You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η διαφορά μιας γυναικάρας με τα πιασίματα της απο μια χοντρή...Απόψεις.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 856
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δηλαδή?
δηλαδη μην ειναι χοντροποδαρα του πατσα.
αμα πεφτει σαν μπαλεζες το μπουτι και κρυβει το γονατο, ή εχει παχια ποδια, δεν δουσταρω.
ειναι ταλαιπωδια να τα σηκωνεις, και ειναι και ασχημα
Επισκέπτης
Ηοuse θέλω να μου ποστάρεις το ιδανικό σώμα γυναίκας...που πεθαίνεις ρε παιδί μου όταν το βλέπεις...Περίεργη είμαι
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ναι σαν την 3η είναι.αυτή τη φωτο
πες μου ότι η μπελούτσι είναι σαν την τρίτη :S
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ναι σαν την 3η είναι.
ουφ καλά
Στο θεμα μας τωρα. Πριν 3 μερες πηγα στο videoclub με την κοπελα μου να βρουμε ταινια, ξαφνικα βλεπω στο ταμειο μια κοπελα με <<παραπανω>> κιλα αλλα μου αρεσε τοσο πολυ που καρφωθηκα μπροστα στην κοπελα μου
Η κοπελα αν και ειχε αυτο που λεμε κοιλια [οχι να σερνεται] και ειχε ξεκαθαρα παραπανω κιλα μου αρεσε τρελα και ειναι η πρωτη φορα που μου αρεσει κοπελα με τοσα παραπανω κιλα, αρα και γενικα γουστα να εχεις για αδυνατες με πιασηματα κτλ μερικες φορες σου αρεσει μια συγκεκριμενη κοπελα και ας μην ειναι στα standar σου.
Η κοπελα αν και ειχε αυτο που λεμε κοιλια [οχι να σερνεται] και ειχε ξεκαθαρα παραπανω κιλα μου αρεσε τρελα και ειναι η πρωτη φορα που μου αρεσει κοπελα με τοσα παραπανω κιλα, αρα και γενικα γουστα να εχεις για αδυνατες με πιασηματα κτλ μερικες φορες σου αρεσει μια συγκεκριμενη κοπελα και ας μην ειναι στα standar σου.
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
υπαρχουν χοντρες με πολυ καλη σωματοδομη οπως ειπε καποιος που απλως εχουν παραπανω κιλα...Ε ΑΣ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ
τωρα αμα η αλλη εχει και χαλια σωματοδομη και ειναι και χοντρη εκει θελει πολυ δουλεια...τουλαχιστον να φυγουν τα παραπανω κιλα...
το αν μια γκομενα ειναι σεξι δεν το κανονιζουν τα κιλα...χιλιοειπωμενα πραγματα...δε λεμε να ναι μπετονιερα 130 κιλων αλλα οπως ολοι γνωριζουν οι χοντρες εχουν κι αυτες περαση...γουστα ειναι αυτα...
οσο για το αν η λοπεζ ειναι χοντροκωλα αυτο ειναι μια αληθεια οσο κι αν χτυπιουνται μερικοι...κι αυτη και η καρντασιαν και η μπιγιονσε και ολες αυτες που τις πασαρουν για σεξ σιμπολ μη χεσω...
τωρα αμα η αλλη εχει και χαλια σωματοδομη και ειναι και χοντρη εκει θελει πολυ δουλεια...τουλαχιστον να φυγουν τα παραπανω κιλα...
το αν μια γκομενα ειναι σεξι δεν το κανονιζουν τα κιλα...χιλιοειπωμενα πραγματα...δε λεμε να ναι μπετονιερα 130 κιλων αλλα οπως ολοι γνωριζουν οι χοντρες εχουν κι αυτες περαση...γουστα ειναι αυτα...
οσο για το αν η λοπεζ ειναι χοντροκωλα αυτο ειναι μια αληθεια οσο κι αν χτυπιουνται μερικοι...κι αυτη και η καρντασιαν και η μπιγιονσε και ολες αυτες που τις πασαρουν για σεξ σιμπολ μη χεσω...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
One of themΗοuse θέλω να μου ποστάρεις το ιδανικό σώμα γυναίκας...που πεθαίνεις ρε παιδί μου όταν το βλέπεις...Περίεργη είμαι
Συνημμένα
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
αμα βαζετε φωτο παιδες, καλο ειναι να φαινεται απο πανω μεχρι κατω, να φαινονται και γαμπες/πατουσες. Γιατι πολλες φορες... το σωμα φαινεται καλο, και η γαμπα ειναι μαπα και χαλαει την συνταγη
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
One of them
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Αυτή είναι έτσι στο φακό. -7 κιλά
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Tara Lynn.
http://[URL unfurl="true"]www.matfashion.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/tara_elle_france-545x738.png[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.matfashion.com/blog/wp-content/uploads/2010/04/Special-rondes_galerie_principal-545x408.jpg[/img[/URL]]
Δεν θα ήταν απλά υπέροχη αν έχανε 10-15 κιλά ?Υπόψιν οτι έχει πέσει και photoshop εδώ.διότι δεν γίνεται με τόσα κιλά να μην έχει κυτταρίτιδα ..
[/quote]
H κοπελα ειναι ΚΩΛΟΜΠΑΖΟ! Το ιδιο και η θεοχοντρη η Ζαριφη! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΧΟΝΤΡΑ ΤΕΡΑΤΑ :tickedoff:
Ζητω τα Ρωσσιδια μεχρι 50κιλα αντε 55 αν ειναι καμια ψηλη :dancing:
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ :s&m_2:
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366