Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παρακαλω !
Μην τα βαζετε με τον Στάλιν !
Αν δεν ηταν αυτός ,θα πηδαγαμε ΜΟΥΝΑΡΕΣ Ρωσσιδες ,που ηλθαν στη χωρα μας λογω οικονομικης καταστροφης της ΕΣΣΔ ?
Σταλιν ηγετη ,γαμαμε τις μουναρες Ρωσσιδες και σε δοξαζουμε σωτηρα ΜΑΣ !
Που εφερες τον Κομμουνισμο στη Ρωσσια ,και τον Κομ-μουναρισμό στην Ελλάδα !
(Κομ-μουναρισμος=κοινοκτημοσυνη στις μουναρες )
Πατερουλη Σταλιν να αγιάσεις !
Πανω απο 1000 Ρωσσιδες μουνες εχουμε πηδηξει οι παλιοι ,
Δοξα τω Σταλιν !

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Παρακαλω !
Αν δεν ηταν αυτός ,θα πηδαγαμε ΜΟΥΝΑΡΕΣ Ρωσσιδες ,που ηλθαν στη χωρα μας λογω οικονομικης καταστροφης της ΕΣΣΔ ?
Δοξα τω Σταλιν !

:2funny: :2funny: :2funny:

PS: δεν πιστεύω να ψηφίσεις Καμινη :cheesy: :uglystupid:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

PS: δεν πιστεύω να ψηφίσεις Καμινη :cheesy: :uglystupid:

Πονταρα στο Betfair στον Κακλα ,αυτον τον σαχλα.
Δινει 1,35 .
Πονταρα 100 ευρω και η εκλογη του κακλα θα μου αποφερει εν μπουρδελακι στη Φ .και δευτερο ,στο Μεταξι .Η δυο Μεταξια και 5 ευρω .
Επομενως θα ψηφισω ,βασει των μπουρδελικων συμφεροντων μου !

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Δινει 1,35 .
Πονταρα 100 ευρω και η εκλογη του κακλα θα μου αποφερει εν μπουρδελακι στη Φ .και δευτερο ,στο Μεταξι .Η δυο Μεταξια και 5 ευρω .

Επισκέπτης
Παρακαλω !
Δοξα τω Σταλιν !

Ο Πούστης ο Φράνκο μας χάλασε την ποικιλία!
Αν εχανε τον εμφύλιο στην Ισπανία
και κέρδιζαν οι Σταλινιστές
θα είχαμε και μερικά μύρια μεσογειακές σπανιόλες μουνάρες στον πούτσο μας τώρα ...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Δινει 1,35 .
παντως πρεπει να πηγε πολυ κοσμος στον κουβα....

κτός από τα αθλητικά γεγονότα, οι διαδικτυακές ιστοσελίδες του στοιχήματος προσφέρουν και πλήθος άλλων στοιχημάτων, που έχουν να κάνουν με τον καλλιτεχνικό χώρο (πχ. νικητές σε τηλεπαιχνίδια και reality) ή ακόμη και με την πολιτική. Με αφορμή τις ελληνικές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που πραγματοποιούνται την Κυριακή, ας ρίξουμε μια ματιά στο τι παίζεται στο διαδίκτυο και τις αποδόσεις για κάθε παράταξη και υποψήφιο.

Όσον αφορά την παράταξη που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους σε αυτές τις εκλογές, οι διαδικτυακές εταιρείες του στοιχήματος βλέπουν επικράτηση του ΠΑΣΟΚ με διαφορά 4-7 ποσοστιαίες μονάδες (απόδοση 1,7) από τη δεύτερη Νέα Δημοκρατία. Η πιθανότητα νίκης της Νέας Δημοκρατίας προσφέρεται μάλιστα σε μεγάλη απόδοση που φτάνει έως και 19,5.

Πιο συγκεκριμένα ανά περιφέρεια, μεγάλο φαβορί βάσει των αποδόσεων φαίνεται να είναι ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης για τη νίκη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με απόδοση μόλις στο 1,01, ενώ στην Περιφέρεια Αττικής πρώτος έρχεται ο κ. Δημαράς με 1,2 και ακολουθεί ο κ. Σγουρός με 4 και ο κ. Κικίλιας με απόδοση 10.

Πιο αμφίρροπη προβλέπεται να είναι η κατάσταση σε άλλες Περιφέρειες όπως σε εκείνες της Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίων Νήσων και Πελοποννήσου στις οποίες κανένας υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ή της Νέας Δημοκρατίας δεν φαίνεται να έχει σαφές προβάδισμα από τους βασικούς αντιπάλους του.

Όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Θεσσαλονίκης προβάδισμα έχει, βάσει πάντα των αποδόσεων στων στοιχηματικών εταιρειών, ο κ. Γκιουλέκας που «παίζεται» στο 1,45-1,60, έναντι του κ. Μπουτάρη η νίκη του οποίου μπορεί να στοιχηματιστεί γύρω στο 2,40. Στον Δήμο Πειραιά η κατάσταση είναι πολύ πιο καθαρή με την απόδοση για νίκη του κ. Μίχα να κυμαίνεται στο 1,2-1,4 και τους κ. Μιχαλολιάκο και Μαντούβαλο να «παίζονται» σαν μεγάλα αουτσάιντερ, με αποδόσεις 6 και 9 αντίστοιχα.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ασαφείς λεπτομέρειες ,,,,

Η ουσία είναι οτι οι αλλοδαποί αποτελλούν ανοιχτή πληγή για την δημοκρατική πρακτική και ωθούν την εκλογική πρακτική σε απαράδεκτες μεθοδευσεις και αποτελέσματα ....

τελικά ποιός μας κυβερνά ? δεν έχεις και συ αυτη την απορία ?

ελπίζω πως συμφωνείς ....
εμένα προσωπικα μού προκαλεί ανατριχίλα ότι ένας συνδυασμός μπορεί νά κερδίσει μέ τίς 5 ψήφους παραπάνω πού πήρε από κάτι αράπιδες τίς πλατείας βάθης,καί μερικούς πακιδες πόυ πλένουν ΄τζάμια ......
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παρακαλω !
Δοξα τω Σταλιν !
Ποιος Στάλιν ρε μπαγλαμά που έχεις λυσσάξει να αμολάς  :jerking:!!! :idiot: :uglystupid:

Ο Στάλιν την είχε υπερδύναμη την ΕΣΣΔ ούτε για αστείο να καταρρεύσει,ο ηλίθιος ο Γκορμπατσώφ είναι η αιτία της πτώσης με αποτέλεσμα να δει ο κάθε καράβλαχος-κατακαημένος-καμμένος-μπίχλας Ελληναράς κ μη  Ρωσίδα στα σκέλια του!!! :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παρακαλω !
Δοξα τω Σταλιν !
α ρε πουστη φρανκο..
χασαμε την δυνατοτητα επιλογης αναμεσα σε μεσογειακες με καμπυλες και σε κοπελες του ανατολικου μπλοκ...

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
α ρε πουστη φρανκο..
χασαμε την δυνατοτητα επιλογης αναμεσα σε μεσογειακες με καμπυλες και σε κοπελες του ανατολικου μπλοκ...
Ντάξει μπορείτε να περιμένετε την πτώση της Κούβας του Φιντέλ για περισσότερη ποικιλία,υπομονή!!! :jerking:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Την έχεις για τόσο επαναστατική τη σημερινή Κούβα ρε παπαζόλη;

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Την έχεις για τόσο επαναστατική τη σημερινή Κούβα ρε παπαζόλη;
Ενώ η ΕΣΣΔ ήτανε προς το τέλος της τι να σου πω!!! :headbang:

Και το επαναστατική τί σημασία έχει δεν κατάλαβα;;; :think:

Άσχετο μου φαίνεται... :huh:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ενώ η ΕΣΣΔ ήτανε προς το τέλος της τι να σου πω!!! :headbang:

Και το επαναστατική τί σημασία έχει δεν κατάλαβα;;; :think:

Άσχετο μου φαίνεται... :huh:

Δεν σε ρώτησα για την ΕΣΣΔ, για την Κούβα σε ρώτησα.
Αν σου φαίνεται δηλαδή χώρα που ανθίζει ο σοσιαλισμός ή αν πρόκειται για μια φρικτή δικτατορία.
Επίσης αν θα ήθελες να ζεις εκεί, όπου κάθε τρεις και λίγο και λιγάκι θα σε στήνανε πέντε-έξι ώρες ορθοστασία για να ακούσεις τις παραληρηματικές παπαριές του Φιντέλ.
Αλήθεια, αυτή η διαδοχή της εξουσίας απο τον Φιντέλ στον Ραούλ σε τι διαφέρει απο τον Παύλο, τη Φρειδερίκη και τον μαλάκα τον Κοκό;

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν σε ρώτησα για την ΕΣΣΔ, για την Κούβα σε ρώτησα.
Αν σου φαίνεται δηλαδή χώρα που ανθίζει ο σοσιαλισμός ή αν πρόκειται για μια φρικτή δικτατορία.
Επίσης αν θα ήθελες να ζεις εκεί, όπου κάθε τρεις και λίγο και λιγάκι θα σε στήνανε πέντε-έξι ώρες ορθοστασία για να ακούσεις τις παραληρηματικές παπαριές του Φιντέλ.
Αλήθεια, αυτή η διαδοχή της εξουσίας απο τον Φιντέλ στον Ραούλ σε τι διαφέρει απο τον Παύλο, τη Φρειδερίκη και τον μαλάκα τον Κοκό;
Ααα αλλαγή θέματος,μάλιστα... :cheesy:

Λοιπόν σοσιαλιστική με την κλασσική έννοια μάλλον δεν είναι,όχι όμως κ δικτατορία σαν την Κίνα σε καμία περίπτωση.

Ο δε Φιντέλ έχει να εκφωνήσει λόγο κάτι χρονάκια καθώς είναι βαριά άρρωστος κ σε καροτσάκι(δεν ενημερώνεσαι μου φαίνεται),δεν έχω πάει Κούβα να δω πως ζούνε για να κρίνω ούτε κ συ φαντάζομαι(σίγουρα ένα σοκ καθώς δεν απολαμβάνουνε καπιταλιστικά αγαθά θα το πάθαινε οποιοσδήποτε πήγαινε).

Δεν υπήρξε διαδοχή,υπήρξε εκλογική διαδικασία από την βουλή(ένα πράγμα σαν την επιλογή αρχηγού κόμματος εδώ πριν αρχίσει η μόδα να ψηφίζουνε τα μέλη-φίλοι).

Τελοσπάντων είναι μάλλον ηλίθιο η όποια γνώμη για ότι δεν γνωρίζει κανείς αλλά νομίζει ότι γνωρίζει...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τελοσπάντων είναι μάλλον ηλίθιο η όποια γνώμη για ότι δεν γνωρίζει κανείς αλλά νομίζει ότι γνωρίζει...

Σου θυμίζω πως εσύ είσαι αυτός που τριγυρίζει απο νήμα σε νήμα και λέει ότι μαλακία του έρχεται χωρίς να το σκεφτεί.
Εγώ δεν είπα ποτέ οτι αγνοώ τα της Κούβας, εσύ έχεις μαύρα μεσάνυχτα για το θέμα.
Και καλά θα κάνεις να σοβαρευτείς.

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σου θυμίζω πως εσύ είσαι αυτός που τριγυρίζει απο νήμα σε νήμα και λέει ότι μαλακία του έρχεται χωρίς να το σκεφτεί.
Εγώ δεν είπα ποτέ οτι δεν γνωρίζω για την Κούβα.
Και καλά θα κάνεις να σοβαρευτείς.
Δεν παίνεψα την Κούβα!!! :P

Κατάλαβες τί έγραψα παραπάνω;;; :rolleyes:

Τι αλλοπρόσαλο πέσιμο είναι αυτό τώρα!!! :headbang:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν παίνεψα την Κούβα!!! :P

Κατάλαβες τί έγραψα παραπάνω;;; :rolleyes:

Τι αλλοπρόσαλο πέσιμο είναι αυτό τώρα!!! :headbang:

Παπαζόλη μπορείς να βγάλεις το σκασμό για πράγματα που δεν έχεις ιδέα;
Άιντε μπράβο παλικάρι μου!

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παπαζόλη μπορείς να βγάλεις το σκασμό για πράγματα που δεν έχεις ιδέα;
Άιντε μπράβο παλικάρι μου!
Μα δεν μίλησα για τίποτα εδώ!!! :headbang:

Ρε μου την πέφτεις αναδρομικά ή μου φαίνεται;;; :jerking:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μα δεν μίλησα για τίποτα εδώ!!! :headbang:

Ρε μου την πέφτεις αναδρομικά ή μου φαίνεται;;; :jerking:

Ναι, ε;
Και τότε ποιος μου έλεγε πριν πέντε λεπτά για την "δημοκρατική εκλογή" του Ραούλ απο τη Βουλή της Κούβας;
Ή μήπως ο Παπαδόπουλος εδώ δεν έκανε (ΔΥΟ μάλιστα) "δημοκρατικά δημοψηφίσματα";
Σε λίγο θα μας εκθειάζεις και την εκλογή του τρίτου εγγονού του Κιμ Ιλ Σουνγκ στην ηγεσία της Βόρειας Κορέας; (Ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, φέρει το αξίωμα του στρατηγού, στα 26 του.)

Σταμάτα λοιπόν να πετάγεσαι σαν την πούτσα, τουλάχιστον στα σοβαρά θέματα.
Η πολιτική δεν είναι ακριβώς Μπάρμπι, όπως ίσως την έχεις στο μυαλό σου.

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, ε;
Και τότε ποιος μου έλεγε πριν πέντε λεπτά για την "δημοκρατική εκλογή" του Ραούλ απο τη Βουλή;
Σε λίγο θα μας εκθειάζεις και την εκλογή του τρίτου εγγονού του Κιμ Ιλ Σουνγκ στην ηγεσία της Βόρειας Κορέας; (Ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, φέρει το αξίωμα του στρατηγού, στα 26 του.)
Ο Ραούλ ψηφίστηκε από την ''κομμουνιστική'' βουλή της Κούβας για το αξίωμα,δημοκρατικό ή όχι δεν το χαρακτήρισα,πάντως διαδοχή δεν είναι όπως στην περίπτωση της Β.Κορέας του  Κιμ Ιλ Σουνγκ.

Εντάξει πες μας κ ότι Κάστρο=Μπατίστα κ Λένιν=Τσάροι κοντεύεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom