Επισκέπτης
ξεκινηστε πρώτος την επάνοδο εις την οπην σας τοτε κυριε αρχι Φασιστα!ουχί ακατόρθωτον, όμως....
ξεκινηστε πρώτος την επάνοδο εις την οπην σας τοτε κυριε αρχι Φασιστα!ουχί ακατόρθωτον, όμως....
η λέσχη μπίλντερμπεργκ, ο σόρος και τελικά ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!
η λέσχη μπίλντερμπεργκ, ο σόρος και τελικά ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!
Λες να το κάνουμε σε κανονικό ρινγκ με εισιτήριο και τα έσοδα να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό;
Πολύ φοβούμαι όμως ότι αν κρίνω από το ύφος των απειλών, ότι μάλλον θα πέσω θύμα αιφνιδιασμού, πισώπλατα και σκοτεινά...
Και όπως ήδη έχω δηλώσει, δεν έχω καμία ελπίδα ούτως ή άλλως.
α μην φοβαστε, απαξ και σας αιφνιδιάσει, απλά τρέξτε!Λες να το κάνουμε σε κανονικό ρινγκ με εισιτήριο και τα έσοδα να διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό;
Πολύ φοβούμαι όμως ότι αν κρίνω από το ύφος των απειλών, ότι μάλλον θα πέσω θύμα αιφνιδιασμού, πισώπλατα και σκοτεινά...
Και όπως ήδη έχω δηλώσει, δεν έχω καμία ελπίδα ούτως ή άλλως.
δηλαδη θα γινει μαχη στυλ οι συμμοριες της N.Y?ισιε σε περιπτωση συναντησης θα θελα να με κρατησετε ενημερο....
θαρρω πως στερουμαι λιγου σοσιαλαιζινγκ..
ισως αυτο το οβερντοουζ κρετινισμου,μαρτυρες του οποιου γιναμε,
να εφερε στην επιφανεια το προβλημα κοινωνικοτητας μου.
**προτρεπω τα υπολοιπα μελη του μιτινγκ να μην ερθουν μονα τους...
για να μη λενε πως δε τους προειδοποιησα και φερθηκα πουστικα...
σας το λεω απο τωρα..ελατε με παρεα!
στην "συμμοριες της νεας υορκης" δεν ειχαν οπλα ουτε με καυτο ουτε με κρυο μολυβι!δηλαδη θα γινει μαχη στυλ οι συμμοριες της N.Y?
θα πεσουν και κουμπουριες?θα γεμισει ο τοπος καφτο μολυβι?
α ρε αντονοτομαζι που εισαι δικε μου να τους καθαρισεις ολους
τυπε ηταν επιλογη τους να μην εχουνστην "συμμοριες της νεας υορκης" δεν ειχαν οπλα ουτε με καυτο ουτε με κρυο μολυβι!
γω θα χω αυτον!τυπε ηταν επιλογη τους να μην εχουν
παντως αν τελικα γινει η μαχη εγω θελω να εχω αυτον τον ρολο
πουλαμε τρελα και λεμε οτι νανε?3) Γνώριζαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ότι οι αλλοδαποί δεν έχουν δικαίωμα ψήφου στις Περιφερειακές εκλογές αλλά μόνο στις Δημοτικές;
Απ. Όχι δεν το γνώριζαν και επίτηδες δεν τους το γνωστοποίησε κανείς για να περάσει η ψήφος των αλλοδαπών με λαμογιά και στις Περιφερειακές.
γω θα χω αυτον!
http://[URL unfurl="true"]www.tradeinterchange.com.au/images/Buyer%20as%20observer%20300pxl%2096dpi.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ματακιας τυπε? :2funny:καλα ξηγιεσαι δικε μου :2funny:
καμια καμικαζο βολτα θα παμε εμεις δικε μου?ματακιας τυπε? καλα ξηγιεσαι δικε μου
Ασαφείς λεπτομέρειες ,,,,
Η ουσία είναι οτι οι αλλοδαποί αποτελλούν ανοιχτή πληγή για την δημοκρατική πρακτική και ωθούν την εκλογική πρακτική σε απαράδεκτες μεθοδευσεις και αποτελέσματα ....
τελικά ποιός μας κυβερνά ? δεν έχεις και συ αυτη την απορία ?
ελπίζω πως συμφωνείς ....
πουλαμε τρελα και λεμε οτι νανε?
μου θυμίζεις τον fethry-Μπαμπινιωτη Διαμαντοπούλου-Bilderberg. Καλησπέραδιάβασέ το όπως το γράφω ...
και μάθε και ελληνικά ...
<ναναι> ... να ειναι ... οχι νανε ....να είνε ...
και τι να κάνω εγώ τώρα?makis σε ενημερωνω πως η υπογραφη σου ειναι λαθος...
η λεξη "ρατσισμος" δεν ειναι ελληνικης ριζας....
αν δεν κανω λαθος εχει λατινογενη προελευση.
ψηφισαν ατομα που δεν επρεπε,δλδ αλλοδαποι στην περιφερεια Αττικης?διάβασέ το όπως το γράφω ...
και μάθε και ελληνικά ...
<ναναι> ... να ειναι ... οχι νανε ....να είνε ...