Νέα

Η επέλαση του χιονιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 350
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Μας εχεουν πηδήξει με αυον τον χιονιά!!! Θα επελασει τελικα???  Χιονιζει πουθενα στα βορεια της Ελλαδας????

Παντως οσες φορες το εστρωσε στην Αθηνα ΔΕΝ το ειχανε προβλεψει!! Δεν θυμαστε μια τσικνοπεμπτη που ξαφνικα αρχισε να χιονιζει και καποιοι αναγκαστηκαν να παρατησουν τα αυτοκίνητα!!!!!

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
  Μας εχεουν πηδήξει με αυον τον χιονιά!!! Θα επελασει τελικα???  Χιονιζει πουθενα στα βορεια της Ελλαδας????

Παντως οσες φορες το εστρωσε στην Αθηνα ΔΕΝ το ειχανε προβλεψει!! Δεν θυμαστε μια τσικνοπεμπτη που ξαφνικα αρχισε να χιονιζει και καποιοι αναγκαστηκαν να παρατησουν τα αυτοκίνητα!!!!!
τωρα ειπαν οτι θα ειναι χειροτερα απο εκεινη την τσικνοπεμπτη.για να δουμε.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παντως ο καιρος απτο πρωι χαλαει πολυ γρηγορα.

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
και πως θα γαμησουμε αποψε ρε μαγκες!!!! :2funny: :2funny:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Κοντά Θεσσαλονίκη έχει αέρα αρκετό μία συννεφιά και μία ήλιο... παπάρια χιόνι.Μόνο το Καϊμακτσαλάν που φαίνεται από τον μπαλκόνι μου είναι ολόλευκο... :headbang2:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
παντως το γουσταρεται μπαγασακια
και μολις ερθει αρχιζει η γκρινια για το κρατος
ειμαστε ανωμαλαρες

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αν και πολλοί κλαίγονται με το χιόνι.Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αντιθέτως γιατί είμαι λάτρης του σκι(και του ξε-σκι) και έτσι δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις κατά καιρούς επελάσεις του χιονιά... :rockon:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Αν και πολλοί κλαίγονται με το χιόνι.Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αντιθέτως γιατί είμαι λάτρης του σκι(και του ξε-σκι) και έτσι δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις κατά καιρούς επελάσεις του χιονιά... :rockon:
εγω επειδη οταν χιονιζει παραλυουν τα παντα δεν το γουσταρω
δηλαδη τι να το κανω αν δεν μπορω να παω να πιω ενα καφε στο βουνο
μενω δασος χαιδαριου
την προηγουμενη που χιονιζε (πριν 5-6 χρονια)για 2 μερες δεν περασε κανενας να κανει κατι
με αποτελεσμα εγω να ειμαι στον κορυδαλλο γιατι εκει με εποιασε ο χιονιας και να μην εχω βρακι να αλλαξω

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγω γουσταρω να το στρωσει 10 ποντους μες τη αθηνα.να παραλυσουν τα παντα.να βγαινεις εξω και να το δαγκωνεις.το κρυο μαρεσει τη ζεστη δε μπορω καθολου.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.598
Πόντοι
12.056
Μενιδι....Ακομα τιποτα..κατι σαν παγωμενη βροχη χιονονερο  :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω επειδη οταν χιονιζει παραλυουν τα παντα δεν το γουσταρω
δηλαδη τι να το κανω αν δεν μπορω να παω να πιω ενα καφε στο βουνο
μενω δασος χαιδαριου
την προηγουμενη που χιονιζε (πριν 5-6 χρονια)για 2 μερες δεν περασε κανενας να κανει κατι
με αποτελεσμα εγω να ειμαι στον κορυδαλλο γιατι εκει με εποιασε ο χιονιας και να μην εχω βρακι να αλλαξω
Εσύ τι έκανες παλλικάρι μου στον Κορυδαλλό και χωρίς βρακί;;;;;; :boobies: :boobies: :boobies:

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
απο το βραδυ εχουν πει οτι θα αρχισει να χιονιζει.

OP
OP
troueno

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
........ (πριν 5-6 χρονια)για 2 μερες δεν περασε κανενας να κανει κατι

Αυτο ηταν το νοημα της συζητησης αφενος να γελοιοποιησω λιγο την "επελαση του χιονια" και απο την αλλη να πω οτι οσες φορες χιονισε πολυ εγινε σε ενα ξαφνικο 2ωρο και παρελυσε το συμπαν ΧΩΡΙΣ προειδοποιηση!! Εγω πριν 5-6 χρονια ανεβαινα απο κεντρο και ειδα οτι χιονιζε πολύ και μπηκα σε ενα μαγαζι και αγορασα σωβρακοφανέλες!!!

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μπορεί εδώ στον βορρά να είμαστε πιο συνηθισμένοι... ;) ;) :)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
τι να πουνε και οι ανθρωποι στην σκανδιναβια που εχουν αυτον τον καιρο καθε μερα..και στη ρωσια με τους -20..μην τρελλαινομαστε κιολα, απλα ο φοβος εγκειται στις ανωχειρωτες πολεις και στο ανοργανωτο κρατος.εκει το καταλαβαινω. παντως ο καιρος μεχρι τωρα μια χαρα μου φαινεται θα βγω και για καφεδακι.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
τι να πουνε και οι ανθρωποι στην σκανδιναβια που εχουν αυτον τον καιρο καθε μερα..και στη ρωσια με τους -20..μην τρελλαινομαστε κιολα, απλα ο φοβος εγκειται στις ανωχειρωτες πολεις και στο ανοργανωτο κρατος.εκει το καταλαβαινω. παντως ο καιρος μεχρι τωρα μια χαρα μου φαινεται θα βγω και για καφεδακι.
Ωρε πάρε και κανένα βαλιτσάκι με καναδυο αλλαξιές σωβρακοφάνελωνε....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom