House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν έχω σκοπό να παντρευτώ ποτέ καλή μου,σχήμα λόγου(μακριά από μας) ήταν.Θα με κάνεις κουμπάρα βρε?
Δεν έχω σκοπό να παντρευτώ ποτέ καλή μου,σχήμα λόγου(μακριά από μας) ήταν.Θα με κάνεις κουμπάρα βρε?
+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000η ποζεριά και το υπερβολικό ποστ-χιπ όμως με κάνει να θέλω να τη χαστουκίσω
Χαχαχαχαχαχ...στο ίδιο κλαμπ είμαστε...!!!!Δεν έχω σκοπό να παντρευτώ ποτέ καλή μου,σχήμα λόγου(μακριά από μας) ήταν.
Δεν έχω σκοπό να παντρευτώ ποτέ καλή μου,σχήμα λόγου(μακριά από μας) ήταν.
οταν γινετε παππουδια μπορει να αλλαξετε γνωμη....Χαχαχαχαχαχ...στο ίδιο κλαμπ είμαστε...!!!!
και καλα... χαχαα!Χαχαχαχαχαχ...στο ίδιο κλαμπ είμαστε...!!!!
αααααααααααχαχαχαχαχααχαχααχχαχα make an educated guess.....η λουκριτια ειναι γυναικα η αντρας;
μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...τα γουστα της ταυτιζονται ή με αντρα εντελως μαλακακου που εχει φαει το πλυσιμο εγκεφαλου του αιωνα απο το συγχρονο lifestyle περι τελειοτητας ή με γυναικας που ειναι το απολυτο μπαζο συν κομπλεξικη, εχει θεοποιησει την ομορφια λογω κομπλεξ κ δε δινει πια σημασια σε αλλες αρετες,
πουστης; εχει προχωρησει σε αλλαγη φυλου;αααααααααααχαχαχαχαχααχαχααχχαχα make an educated guess.....
Εμένα και του χάουζ τα κορμιά..είναι να τα χαίρονται πολλοί και πολλές ακόμα..οταν γινετε παππουδια μπορει να αλλαξετε γνωμη....
πουσταλεκο δεν ανεβαζεις καμια φωτογραφια σου να δουμε πως εισαι;
ακου κωλομπαζο η πανεμορφη επειδη εχει δεκα κιλα παραπανισια
εγώ είμαι ήδη ρε συοταν γινετε παππουδια μπορει να αλλαξετε γνωμη....
Τώρα πώς να το πω?εγώ είμαι ήδη ρε συ
νταξει απο ευγενεια για την κατερινα δεν σε εκραξα .....εγώ είμαι ήδη ρε συ
i knowνταξει απο ευγενεια για την κατερινα δεν σε εκραξα .....
πηγαινε αναζητηση μελων στα πμ σου,ψαξε ερευνητης και στειλτου πμ....αυτος θα σου πει....ειναι ο ειδικος....πουστης; εχει προχωρησει σε αλλαγη φυλου;
τι διαολο ειναι, ας μου πει καποιος επιτελους.
yeasure=μπολντ τι λες κι εσύ?πηγαινε αναζητηση μελων στα πμ σου,ψαξε ερευνητης και στειλτου πμ....αυτος θα σου πει....ειναι ο ειδικος....