Νέα

Η Ειρήνη Χειρδάρη άνοιξε σχολή για Ελλεηνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειρήνη Χειρδάρη: Να την εμπιστευόμαστε ή όχι;

• Να την εμπιστευόμαστε. Τα λέει πολύ ωραία

Ψήφοι: 21 5,5%
  • Μακρυά απο τσαρλατάνους που μιλούν για σεξ. Εμπιστεόμαστε μόνο γιατρούς

Ψήφοι: 64 16,8%
  • Δεν θα πρέπει να την αποκλείσουμε. Την εμπιστευόμαστε αφού πρώτα ερευνήσουμε το θέμα

Ψήφοι: 68 17,8%
  • Να πουλήσει θέλει η κοπέλα......

Ψήφοι: 229 59,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    382

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
συζητηση επιπεδου μεταξυ εθνικων πουταναριων.... :knockinb:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
icemax_620_6750c7b15fbb134e1461e3b384ff5535.jpg

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Καλα το Χειραρδη ριχνει καργα δουλεμα στο αγαμητο ακροατηριο (ανδρες και γυναικες).

Δεν υπαρχει περιπτωση αυτην η τυπισσα να μην κανει ανωμαλο κρεβατι.
Με τις υγειες του, οποιος/οι την "τακτοποιουν"... :grin:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Εμένα μου φαίνεται εξαιρετικά όμορφη. Το πρόσωπό της απίθανο, χαμόγελο, μάτια κλπ.

Όταν όμως μιλάει για το σεξ μου φαίνεται λίγο αστεία και δευτεράντζα (συγχώρεσε τη γλώσσα μου αγαπητή). Απλά αυτό μου βγάζει.

Θυμάμαι σαν αντιπρότυπο τον Ασκητή (δε ξέρω αν ακόμα είναι στην τηλεόραση) που όταν μίλαγε είχε το κύρος του ειδικού. Αυτή μοιάζει σαν να μιλάει μέσα από τις εμπειρίες της στις ξεπέτες.

Δε λέω, ο καθένας με τη σοφία του και τις εμπειρίες του.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
H σημερινή μου νέα γνώση!
Μου θυμίζει τον Σπύρο από την Πάτρα, δηλ τον Σπύρο Γρίβα!
lol
:2funny:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καλα το Χειραρδη ριχνει καργα δουλεμα στο αγαμητο ακροατηριο (ανδρες και γυναικες).

Δεν υπαρχει περιπτωση αυτην η τυπισσα να μην κανει ανωμαλο κρεβατι.
Με τις υγειες του, οποιος/οι την "τακτοποιουν"... :grin:

το ελπιζω...αν και με τις μαλακιες που λεει και γραφει αμφιβαλω αν πηδιεται καν.... :think:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Εμένα μου φαίνεται εξαιρετικά όμορφη. Το πρόσωπό της απίθανο, χαμόγελο, μάτια κλπ.

Όταν όμως μιλάει για το σεξ μου φαίνεται λίγο αστεία και δευτεράντζα (συγχώρεσε τη γλώσσα μου αγαπητή). Απλά αυτό μου βγάζει.

Θυμάμαι σαν αντιπρότυπο τον Ασκητή (δε ξέρω αν ακόμα είναι στην τηλεόραση) που όταν μίλαγε είχε το κύρος του ειδικού. Αυτή μοιάζει σαν να μιλάει μέσα από τις εμπειρίες της στις ξεπέτες.

Δε λέω, ο καθένας με τη σοφία του και τις εμπειρίες του.

Καλη ειναι...αρκει να μην μιλαει και να τσιμπουκωνει :fuck1:....η παρωχημενη τυπου "Sex and the city" θεματολογια της ελαχιστους αφορα πλεον...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
[size=10pt]Χειρδαριες νεοφεμινιστικες σοφιστειες με αφορμη το βιβλιο ομογαλακτης ελλεινιδας δημοσιογραφου φιλη της....[/size] :jerking: :jerking: :jerking:

“Οι άντρες είναι σαν τα παπούτσια…

Γι’ αυτά που είναι άνετα και μας βολεύουνε ξοδεύουμε τα λιγότερα χρήματα και τον λιγότερο δυνατό χρόνο προκειμένου να τα αποκτήσουμε, παρόλο που τελικά περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας φορώντας αυτά ακριβώς. Όταν όμως έρχεται η ώρα να διαλέξουμε παπούτσια για μια σημαντική έξοδο, επιλέγουμε εκείνο το ζευγάρι που έχουμε χρυσοπληρώσει, ωστόσο θα μας κάνει να υποφέρουμε όλο το βράδυ.

Το ζευγάρι που θα πετάξουμε πρώτο είναι το πολυφορεμένο μοκασίνι. Το ζευγάρι που θα δείξουμε με περισσή χαρά στις φίλες μας είναι εκείνο που θα μας ματώσει τη φτάρνα μετά από λίγη ώρα περπάτημα.

Γιατί οι γυναίκες επιλέγουν τους άντρες που τις πονάνε; Και γιατί οι άντρες επιλέγουν μόνο παπούτσια που τους βολεύουν;

Είχα ακούσει κάπου ότι η προσπάθεια που καταβάλει μια γυναίκα προκειμένου να λειτουργήσει μια σχέση ισούται με Χ που τείνει στο άπειρο.
Αντίθετα, η προσπάθεια που καταβάλει ένας άντρας για να λειτουργήσει η σχέση ισούται με το άνοιγμα μιας μπύρας.
Αφού εμείς είμαστε περισσότερες από αυτούς γιατί βρίσκουμε έναν και προσπαθούμε με περισσό ζήλο να τον κρατήσουμε λες και είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών; Πώς είναι δυνατόν ένας παντρεμένος πενηντάρης να έχει γυναίκα και ερωμένη, ενώ μια ελεύθερη τριανταπεντάρα αδυνατεί να βρει άντρα; Κι ενώ αυτός είναι μάγκας, αυτή καταλήγει λίγα χρόνια αργότερα να θεωρείται γεροντοκόρη. Μήπως η Ελλάδα είναι τελικά ένα μεγάλο Κολωκοτρονίτσι; Άραγε η παγκοσμιοποίηση έφτασε εδώ ή έμεινε στη Νέα Υόρκη παρέα με την Κάρι και τη Σαμάνθα; Εγώ τί πρέπει να κάνω για να βρω ένα Mister Big ανάμεσα στα τόσα εκατομμύρια βατράχια; Άλλη δουλειά εκτός από το να φιλιέμαι δεν θα κάνω σε αυτή την ζωή;

Το πρόβλημα ξεκινάει από την εφηβεία. Αυτός βλέπει ποδόσφαιρο, παίζει psp και βρίζει τη μάνα του που άργησε να του ζεστάνει το φαϊ -κατά πάσα πιθανότητα επειδή του έπλενε τα σώβρακα. Αυτή ξεκοκαλίζει περιοδικά με συμβουλές για το πώς να βρει τον τέλειο άντρα, το τέλειο παπούτσι και τον τέλειο κομμωτή. Λίγα χρόνια αργότερα, στα σαράντα τους, συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια ακριβώς. Αυτός βλέπει ποδόσφαιρο, παίζει psp και βρίζει τη γυναίκα του που άργησε να του ζεστάνει το φαϊ. Αυτή ξεκοκαλίζει περιοδικά με συμβουλές για το πώς να βρει τον τέλειο άντρα, το τέλειο παπούτσι και τον τέλειο κομμωτή. Το πρόβλημα είναι ότι της μένει όλο και λιγότερος χρόνος γιατί, κατά πάσα πιθανότητα, έχει φορτωθεί τον τέλειο μαλάκα στο σπίτι της. Μήπως, αν σταματούσα να ψάχνω τον τέλειο άντρα, κατάφερνα τουλάχιστον να βρω τον τέλειο κομμωτή; Για να μπορώ μετά να κάθομαι στο λάπτοπ μου με την τέλεια μπούκλα ως άλλη Κάρι Μπράτσω και να αναρωτιέμαι γιατί αργεί τόσο πολύ ο τέλειος άντρας; Αφού, άλλωστε, είναι τέλειος θα έρθει αυτός να με βρει. Αρκετά χιλιόμετρα διανύω στο διάδρομο του γυμναστηρίου καθημερινά, δε μπορώ να τρέχω για να βρω και την αληθινή αγάπη. Με το ζόρι προλαβαίνω να πιω ένα ποτό με τις κολλητές μου…”

Απόσπασμα από το βιβλίο της Στέλλας Καραμπακάκη “Οι άντρες είναι σαν τα παπούτσια”. (Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Πολύτροπον”).  Ήταν που ήταν δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες, ήρθε και η Καραμπακάκη να αποτελειώσει τον πιο όμορφο κοριτσίστικο μύθο με επιδέξιες μαχαιριές. Θέτει πολύ εύστοχα για τη νεαρή ηλικία της ερωτήματα για την ανεύρεση του σωστού συντρόφου και επαναφέρει μέσα από κωμικές σκηνές, απολαυστικά, με φρεσκάδα κι ειρωνική διάθεση το πρόβλημα των ρόλων των φύλων στην Ελλάδα του 21ου  αιώνα. Γιατί μπορεί πριν μερικές δεκαετίες οι άντρες να άλλαζαν τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, σήμερα, όμως, όλοι το βλέπουμε, οι γυναίκες αλλάζουν τους άντρες σαν τα παπούτσια.  Η όμορφη νεαρή συγγραφέας και δημοσιογράφος εξηγεί με ειλικρίνια και καυστική κοριτσίστικη πέννα γιατί ακριβώς…

Καλοτάξιδο Στέλλα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Καλά τα λέει τύπε. Σε πειράζει να ξεφυλλίζει Cosmo, ενώ φτιάχνει το φαί και παίζεις psp;

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Καλά τα λέει τύπε. Σε πειράζει να ξεφυλλίζει Cosmo, ενώ φτιάχνει το φαί και παίζεις psp;

Με πειραζει που δεν εχουμε μαντρωσει ολες αυτες και να τις στειλουμε πακετο στο Αφγανισταν... :sunglasses:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
[size=10pt]Χειρδαριες νεοφεμινιστικες σοφιστειες με αφορμη το βιβλιο ομογαλακτης ελλεινιδας δημοσιογραφου φιλη της....[/size] :jerking: :jerking: :jerking:

“Οι άντρες είναι σαν τα παπούτσια…

Ναι και μετά μόλις περάσουν μια ηλικία και αρχίζουν και πέφτουν κώλοι, βυζιά και οι ρυτίδες αρχίζουν να σκάβουν το πρόσωπο βολεύονται με ό,τι βρουν.

Και κλαίγονται ότι είναι μόνες κλπ.  :jerking:

Δεν ξέρω, ίσως τελικά αυτή η κρίση που περνάμε να είναι και για καλό εν μέρει, να βάλει λίγο μυαλό σε όλους μας.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ρε τις καργίολες τις ελλεεηνίδες μέχρι και βιβλία και τηλεοπτικές κατινοπερσόνες έχουν βγάλει για να δικαιολογήσουν την πουστιά που έχουν μέσα στην βρώμικη ψυχή τους..
ελλεεινίδες=καργιόλες

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ρε τις καργίολες τις ελλεεηνίδες μέχρι και βιβλία και τηλεοπτικές κατινοπερσόνες έχουν βγάλει για να δικαιολογήσουν την πουστιά που έχουν μέσα στην βρώμικη ψυχή τους..
ελλεεινίδες=καργιόλες
Πες τα...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ναι και μετά μόλις περάσουν μια ηλικία και αρχίζουν και πέφτουν κώλοι, βυζιά και οι ρυτίδες αρχίζουν να σκάβουν το πρόσωπο βολεύονται με ό,τι βρουν.

Και κλαίγονται ότι είναι μόνες κλπ.  :jerking:

Δεν ξέρω, ίσως τελικά αυτή η κρίση που περνάμε να είναι και για καλό εν μέρει, να βάλει λίγο μυαλό σε όλους μας.

Βασικα αυτην την πικρα βγαζει και το αρθρακι τυπε...οτι οι 50ρηδες αντρες μπορουν να εχουν και εξωσυζυγικη σχεση μαζι με την γυναικα τους, ενω οι 35+ γυναικες δεν μπορουνε ουτε μια σταθερη...Και κανει και μια νυξη για προτιμουμε τις "ευκολες" και "χαζοβιολες" και οχι αυτες που ειναι "δυναμικες, ανεξαρτητες με προσωπικοτητα" και μπλα μπλα μπλα
Το αρθρο και το βιβλιο που διαφημιζει ειναι μαλλον στο μοτιβο χαιδεματος αυτιων των γυναικων αναγνωστριων του και καταδικης στο πυρ το εξωτερων των αντρων...
Καποιες "δημοσιογραφοι" επιμενουν στα ιδια κλισε για να πουλησουν....Εδω ο κοσμος χανεται(κυριολεκτικα), με του μουνιου σου το χαβα θα ασχολιομαστε κυρα μου... :jerking:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ελλεεινίδες=καργιόλες

Μπα...οι συγγραφεις και οι τηλεοπτικες κατινοπερσονες ειδαν οτι υπαρχει "κοινο" για εκμεταλευση και ειπαν "δεν γαμιομαστε που δεν γαμιομαστε,δεν βγαζουμε κανα φραγκο ακουραστα κοροιδευοντας τις ηλιθιες"....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom