Νέα

Η διαφορά μιας γυναικάρας με τα πιασίματα της απο μια χοντρή...Απόψεις.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yeahsure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 856
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καργια?  :2funny:

νέα δεδομένα, το βάρος καθορίζει και το χαρακτήρα  :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Η διαφορά είναι ότι αυτή με τα πιασίματα τη γουστάρουν πολλοί, ενώ τη χοντρή τη γουστάρουν όλοι.

Σ'αυτό κατέληξε ο παγκοσμίου φήμης ψυχολόγος Sir Cornelius Fatass της Royal Academy of Science.
Η υπόθεσή του ήταν πως οι άνδρες πιστεύουν υποσυνείδητα ότι η λαιμαργία μιας γυναίκας για φαγητό, αντικατοπτρίζει τη λαιμαργία της για σεξ.
Οι κλινικές έρευνες έδειξαν ότι: (i) το 66% του δείγματος εμφάνισε σεξουαλική διέγερση βλέποντας γυναίκες άνω των 100 κιλών, (ii) το 33% με γυναίκες μεταξύ 70-100 κιλών και (iii) τo 1% με γυναίκες κάτω των 70 κιλών.
Ένας ακόμη διεγερτικός παράγοντας είναι ο «σεξουαλικός» ιδρώτας, που παράγεται απ'τις γυναίκες με επιπλέον κιλά.

Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στο βιβλίο "Αtlas of Sex" των εκδόσεων Φυστικιώτη.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αχχααχααχαχαχαχαχαχχααχα ο σεξουαλικός ιδρώτας, πάω να τρυπήσω το κεφάλι μου με κατσαβίδι για να μου φύγει το μένταλ ίματζ

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Η διαφορά είναι ότι αυτή με τα πιασίματα τη γουστάρουν πολλοί, ενώ τη χοντρή τη γουστάρουν όλοι.

Σ'αυτό κατέληξε ο παγκοσμίου φήμης ψυχολόγος Sir Cornelius Fatass της Royal Academy of Science.
Η υπόθεσή του ήταν πως οι άνδρες πιστεύουν υποσυνείδητα ότι η λαιμαργία μιας γυναίκας για φαγητό, αντικατοπτρίζει τη λαιμαργία της για σεξ.
Οι κλινικές έρευνες έδειξαν ότι: (i) το 66% του δείγματος εμφάνισε σεξουαλική διέγερση βλέποντας γυναίκες άνω των 100 κιλών, (ii) το 33% με γυναίκες μεταξύ 70-100 κιλών και (iii) τo 1% με γυναίκες κάτω των 70 κιλών.
Ένας ακόμη διεγερτικός παράγοντας είναι ο «σεξουαλικός» ιδρώτας, που παράγεται απ'τις γυναίκες με επιπλέον κιλά.

Αυτά και άλλα πολλά θα βρείτε στο βιβλίο "Αtlas of Sex" των εκδόσεων Φυστικιώτη.

εγω θελω πολυ να πιστεψω αυτην την ερευνα  :grin: ...
αλλα γτ κατι μου λεει οτι ειναι ακομα μια ερευνα - μαλακιουλα σαν αυτες που σκανε καθε 3 κ λιγο ?? :idiot:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Εμενα μου αρεσουν οι αδυνατες, οι με πιασιματα, οι γυμνασμενες και οι τροφαντες. Στις χοντρες βαζω το οριο. Αν μου λεγανε βεβαια οτι μια υπερβαρη κανει και γαμω τις πιπες δε θα το σκεφτομουνα και πολυ.

Πιστευω ειναι αναλογα τη μερα. Αλλες μερες θελω ενα μινιον αδυνατο πορνιδιο, αλλες μια ψηλη νταρντανα με πιασιματα, και αλλες φορες δε το σκεφτομαι καν και συμβαινουν διαφορα "απροοπτα" που μετα λες μα καλα τοσο σαβουρογαμης ειμαι;  :2funny: :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

αν ισχυει τετοια ερευνα μαλλον εγινε σε θαμωνες σουβλατζιδικων :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αχχααχααχαχαχαχαχαχχααχα ο σεξουαλικός ιδρώτας, πάω να τρυπήσω το κεφάλι μου με κατσαβίδι για να μου φύγει το μένταλ ίματζ
oντως το γαμησε...  :2funny:
ο τυπος που εκανε την ερευνα μετραγε ενστικτα...
στην κοινωνια του σημερα τα ενστικτα εχουν ευνουχιστει απο τα πρεπει οποτε η ερευνα του οσο αληθινη κι αν ειναι, κινδυνευει να χαρακτηριστει γραφικη και αναληθης.
ο ιδρωτας και οι φυσικες μυρωδιες πχ πουτσιλα, μουνιλα, αμασχαλιλα κλπ ενω ειναι διεγερτικες κατα βαθος, τις εχουμε ταμπελοποιησει τοσο ισχυρα ως τζιζ κακο στο εκπολιτισμενο μυαλο μας, που ακομη κι αν μας αρεσουν πανω στην καυλα, δεν το παραδεχομαστε. απεναντιας θα πουμε και βρωμιαρη τον αλλο. αφου τελειωσουμε...χεχε

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγω θελω πολυ να πιστεψω αυτην την ερευνα  :grin: ...
αλλα γτ κατι μου λεει οτι ειναι ακομα μια ερευνα - μαλακιουλα σαν αυτες που σκανε καθε 3 κ λιγο ?? :idiot:

καλά, νταξ, πες ότι όσο εξωφρενικό κι αν ήταν το ποστ, έχεις τόσο αθώα ψυχή που το πίστεψες

αλλά ρε πουλί μου, το Sir Cornelius Fatass δε σου φάνηκε ούτε λίγο περίεργο?
ούτε να πεις χμμμ κάτι ύποπτο μου μυρίζει?

:2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
αχχααχααχαχαχαχαχαχχααχα ο σεξουαλικός ιδρώτας
Υπάρχει αυτό, μη το γελάς. :cool2:
Ο ιδρώτας μυρίζει διαφορετικά όταν κάποιος είναι ερεθισμένος σεξουαλικά.
Δε το λέω εγώ ρε, αφήστε τις ντομάτες! Το Journal of Neuroscience το λέει. :tits2:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πω πωωω το άι κιου του θρεντ έπεσε 20 πόιντς σε μία σελίδα  :o

OP
OP
Y

yeahsure

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα μου αρεσουν οι αδυνατες, οι με πιασιματα, οι γυμνασμενες και οι τροφαντες. Στις χοντρες βαζω το οριο. Αν μου λεγανε βεβαια οτι μια υπερβαρη κανει και γαμω τις πιπες δε θα το σκεφτομουνα και πολυ.

Πιστευω ειναι αναλογα τη μερα. Αλλες μερες θελω ενα μινιον αδυνατο πορνιδιο, αλλες μια ψηλη νταρντανα με πιασιματα, και αλλες φορες δε το σκεφτομαι καν και συμβαινουν διαφορα "απροοπτα" που μετα λες μα καλα τοσο σαβουρογαμης ειμαι;  :2funny: :2funny:
Teleftaios εχεις γαμω τα γελια αλλα κυριως σε παω γιατι εισαι real!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
πω πωωω το άι κιου του θρεντ έπεσε 20 πόιντς σε μία σελίδα  :o
Μιλάμε θα τρίζουν τα κόκκαλα του δρα Fatass.
URL]]

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
καλά, νταξ, πες ότι όσο εξωφρενικό κι αν ήταν το ποστ, έχεις τόσο αθώα ψυχή που το πίστεψες

αλλά ρε πουλί μου, το Sir Cornelius Fatass δε σου φάνηκε ούτε λίγο περίεργο?
ούτε να πεις χμμμ κάτι ύποπτο μου μυρίζει?

:2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1.δεν το παρατηρησα καν  :rolleyes:  
2.... εχω χαζεψει με τοσες ασυναρτησιες που εχω διαβασει (οχι εδω κ σε αλλα θρεντς )  :S
3 .... :2funny: :2funny: :2funny: ηθελα πολυ να το πιστεψω ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom