Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Άστα αυτά...Είσαι εξαρτημένος...Τη ζητάει ο οργανισμός σου...
Αυτη παντως που εχεις για αβαταρ την καρφωνα στα ορθια μεχρι να παρω συνταξη
Άστα αυτά...Είσαι εξαρτημένος...Τη ζητάει ο οργανισμός σου...
Δεν μπορώ να περιγράψω τι θα της έκανα...Βαριέμαι να γράφω πολλές σελίδες...Αυτη παντως που εχεις για αβαταρ την καρφωνα στα ορθια μεχρι να παρω συνταξη
Δεν μπορώ να περιγράψω τι θα της έκανα...Βαριέμαι να γράφω πολλές σελίδες...
Υ.Γ Γιατί άλλαξες άβαταρ?
Σ'αυτή μόνο ένα σύστημα θα της έκανε καλό και θα την ισιωνε από τις μαλακιες που λέει....
Ονομάζεται Σύστημα "Μια στον πουτσο - Μια στο ξύλο". Αστοχία 0%, Αλανθαστο!!!!!
Μετά από ένα 10ημερο θα είχε ρονταριστεί πλήρως.
Δεκτό,αλλά είχα συνηθίσει το άλλο κ μου κακοπήγε...γιατι αυτο ειναι πιο αστειο
πες τα γιατι μονο εγω να τα λεωοι ελλεηνιδες ειναι οι βλαχες τις ευρωπης,η μαλλον,οι τσιγγανες,οι ρομα της ευρωπης,και θα εκαναν τα παντα ωστε να φανουν.οποτε μολις βρεθηκε ενα σουργελο τυπου χειρδαρη,αμεσως εκαναν οτι τους ειπε.ακομα και κουραδες να μοιραζε η χειρδαρη,οι ελλεηνιδες θα ετρεχαν να παρουν και να τις πασαλειψουν πανω τους για να δειξουν οτι ειναι σπουδαιες :S
αυτη η πατσαβουρα ειναι που ειχε γραψει ενα αρθρο που ελεγε οτι οταν γνωρισεις μια γκομενα και εχει αλλους 10 και οι γκομενα σε φτυνει εσυ πρεπει να χαιρεσαι γιατι ετσι σου δειχνει το ενδιαφερον τις .Και συγκεριμενα το λεει " εμεις οταν μας γνωρισεται μπορει να ειμαστε με αλλον και να σε φτυνουμε αλλα εσυ πρεπει να κολησεις εκει και να μας διεκδικησεις να αφησουμε τον αλλον οταν με το καλο τον αφησουμε τοτε εφοσον δεν εχουμε καμια αλλη καλυτερη προσφορα τοτε θα ειμαστε δικες σας" ξερεις ποσες γκομενες τ ΠΙΣΤΕΥΕΟΥΝ ΑΥΤΑ !!!οσα κοριτσακια ειναι τωρα εως 34 το εχουν φαει αυτο το παραμυθι.
Νομιζεις εγω ξερω οτι τα κοριτσακια τα ξερουν καλυτερα απο ολους ιδιως οσες διαβαζουν κοσμοπολιταν το σοβαρο περιοδικο
δες εδω
Είναι μόνιμη στην εκπομπή πλέον η μις Μπράντσο?Εχουνε κανει διδυμο που σκοτωνει η Χειρδαρη και η καινουρια μεταγραφη της Μενεγακη η Ελιανα Χρυσικοπουλου...Φευγει η μαλακια με ρυθμους AK-47...τετοιο ντουετακι απο την εποχη Σιλβεστερ Σταλονε/Κερτ Ρασελ εχω να δω
πες τα γιατι μονο εγω να τα λεω
Είναι μόνιμη στην εκπομπή πλέον η μις Μπράντσο?
Καθημερινή εννοώ.
μπα..που και που βγαινει πλεον...η αλλη η δεσποινις "βαλε χερι στο νεσεσερ της γκομενας σου" ειναι μονιμη συνεργατης