Επισκέπτης
Παμε παρεα
[move] [/move]
Συνέχισε μόνος σου μιας και είσαι εκπαιδευμένος..
Παμε παρεα
[move] [/move]
Πω μην με κολακευεις τώραΣυνέχισε μόνος σου μιας και είσαι εκπαιδευμένος..
Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκεται πλέον η προκήρυξη από την Οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», την οποία έλαβαν τα «ΝΕΑ» καιμε την οποία γίνεται η ανάληψη της ευθύνης για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας.
Στα εγκληματολογικά εργαστήρια εξετάζεται το κείμενο της προκήρυξης, σε αντιπαράθεση με προηγούμενα κείμενα της οργάνωσης, ενώ η αστυνομία αξιολογεί το γεγονός ότι άλλαξε ο τρόπος αποστολής, και η προκήρυξη εστάλη πλέον σε έντυπη μορφή (εκτύπωση) και όχι σε CD όπως γινόταν στο παρελθόν.
Οι συντάκτες του κειμένου, το οποίο παρέλαβαν «ΤΑ ΝΕΑ» μετά από τηλεφώνημα αγνώστου, επιχειρούν να δικαιολογήσουν το δολοφονικό χτύπημα στο Σωκράτη Γκιόλια, ενώ χρησιμοποιούν βαρείς χαρακτηρισμούς για δημοσιογράφους και εκδότες, όπως οι κ.κ Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος, Ν. Χατζηνικολάου, Π.Κωστόπουλος , Γ. Κουρής , Δ. Κοντομηνάς κ.ά.
Παράλληλα, «εκτοξεύουν» απειλές κατά αστυνομικών, εισαγγελέων, σωφρονιστικών υπαλλήλων, διευθυντών φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές.
Αρχιζω να τα συμπαθω τα παλλικαρια ;)
Που εισαι ρε αναλ να σα γαμήσω λιγακη?
Να ΜΑ γαμησεις?
Γαμα τη μητρα σου ρε ποντικοκουραδο.
Σε γαμάνε και γαμας η είσαι τραβελοψωλα η εισαι bi! Αλλα είσαι κατι καλυτερο,μια πουστάρα ,πεοδουλος και δεν ξέρω και εγω τι αλλο.!!!Να ΜΑ γαμησεις?
Γαμα τη μητρα σου ρε ποντικοκουραδο.
Δεν καταλαβα σε χαλαμε?ααααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχα
Κάνεις και κουβέντα με το σταμάτη..
Σε γαμάνε και γαμας η είσαι τραβελοψωλα η εισαι bi! Αλλα είσαι κατι καλυτερο,μια πουστάρα ,πεοδουλος και δεν ξέρω και εγω τι αλλο.!!!
Μην μιλάς μωρη τραβελο ,ρουφα το αυγο λεμε...Ναι ρε.
Αυριο κερασει εγω.
Μην μιλάς μωρη τραβελο ,ρουφα το αυγο λεμε...
Οχι οτι το εκανα εγω και αλλος ο τραβελος πουτανα...Σβησανε τα αλλα δυο θρεντ για το τρομακτικο
Ναι ρε.
Αυριο κερασει εγω.
Σβησανε τα αλλα δυο θρεντ για το τρομακτικο
λυσε μου μια απορια....το μπουρδελο εκει δουλευει κανονικα;Στη Χαλκηδονα μενω.
Πες και εσυ κατι να αναψει το γλέντι εχει φουντώσει που έχει φουντωσει...κανε κατι βρησε μεΣταματηστε καλε παλιοχαρακτηρες
λυσε μου μια απορια....το μπουρδελο εκει δουλευει κανονικα;
Τι να ρθω εκει ρε παπαρα? Θα βαλεις παρεα και θα την βγάλεις καθαρή οπως πάντα
ειχε....για χαλκηδονα θεσσαλονικης δεν λεει;Δε νομιζω να εχει