Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται πλέον η προκήρυξη από την Οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», την οποία έλαβαν τα «ΝΕΑ» καιμε την οποία γίνεται η ανάληψη της ευθύνης για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια εξετάζεται το κείμενο της προκήρυξης, σε αντιπαράθεση με προηγούμενα κείμενα της οργάνωσης, ενώ η αστυνομία αξιολογεί το γεγονός ότι άλλαξε ο τρόπος αποστολής, και η προκήρυξη εστάλη πλέον σε έντυπη μορφή (εκτύπωση) και όχι σε CD όπως γινόταν στο παρελθόν.

Οι συντάκτες του κειμένου, το οποίο παρέλαβαν «ΤΑ ΝΕΑ» μετά από τηλεφώνημα αγνώστου, επιχειρούν να δικαιολογήσουν το δολοφονικό χτύπημα στο Σωκράτη Γκιόλια, ενώ χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για δημοσιογράφους και εκδότες, όπως οι κ.κ Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος, Ν. Χατζηνικολάου, Π.Κωστόπουλος  :dancing: :dancing: :dancing: ,  Γ. Κουρής , Δ. Κοντομηνάς κ.ά.

Παράλληλα, «εκτοξεύουν» απειλές κατά αστυνομικών, εισαγγελέων, σωφρονιστικών υπαλλήλων, διευθυντών φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές.

Αρχιζω    να  τα  συμπαθω  τα  παλλικαρια  ;)

μαζι σου αλλα το να σκοτωσουν ενα ψωνιο blogger δεν τους κανει μαγκες.. τα μουνια στη βουλη και αυτους που λενε πιο πανω μπορουνε να χαλασουνε..? τοτε θα τους συμπαθησω γω.. ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Που εισαι ρε αναλ να σα γαμήσω λιγακη?  :zfuck:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Να ΜΑ γαμησεις?

Γαμα τη μητρα σου ρε ποντικοκουραδο.
Σε γαμάνε και γαμας η είσαι τραβελοψωλα η εισαι bi! Αλλα είσαι κατι καλυτερο,μια πουστάρα ,πεοδουλος και δεν ξέρω και εγω τι αλλο.!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σε γαμάνε και γαμας η είσαι τραβελοψωλα η εισαι bi! Αλλα είσαι κατι καλυτερο,μια πουστάρα ,πεοδουλος και δεν ξέρω και εγω τι αλλο.!!!

Ναι ρε.

Αυριο κερασει εγω.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σβησανε τα αλλα δυο θρεντ για το τρομακτικο

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Τι να ρθω εκει ρε παπαρα? Θα βαλεις παρεα και θα την βγάλεις καθαρή οπως πάντα  :jerking: :jerking: :jerking:

Οπως παντα? Γιατι εχουμε ξαναβρεθει ρε μαλακα σκουπιδι? Τι μαλακας κοσμος κυκλοφορει ρε πουστη.

Ειναι διασκεδαστικο το ποσο μαλακας εισαι. Για ολους τους αλλους ομως. Κριμα να μην μπορεις να διασκεδασεις τοσο πολυ και εσυ με τον εαυτο σου θα σου εφτιαχνε τη μερα.

Αν φοβασαι μη φας μαπες να μη λες μεγαλες κουβεντες μαλακα 12χρονο.

Αν θες λεπτομερειες μιλαμε οπως σου ειπα. Αλλιως δρομο και στα οπαδικα σου μαλακα τραβελοστεφανωμενε εφηβε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom