Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
ρε πλάκα με κάνεις;
ο μέσος μαλάκας είναι τόσο ηλίθιος πλέον που ούτε αντιπαράθεση υποθέσεων στον εγκέφαλο δε μπορεί να κάνει.
ο τυπάς ήταν της πιάτσας, δούλευε στη λαική με τη μάνα του και έμενε στην Ηλιούπολη. η κλώνα ψωνίζει απ του Βερόπουλου και είναι κεφάτη. Αφού απεφάνθη η αστυνομία έκλεισε και αυτή η υπόθεση για το κοινό.
τσακ μπαμ λέμε.
Ενταξει ρε μαλεα την γνωμη σου ζητησαμε μην δαγκωνεις..και γω αυτης της αποψης ειμαι...αποψεις συλλεγω

Παντως αν δεν χαρακτηρησεις κυνικα μπορει και να παθεις και τιποτα ετσσσσιιιιιιι????  :tickedoff:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ενταξει ρε μαλεα την γνωμη σου ζητησαμε μην δαγκωνεις..και γω αυτης της αποψης ειμαι...αποψεις συλλεγω

Παντως αν δεν χαρακτηρησεις κυνικα μπορει και να παθεις και τιποτα ετσσσσιιιιιιι????  :tickedoff:
Είναι η άμυνά του στο σκατό, όπως πολλών άλλων

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Που το πας αυτο...γαμω το γραικισταν λεμε...

Καλό ταξίδι

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010, 10:13

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

[size=14pt]Με δεκαεπτά σφαίρες (περίπου τόσοι κάλυκες βρέθηκαν δίπλα στο πτώμα του)[/size] κάποιοι έλυσαν τις διαφορές τους με τον Σωκράτη Γκιόλια, ακολουθώντας τον ανορθόδοξο δρόμο της επίλυσης των όποιων διαφορών τους με τον πρώην συνεργάτη μου.

Παιδί πολυμελούς οικογένειας, τον έφερε στο γραφείο μου πριν από 19 χρόνια ο προπονητής στίβου Σπήλιος Ζαχαρόπουλος.

«Είναι ξεχωριστό παιδί» μου είπε ο Σπήλιος, «σταμάτησε τον στίβο και εργάζεται στη λαϊκή μαζί με τη μητέρα του»…

Τον άφησε κι έφυγε. [size=14pt]Έμεινε κοντά μου δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια[/size], μέχρι που χώρισαν οι δρόμοι μας.

message sent to undisclosed recipients

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]Θερμη παρακληση στους παπαρες, να σταματησουν να παπαρολογουν..ξερουν αυτοι ποιοι ειναι!!!![/move]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Παντως αν δεν χαρακτηρησεις κυνικα μπορει και να παθεις και τιποτα ετσσσσιιιιιιι????  :tickedoff:

αγάπη μου συγγνώμη είμαι φορτισμένος γιατί κινδυνεύει η δημοκρατία στη χώρα μας.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ποσο εμετικος μπορει να ειναι αυτος ο Τριανταφυλοπουλος

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κάθε χώρα έχει τους "ήρωες" που της αξίζουν.Φαντάζομαι αφιερώματα της ΕΣΗΕΑ and Company σε λίγα χρόνια
Ε ρε πούστη μου,πραγματικά κρίμα ο άνθρωπος,αλλά.... :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εχω και μια αλλη απορια.. Ποιοι ακριβως ειναι αυτοι που ολοι αποκαλουμε τρομοκρατες;

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ποσο εμετικος μπορει να ειναι αυτος ο Τριανταφυλοπουλος
όσο ήταν μαζί του σαν συνεργάτης-αρχισυντάκτης του ο δολοφονημένος μάλλον δε θα ήταν εμετικός, μετά θα έγινε ε?   :think:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τρύπα πότισα...

τι να ξέρεις και συ ρε μαλακισμένε απο παιδιά μάνες πατεράδες πατριους μητριές κλπ.
τρύπα έ τρύπα.

το επίπεδο γενικά στη χώρα είναι τραγικό.
ΜΕ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ.
Εκεί αμέσως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

αν άδειασαν 17 στο δημοσιογράφο, στον Σόντερς πρέπει λογικά να άδειασαν 100 αλλά μας το κρυβουν.
η βαλλιστική στον αλέξη πήρε 2 εβδομάδες, σήμερα πήρε 2 ώρες.
ο τυπάς έμενε στη συνοικία που για τη νύχτα είναι του Παπάγου για το Στρατό.
στην ιταλική μαφία η οικογένεια είναι θρησκεία και έχουν τις πολουπληθέστερες οικογένειες.
σε ότι σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί από το 07 και μετά ο τυπάς ήταν μέσα και όξω.
το αφεντικό του είχε ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του.

αύριο μάθημα πάλι μπουρούχες.

τρύπα κάνω μπάνιο και πάω στο Μόντε Κάρλο.

Τί πανομοιότυπο βρε Σποκ;
Του χτύπησαν το κουδούνι τύποι που δήλωναν αστυνομικοί και του είπαν ότι του κλάπηκε το αμάξι και κατέβηκε με την υπερτούμπανο σύζυγό του και το παιδί του στο δρόμο; Ή έγινε υποδειγματικό hit and run;
Και που' σαι...Άλλο βαλλιστική, άλλο ταύτιση κάλυκα-  όπλου...Εκεί στο εντερπάιζ βαράτε με φέηζερ και δεν ξέρετε από αυτά...
Σε έχουν πειράξει οι πολλοί διακτινισμοί;

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
σας αφηνω...παω να ποτισω τα λουλουδια στο νεκροταφειο :idiot: :s&m_3:  

Stories

Νέο!