gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εγω τον βλεπω και σκεφτομαι την βαλιτσα με τα λεφτα...τυχαιο δεν νομιζω;κουτσομπολα!
εγω τον βλεπω και σκεφτομαι την βαλιτσα με τα λεφτα...τυχαιο δεν νομιζω;κουτσομπολα!
Ενταξει ρε μαλεα την γνωμη σου ζητησαμε μην δαγκωνεις..και γω αυτης της αποψης ειμαι...αποψεις συλλεγωρε πλάκα με κάνεις;
ο μέσος μαλάκας είναι τόσο ηλίθιος πλέον που ούτε αντιπαράθεση υποθέσεων στον εγκέφαλο δε μπορεί να κάνει.
ο τυπάς ήταν της πιάτσας, δούλευε στη λαική με τη μάνα του και έμενε στην Ηλιούπολη. η κλώνα ψωνίζει απ του Βερόπουλου και είναι κεφάτη. Αφού απεφάνθη η αστυνομία έκλεισε και αυτή η υπόθεση για το κοινό.
τσακ μπαμ λέμε.
Είναι η άμυνά του στο σκατό, όπως πολλών άλλωνΕνταξει ρε μαλεα την γνωμη σου ζητησαμε μην δαγκωνεις..και γω αυτης της αποψης ειμαι...αποψεις συλλεγω
Παντως αν δεν χαρακτηρησεις κυνικα μπορει και να παθεις και τιποτα ετσσσσιιιιιιι????
Το συμπεριλαμβάνω στα παραπάνω κι αυτό
Που το πας αυτο...γαμω το γραικισταν λεμε...
Ενταξει ρε μαλεα την γνωμη σου ζητησαμε μην δαγκωνεις..και γω αυτης της αποψης ειμαι...αποψεις συλλεγω
Παντως αν δεν χαρακτηρησεις κυνικα μπορει και να παθεις και τιποτα ετσσσσιιιιιιι????
message sent to undisclosed recipients
[move]Θερμη παρακληση στους παπαρες, να σταματησουν να παπαρολογουν..ξερουν αυτοι ποιοι ειναι!!!![/move]
αρέσκειν σου;πςςςςςςςςςςςςςς αυτό είναι καλύτερο κι απ'αυτό με τις αναγωγές
αρέσκειν σου;
:-*αγάπη μου συγγνώμη είμαι φορτισμένος γιατί κινδυνεύει η δημοκρατία στη χώρα μας.
ορσε...αγάπη μου συγγνώμη είμαι φορτισμένος γιατί κινδυνεύει η δημοκρατία στη χώρα μας.
όσο ήταν μαζί του σαν συνεργάτης-αρχισυντάκτης του ο δολοφονημένος μάλλον δε θα ήταν εμετικός, μετά θα έγινε ε?ποσο εμετικος μπορει να ειναι αυτος ο Τριανταφυλοπουλος
τρύπα πότισα...
τι να ξέρεις και συ ρε μαλακισμένε απο παιδιά μάνες πατεράδες πατριους μητριές κλπ.
τρύπα έ τρύπα.
το επίπεδο γενικά στη χώρα είναι τραγικό.
ΜΕ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ.
Εκεί αμέσως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
αν άδειασαν 17 στο δημοσιογράφο, στον Σόντερς πρέπει λογικά να άδειασαν 100 αλλά μας το κρυβουν.
η βαλλιστική στον αλέξη πήρε 2 εβδομάδες, σήμερα πήρε 2 ώρες.
ο τυπάς έμενε στη συνοικία που για τη νύχτα είναι του Παπάγου για το Στρατό.
στην ιταλική μαφία η οικογένεια είναι θρησκεία και έχουν τις πολουπληθέστερες οικογένειες.
σε ότι σκάνδαλο έχει δημιουργηθεί από το 07 και μετά ο τυπάς ήταν μέσα και όξω.
το αφεντικό του είχε ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε εις βάρος του.
αύριο μάθημα πάλι μπουρούχες.
τρύπα κάνω μπάνιο και πάω στο Μόντε Κάρλο.
ενω ο ορθοδοξος τροπος του μακη....ακολουθώντας τον ανορθόδοξο δρόμο της επίλυσης των όποιων διαφορών τους με τον πρώην συνεργάτη μου.