Νέα

Η έννοια της λέξης «αγαπώ»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim the greek
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η εννοια της λεξης ''ΑΓΑΠΩ'' ?

• ΓΑΜΗΣΙ με παθος ... ?

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Στεκομαστε διπλα στο ταιρι μας με ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ... ?

• Αλλο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βοδι,μοσχαρι,σαβουρα και ηλιθια ελεινιδα ξερεις τι γκολ εχει βαλει ρε μλκισμενο ο δικος σου στην πρωην του οσο εσυ κοιμασαι τον υπνο του δικαιου?  :headbang: :uglystupid:
την στολισες καλα για αποψε...το χεις στο σαβουαρ βιβρ ασπρε...ποιος αρκανς και μαλακιες???

OP
OP
J

Jim the greek

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα σου απαντησω.
αυτος που ειμαι τωρα (μεγαλυτερος μου)ειχε μια μεγαλη σχεση πριν απο μενα..
αν κατι τον χρειαστει θα τρεξει..
αν μπορει να την βοηθησει θα το κανει.
αλλα τα τυπικα δε τα εχουν.
και δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο.
[glow=red,2,300]ειναι κομματι της ζωης του κ δε θα μπορουσα να του απαγορευσω να την βοηθησει αν τον χρειαστει ποτε.[/glow]

Εδω απλα σου βγαζω το ΚΑΠΕΛΟ  :thumbsup:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!

OP
OP
J

Jim the greek

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Να αυτές τις σχέσεις θέλω να θίξω σύμφωνα με τα παραπάνω που είπα.Εάν χώριζες τώρα μαζί του (να φάω την γλώσσα μου,να χτυπήσω ξύλο κτλ..)θα ήθελα να σε ξαναρωτήσω σε 5-10 χρόνια εάν έχετε επικοινωνία,εάν τον νοιάζεσαι κτλ.Καλά τώρα θα μου πείς ναι σίγουρα αλλά θα ήθελα να ακούσω απόψεις απο ανθρώπους που τους συνέβη αυτό.Πως γίνεται και χανόμαστε δηλαδή απο ανθρώπους που αγαπήσαμε τρελά στο παρελθόν?Μήπως δηλαδή δεν ήταν αγάπη αυτό που νιώθαμε τότε απλά ένας δυνατός έρωτας και τρελός πόθος?

Εδω ισως φταιει ο εγωισμος μας (Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εδω απλα σου βγαζω το ΚΑΠΕΛΟ  :thumbsup:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!
ειναι θεμα εμπιστοσυνης τζιμμυ μου..
κ επισης οπως εγω εχω δωσει την συμβουλη μου σε εναν πρωην που το χρειαστηκε κ οπως εγω αν χρειαστω κατι δε θα ηθελα να μου γυρισουν την πλατη
δεν εχω δικαιωμα να απαγορευσω στον αλλον..
θα ηταν ανοητο...
και σε αυτο που λεει ο γουαιτυ.αν θελει να κανει κατι με αλλη δε θα περιμενει τις ευχες μου..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Αναρωτιέμαι μερικές φορές αν οι άνθρωποι που δεν λένε "σε αγαπώ" το κάνουν απο τόλμη ή ατολμία.....;
Τόλμη γιατί έχουν μάθει να ζουν έτσι,λιτά απλά χωρίς εξάρσεις....
ίσως γιατί δεν έχει όρια η αγάπη κι αν το λες, απλά εισπράττεις το εισητήριο της ικανοποίησης της απόλαυσης των δύο μικρών αλλά τόσο σπουδαίων λέξεων Σε Αγαπώ, γιατι ξέρουν ότι η αγάπη δεν είναι ρίσκο είναι η ίδια η ζωή και αποφαζίσουν να το ζήσουν....παρά να το λένε.
Ατολμία γιατί ο καλά κρυμμένος εαυτός τους, τους καθοδηγεί στο να μην φανερωθούν, να μην δείξουν ευαίσθητοι, να μην εκφραστούν, να προτιμούν τα γυάλινο κλουβί τους που όλα τα παρατηρούν αλλά δεν τα ζουν και δεν τα γεύονται......απλοί παρατηρητές συναισθημάτων.

Και η θέση του άλλου που θέλει το "σε αγαπώ" ποια είναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Να το διεκδικήσει με κάθε τρόπο ή απλά να το προσπεράσει και να ζήσει από τα συμφραζόμενα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Επισκέπτης
Τι ειν' τουτα ρε πουστη μου δεν παιζονται.
Αν η μαλακια ηταν εργοχειρο θα ειχατε κανει την προικα σας κοπελιες. :jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785

Επισκέπτης
Έχεις προτάσεις άγαπητέ;;;
Δέν άκουσαμε τίποτα έως τώρα!!!!!!!!!

ΞΑΝΑΡΙΧΤΑ!!!!!!!!!!!!!

Ακου να σου πω επειδη εσενα σ' εχω κοψει για γατονι.
Εχω διαβασει εδω του κοσμου τις παπαριες περι αγαπης και ανθεων,κι επειδη αυτη υπαρχει υπο ορισμενες και μονο συνθηκες οι οποιες δε μπορουν να προκυψουν μεσα απο δεσμους μετανηπιακης ηλικιας,βλεπω οτι η καθε παντογνωστρια εχει αποψη επι του θεματος η οποια βασιζεται σε σαθρα επιχειρηματα.
Πιο λιανα? Οτι πει το cosmopolitan.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Ακου να σου πω επειδη εσενα σ' εχω κοψει για γατονι.
Εχω διαβασει εδω του κοσμου τις παπαριες περι αγαπης και ανθεων,κι επειδη αυτη υπαρχει υπο ορισμενες και μονο συνθηκες οι οποιες δε μπορουν να προκυψουν μεσα απο δεσμους μετανηπιακης ηλικιας,βλεπω οτι η καθε παντογνωστρια εχει αποψη επι του θεματος η οποια βασιζεται σε σαθρα επιχειρηματα.
Πιο λιανα? Οτι πει το cosmopolitan.

Όπότε άγαπητέ μου φίλε όταν σέ μιά συζήτηση άπευθυνεσαι κάπου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
νά κάνης ΠΑΡΑΘΕΣΗ καί όχι νά μιλάς σέ ΑΟΡΙΣΤΟ. :smitten:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πηξαμε στο iq αινσταιν εδω μεσα..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Tην τελευταία φορά που ρώτησα, "με αγαπάς ;"
η απάντηση ήταν "Σοβαρέψου".
Μ'αγαπούσε ωστόσο, έτσι πίστευα, κι ακόμα το πιστεύω, αλλά το είπε πολύ ελάχιστες φορές.
Το δικό μου "σ'αγαπώ" ήταν πολύ φλύαρο τουναντίον.
Φλύαρος σε όλα, όχι μόνο σ'αυτό.

Κατάλαβα εκείνη τη μέρα ότι το "σοβαρέψου" μεταφράζοταν "σε παρακαλώ, φοβάμαι μην ξαναπάθω όσα έπαθα με τους άλλους". Δεν μπόρεσα ποτέ να την πείσω για την ομορφιά και την χρησιμότητα των λέξεων, ότι οι κατάλληλες πράξεις συνοδεύονται από κατάλληλες λέξεις όπως ένα καλό φαγητό πρέπει να συνοδεύεται από καλό κρασί.
Εκείνη κάποια στιγμή μου είπε ότι πείστηκε ότι δεν ήμουν σαν τους άλλους, κι όμως συνέχισε να μου φέρεται λες κι ήμουν άλλος, κι έτσι το αναγκαίο "συνοδευτικό" για μένα έλειπε από το "τραπέζι".
Ετσι άρχισε να μου κόβεται η όρεξη θυμάμαι και να θέλω να πατάω όλο και πιο σπάνια στ'α ραντεβου!!!!!!!!!
Τί να το κάνω όταν νοιώθεις αλλά δεν δείχνεις;;;;;;;;;;;;;;
Ξερό φιλέτο χωρίς κρασί στο λαιμό σου στέκεται.........................
Είναι ζήτημα ατολμίας, καχυποψίας και ανασφάλειας.
Πακέτο πάει με το γυάλινο κλουβί που όλα τα παρατηρούν αλλά δεν τα γεύονται,
ίσως επειδή κάποτε πληγώθηκαν και εσύ τώρα πληρώνεις τα σπασμένα.
Μα εγώ θέλω να τ'ακούω να τ'ακούω να το λες...γιατί τα λόγια δεν είναι απλά λόγια,
αλλά αυτό που βγαίνει από μέσα σου ολόγυμνο και ντύνεται με λέξεις να σε ζεστάνει
να μην πας από κρυοπαγήματα της ψυχής.............................
Αν το ζεις το λες.
Δεν μπορείς δυστυχώς να το κλέψεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom