαράδεκτες, κατά της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, υπέρ της λογοκρισίας και της αστυνόμευσης στο διαδίκτυο, και στην τελική εναντίον μιας νόμιμης βιομηχανίας και των εργαζομένων σε αυτήν. Γαμώ το φεμινισμό και την πολιτική ορθότητα που καταλήγουν σε ιεροεξεταστικές μαλακίες και προτάσεις σαν κι αυτή. Αν πάντως ψηφιστεί (www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+REPORT+A7-2012-0401+0+DOC+XML+V0//EN#title3]εδώ[/url] ολόκληρη), τίποτα δεν πρόκειται να εφαρμοστεί - το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δε μπορεί μόνο του να σχεδιάσει και να περάσει τέτοια πράματα. Χρειάζεται να γίνουν προτάσεις της Επιτροπής και μετά πάλι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να ψηφίσει κλπ. κλπ. Εξάλλου πρόκειται ουσιαστικά για κάτι που έχει ήδη ψηφιστεί. Το 1997 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πέρασε "ψήφισμα σχετικά με τις διακρίσεις κατά των γυναικών στη διαφήμιση" το οποίο ζητούσε μεταξύ άλλων μέτρα "για να εμποδιστεί η πορνογραφία κάθε μορφής στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στη διαφήμιση και να απαγορευτεί η διαφήμιση πορνογραφικών προϊόντων και σεξουαλικού τουρισμού" (). Απλά τώρα προστίθεται και το διαδίκτυο. Οπότε περισσότερο φεμινιστικές μπαρούφες και νευρώσεις είναι παρά κάτι που θα εφαρμοστεί τελικά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ έχω τι γνώμη ότι το κακό στην Ελλάδα είναι ότι είχαμε υπερβολικά μεγάλη ελευθερία κινήσεων,γι'αυτό και τα κάναμε μπουρδέλο !!  Αν οι Ευρωπαίοι μας είχαν τρίξει τα δόντια από την αρχή και είχαμε γίνει Ευρωπαϊκή χώρα δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο !

Κοιτα δεν εχω προβλημα με τα ευρωπαικα κρατη και εθνη καθεαυτα και μεμονωμενα, ισα ισα ειναι σεβαστα και αλιμονο η Ελλαδα πρεπει να εχει οσο το δυνατον ισχυροτερους δεσμους μαζι τους.
Ακομη και με την ιδεα και την ουσια της ενωσης μεταξυ τους δεν εχω κανενα προβλημα. Αλλα η συγκεκριμενη μορφη της ενωσης αυτης, οι θεσμοι της, η γραφειοκρατια της, οι πολιτικες της και οι συγκεκριμενες πρακτικες της ειναι ελαφρως για τον πουτσο. Θα ελεγα οτι ειναι πολυ κατωτερη των περιστασεων για τη ιστορια , τον πολιτισμο και τη δυναμικη της Ευρωπης και την αδικει παρα πολυ. Ουσιαστικα υποτασσει την Ευρωπη και τους λαους της σε μια χουφτα σπεκουλαδορους στο χρηματοπιστωτικο κεφαλαιο.
Οσο για τον τυπο που ρωτησε πως συνδεεται το ευρω κλπ με αυτο.
Οσο περιεργο και αν σας φαινεται υπαρχει συσχετιση μεταξυ των παρακμιακων αντιληψεων για την κοινωνια και των συμφεροντων των τοκογλυφων. Το χρηματοπιστωτικο κεφαλαιο γενικως εχει συμφεροντα αντιθετα με τη φορα των συμφεροντων της υπολοιπης κοινωνιας, ως παρασιτικο που ειναι. Αυτο ειναι κατι που το βλεπουμε και στην Ελλαδα οταν τα τελευταια 20-30 χρονια που εχει γιγαντωθει ολο το τραπεζικο κεφαλαιο, εχουν εμφανιστει ολα τα συμπτωματα εκφυλισμου και παρακμης της κοινωνιας και τωρα ποια την οδηγουν αναποδραστα προς τον γκρεμο.
Οταν η κοινωνια σαπιζει, οι τοκογλυφοι και σπεκουλαδοροι εχουν κερδος και εχουν συμφερον να προωθουν καθετι στοιχειο η νοοτροπια που βοηθα στο σαπισμα αυτο. Εχουν πολλαπλο κερδος απο ολα γενικα. Αυτο ειναι κατι που τωρα το βλεπουμε. Ολη η κοινωνια βουλιαζει και τα διαφορα γκολντεν μπους κολυμπανε στα δισεκατομμυρια. Ετσι και η Ε.Ε. ως συγκεκριμενος θεσμος εκφραζει την κυριαρχια του χρηματοπιστωτικου κεφαλαιου μερικων τοκογλυφων και μαζι προωθει κοινωνικα οτι θα μπορουσε να συντεινει στη διατηρηση της κυριαρχιας και λεηλασιας αυτης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom