Νέα

Η Δολοφονία Του Σωκράτη (Troktiko.blogspot.com Admin)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alohaaaaaa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Κυνικη αντιμετωπιση των παιδιων. Θα διαφωνησω. Εχω περισσοτερη αναγκη απο σενα της αισθησης οτι υπαρχει αγαπη, δεσμοι, ζεστασια τις σχεσεις και σαφεστατα διαφορετικες εμπειριες.

Υ.Γ Ο κοινος νους εκει εξω .. ειναι ακριβως αυτος

ερινα εχει δικιο,δυστυχως,πιστεψε με
 ειδικα στις πρωτες δυο γραμμες.....

Επισκέπτης
Κυνικη αντιμετωπιση των παιδιων. Θα διαφωνησω. Εχω περισσοτερη αναγκη απο σενα της αισθησης οτι υπαρχει αγαπη, δεσμοι, ζεστασια τις σχεσεις και σαφεστατα διαφορετικες εμπειριες.
πιστευε οτι θελεις..καποια στιγμη θα αναγκαστεις να βγεις απο το ματριξ σου..σορρυ που σε προϊδεαζω για την χαστουκα που θα φας..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Να κάνω μια ερωτηση ρε παιδια ; Ξερουμε απολυτα οτι ειναι θυμα τρομοκρατιας ;  :think:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μας επιτρεπεται να κρινουμε τον βιο και την Πολιτεια ενος ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟΥ τυπου,η οχι αφου εχει παιδακια και η συζυγος του ειναι εγκυος?

μηπως να κρινουν αν θα ζησει η όχι μελη μια κρυφης οργανωσης που δεν λογοδοτουν σε κανένα?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Να κάνω μια ερωτηση ρε παιδια ; Ξερουμε απολυτα οτι ειναι θυμα τρομοκρατιας ;  :think:
εδω δεν ξερουμε απολυτα αν ειμαστε αντρες και γυναικες εδω....τι ρωτας και συ; :idiot:

εντιτ

ε αφου το ειπε ο ισιος ετσι θα ειναι..
ναι ετσι θα ναι..... :grin: :grin: :grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μας επιτρεπεται να κρινουμε τον βιο και την Πολιτεια ενος ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΙΟΥ τυπου,η οχι αφου εχει παιδακια και η συζυγος του ειναι εγκυος?

Σας επιτρέπεται..
Επιτρέψτε μου και εμένα να αποδοκιμάζω την πράξη και ό,τι αυτή συμβολίζει, ανεξαρτήτως του ποιος ήταν το θύμα..

Κυρίως διότι αυτοί που τον σκότωσαν πιθανότατα δεν ήταν καλύτεροι από το μακαρίτη...

πουστρακο εβγαλες & πορισμα???οτι ειναι θυμα τρομοκρατιας???σαλτα γαμησου στο πεδιο του αρεως ρε..
το ενα παιδι ειναι αγεννητο & το αλλο διχρονο..
που ειναι το προβλημα να μεγαλωσουν με αλλο πατερα εκτος του φυσικου τους ρε κωλοτρυπιδη???
ποσα παιδια εχουν μεγαλωσει με γιαγιαδες & παππουδες ρε τρυπα???

Χμμμ...Γρήγορα το έβγαλα το πόρισμα αλλά όχι τόσο γρήγορα όπως όταν κάποιος καταγγείλει ξυλοδαρμό ή θάνατο μετανάστη από τσέους και τελικά αποδεικνύεται ότι η αστυνομία δεν έιχε καμία σχέση...
Εδώ είμαστε, αν έχω γράψει μαλακία θα φάω το κράξιμο που μου αναλογεί...

Έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά που μεγάλωσαν με παππούδες κτλ...
Όλα μου έχουν πει ότι θα έδιναν τα πάντα για να έχουν πατέρα ή μάνα και μια φυσιολογική οικογένεια...τυχαίο;
Δε νομίζω!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πιστευε οτι θελεις..καποια στιγμη θα αναγκαστεις να βγεις απο το ματριξ σου..σορρυ που σε προϊδεαζω για την χαστουκα που θα φας..

Δεν με ενοχλει που με προιδεαζεις. Απλα ξερω πως αισθανομαι και πως φερομαι στους γονεις μου. Κρινω εξ ιδιων; Μπορει. Αν ειναι διαφορετικα ας ειναι.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
222
Πόντοι
36
ποτέ δεν διάβαζα τρωκτικό.
αναγνώστες, πίπες, ροή πληροφοριας σκουπιδαριό.
η άλλη όψη της τρασοποίησης και του ελέγχου. λέμε ότι πίπα θέμε και παίρνουμε κεφάλια στα πλαίσια του όχλου και της μαλακίας που διέδωσε ένας ρουφιάνος ή ένας παπάρας.
όπως το μεσαίωνα... Μάγισσα η κυρά, στην πυρά αφού το φωνάζει στην πλατεία του χωριού η κυρά κούλα κι ο κυρ μήτσος.
Αφου δεν διαβαζεις πως το κρινεις?
Ουκ ολιγες φορες εχει βγαλει εγκυρες ειδησεις ενω ολοι οι αλλοι 'κοιμουνται'.
Και το πιο σημαντικο κατ'εμε ειναι οτι μπορει ο απλος κοσμακης να γραψει την γνωμη του ή να κανει την καταγγελια του επωνυμα ή και ανωνυμα.. και αυτο μετραει πολυ σε ενα ιστολογιο με τοση μεγαλη επισκεψιμοτητα. Το να μπορει να ξεμπροστιασει ο καθημερινος πολιτης μια κατασταση με την δυναμη τον μπλοκ ειναι πολυ σημαντικο και πιστεψε με ποναει πιο πολυ τους αποδεκτες( αυτους που καταγγελονται)
Θα σου πω ενα χαζο παραδειγμα (αν και εχεις παρει χαμπαρι τι εννοω ): πας σε ενα σουπερμαρκετ και σου χουν αλλες τιμες στα ραφια και αλλες στο ταμειο...τι κανεις? περα απ τα μπινελικα που θα τους συρεις .. το καταγγελεις στην αρμοδια υπηρεσια για να πληρωσουν το προστιμο τους, αλλα και το ανεβαζεις και σε καποιο μλποκ που εχει τεραστια επισκεψιμοτητα ωστε να τους δυσφημισεις αλλα και για να προσεξουν ο επομενοι αν εξακολουθει να γινεται το ιδιο παραπτωμα.

Κι αν διαβαζεις συχνα συγκεκριμενα το τροκτικο θα διαπιστωσεις οτι ακουγονται ΕΛΕΥΘΕΡΑ πολλες και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ φωνες ;)

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.654
Πόντοι
3.575
 που ξερεις τι ειναι ο καθενας ρε συ;

μην γινεσαι χαζαμαρας

Δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω τον πλεζουρα ως ανθρωπο αφου δεν τον εχω γνωρισει απο κοντα.
Ομως κρινω και απαντω στο συγκεκριμενο ποστ του με την αισθηση της κοινης λογικης

Επισκέπτης
μηπως να κρινουν αν θα ζησει η όχι μελη μια κρυφης οργανωσης που δεν λογοδοτουν σε κανένα?
Το ερωτημα που κανω ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ακριβες και δεν γουσταρω να μου βαζουν λογια.

Ειναι στο απυροβλητο της κριτικης ενας ανθρωπος που εχει παιδια επειδη πεθανε,ΝΑΙ Η ΟΥ?

Επισκέπτης
& εσεις της αντιτρομοκρατικης κυρια μου???
εξηχθη το συμπερασμα???
Υ.Γ εχεις τελειωσει & πανεπιστημιο???
σαλτα γαμησου παραπερα μωρη..
ΟΛΟΙ λογοδοτουν..
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ..
στον εαυτο τους..
δεν υπαρχει μεγαλυτερος κριτης-δικαστης..
γκεγκε μαλακισμενη???

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.446
Πόντοι
266
Δεν ειμαι αρμοδιος να κρινω τον πλεζουρα ως ανθρωπο αφου δεν τον εχω γνωρισει απο κοντα.
Ομως κρινω και απαντω στο συγκεκριμενο ποστ του με την αισθηση της κοινης λογικης
angellllllllllllllllllllllllllllllll :boff:

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
To "πρωκτικο" ειναι ειναι βρωμοσαιτ κι ο Γκιολιας ειχε το τελος που του αξιζε!

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το ποσο χαρηκα οταν ακουσα το πρωι την ειδηση ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Το ερωτημα που κανω ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ακριβες και δεν γουσταρω να μου βαζουν λογια.

Ειναι στο απυροβλητο της κριτικης ενας ανθρωπος που εχει παιδια επειδη πεθανε,ΝΑΙ Η ΟΥ?

δεν νομιζω οτι ειναι κανείς στο απυρόβλητο επειδη και μονο ειχε παιδια. Ουτε καν απλα επειδη ειναι νεκρός.

Αλλα το να στερεί καποιος τον πατερα 2 παιδιών απλα και μονο επειδη του καρφώθηκε οτι αυτος ειναι υπευθυνος για τη σηψη της κενωνίας, οπως και να το παρεις είναι απάνθρωπο. Αν δικαζόταν σε δικαιη δικη και ετρωγε ισόβια δεν θα μιλαγα καθόλου για τα παιδακια του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom