Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν λέω ότι η δημοκρατία είναι "καλή"...Λέω ότι μέχρις στιγμής είναι το μόνο πολίοτευμα που υπάρχει μια αντιτσοιχία μεταξύ αυτού που θέλει ο λαός και αυτού που κυβερνά...
Αυτο που ηθελε ο λαος δλδ.,τον περασμενο Οκτωβρη ηταν το μνημονιο και το ΔΝΤ?
Και ξέρεις, μια κοινωνία δεν αποτελείται μόνο από "ντόπιους εργαζόμενους" και οι ξένοι επενδυτές δεν είναι πάντα κατάρα...
Μεταξύ του "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" και της πολιτικής του ΠΑΜΕ, υπάρχουν αρκετές δυνατότητες που όλοι μπορούν να βγουν σε κάποιο βαθμό κερδισμένοι...
Δεν το ειπαμε οτι ο μεσαιος χωρος πεθανε?

Επισκέπτης
ρατσισταί είμεθα να μην εγγυώμεθα τα συμφέροντα των πτωχών αλλοδαπών επενδυτών;;;;
Αλλωστε οι σεβαστοι αλλοδαποι επενδυται προερχονται απαντες εκ πολιτισμενων και συμμαχων εθνων,αφιχθησαν δε μετα πασης επισημοτητος εις την ημεδαπην.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρατσισταί είμεθα να μην εγγυώμεθα τα συμφέροντα των πτωχών αλλοδαπών επενδυτών;;;;
Ορίστε! Και μετά τα εθνίκια κατηγορούν την αριστερά για έλλειψη επενδυτικής πρότασης!
Ρε ξέρεις πόσοι επενδυτές από Ασία και Αφρική παραμένουν στην Ελλάδα χάρη στη δράση της αριστεράς και διαπρέπουν στο χώρο της υψηλής ραπτικής, της σουω μπιζ και της χημικής βιομηχανίας;

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Αισθάνομαι άδειος...Δεν έχω διαβάσει το θρέντ,δεν ξέρω τι έχετε γράψει.. αλλά είμαι και εγώ 37 και έχω γιο 1,5 χρόνων. Τύπους σαν τον Γκιόλια τους ένιωθα οτι μεγαλώναμε μαζί..είναι η γενιά μου..Μου φαίνεται αδιανόητο πως είναι να πεθαίνεις και να αφήνεις ορφανο 2 ετών..δεν ξέρω τι να πω

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτο που ηθελε ο λαος δλδ.,τον περασμενο Οκτωβρη ηταν το μνημονιο και το ΔΝΤ?

Στις επόμενες εκλογές μπορεί να διαολοστείλει αυτόν που τα συμφώνησε λέγοντας "λεφτά υπάρχουν" .... Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα...

Δεν το ειπαμε οτι ο μεσαιος χωρος πεθανε?

Οι μεσοβέζικες λύσεις έχουν πεθάνει...Τύπου "να μπορεί να κλείνει το παμε τα λιμάνια αλλά να έχουμε και τουρισμό"...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Αισθάνομαι άδειος...Δεν έχω διαβάσει το θρέντ,δεν ξέρω τι έχετε γράψει.. αλλά είμαι και εγώ 37 και έχω γιο 1,5 χρόνων. Τύπους σαν τον Γκιόλια τους ένιωθα οτι μεγαλώναμε μαζί..είναι η γενιά μου..Μου φαίνεται αδιανόητο πως είναι να πεθαίνεις και να αφήνεις ορφανο 2 ετών..δεν ξέρω τι να πω
ετσι ειναι φιλε..ενα παιδακι εμεινε ορφανο επειδη καποιοι ηθελαν λεφτα για να πανε διακοπες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ορίστε παλλίκαρε;
τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις;

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ρε σεις μην γραφετε βλακειες.σεβαστειτε την μνημη του ανθρωπου.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ενταξει σπαστε πλακα,και παιξτε με τον πονο των αλλων.των συγγενων και των φιλων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom