Μπουρδελα, ξεμπουρδελα (ντοτ κομ), τελικα ο Ελλην ανηρ ειναι συντηρητικο ον, αν κρινω απ' αυτο το θρεντ. Μπορει να γραφουμε για τσοντες, στριπτιζουδες, πουτανες και ξεκωλιασματα, αλλα τελικα απο κατω ειμαστε ολοι παραδοσιακοι. Αρχιζουν οι κουβεντες για το αν θα θελαμε να δουμε τις μαναδες ή τις γυναικες μας ξεβρακωτες οταν ειναι εγγυες, ενω δεν εχουμε κανενα προβλημα να συζηταμε (και να καυχιωμαστε) για τις μαναδες, κορες, αδερφες, και γυναικες καποιου αλλου που γαμησαμε, γαμαμε και θα γαμαμε. Και αρχιζουν και κατι οροι που θα περιμενα να ακουσω απο τη θεια μου τη Μαρικα, ετων 82, αντι για μπουρδελατζηδες (ντοτ κομ): ακομα και "σιχαμενη" την ειπε καποιος, τελειως ΤΜ της θειας μου. Το αλλο επιχειρημα που μου αρεσε ειναι το αντιστοιχο που χρησιμοποιουν οι αντιπαλοι των εκτρωσεων απανταχου: το οτι ταχα βλαπτεται το εμβρυο απο την ξεδιαντροπια (επισης ορος θειας Μαρικας) της μανας του. Που τραβαμε τη γραμμη, κυριοι; Να μη ξεβρακωνονται αυτες που ειναι 9 μηνων, ΟΚ. Αυτες που ειναι 5 μηνων; 2 που δε φαινεται κιολας; Καθολου ισως, μια και κουβαλανε τοσα αυγα μεσα τους οι γυναικες;
Τελος παντων. Οι εγγυες γυναικες ειναι πολυ ομορφες, ειδικα αν ειναι νεες και λεπτες. Το κοντραστ ειναι πολυ ομορφο στην οψη - ενα πολυ ενδιαφερον σχημα, και καμπυλες εκει που κανονικα δεν εχει καμπυλη. Δεν εχω και φετιχ να τις βλεπω ή να τις πηδαω, αλλα αναγνωριζω την ομορφια.