Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τι λέτε μωρέ?
όλα τα βενζινάδικα δεν έχουν και μίνι μάρκετ για αγορά τσιγάρων?

και ανάλογα με τη μάρκα έχουν από 4,30 5 και 6 ευρώ.
μέσα περιέχουν 23, 26 ή 30 τσιγάρα αντίστοιχα!

Βενζίνη, βάζεις μόνος σου, άσε τα φίδια.

Τσιγάρα, αγοράζεις στο μίνι μάρκετ, σωστά.

Αλλά και από αυτόματα μηχανήματα, που έχει πάντα δίπλα στις χέστρες σε οποιοδήποτε εστιατόριο, μπαρ κλπ καμία φορά και στον δρόμο.

Και τα μηχανήματα δεν σε εξυπηρετούν επειδή δεν ξέρεις γερμανικά?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε μας δουλεύει. Στην Γερμανία βάζεις μόνος σου βενζίνη, δεν σου βάζουν!!!!

Χμ...δεν θα είμαι απόλυτος εδώ, αλλά τα τσιγάρα στην Γερμανία έχουν 5 ευρώ. Αλλά δεν ξέρω και όλες τις μάρκες.

image008zg.jpg
πάρε και ένα ακόμα πακέτο:
23 τσιγάρα-5€ :grin:

Συνημμένα

• 091120101586_200x320.jpg
    091120101586_200x320.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 28

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Βενζίνη, βάζεις μόνος σου, άσε τα φίδια.

Τσιγάρα, αγοράζεις στο μίνι μάρκετ, σωστά.

Αλλά και από αυτόματα μηχανήματα, που έχει πάντα δίπλα στις χέστρες σε οποιοδήποτε εστιατόριο, μπαρ κλπ καμία φορά και στον δρόμο.

Και τα μηχανήματα δεν σε εξυπηρετούν επειδή δεν ξέρεις γερμανικά?
ή μήπως προτιμάς τον πολύ φθηνότερο καπνό που δεν έχουν τα μηχανήματα?
(η φωτό μου δίπλα στη δικιά σου)

Συνημμένα

• 091120101587_200x320.jpg
    091120101587_200x320.jpg
    48,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ή μήπως προτιμάς τον πολύ φθηνότερο καπνό που δεν έχουν τα μηχανήματα?
(η φωτό μου δίπλα στη δικιά σου)

Καπνό? Μπλιαχ...να φτύνω φτου φτου καπνουδάκια σαν τους άπλυτους στα εξάρχεια?

Βενζίνη βάζεις μόνος σου επιμένω....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
BTW...επειδή κάτι είπες ότι πήγες να αγοράσεις πατίνι (μηχανάκι).

Μην είσαι σίγουρος ότι το δίπλωμα οδήγησής σου για πατίνια ισχύει στην Γερμανία, έχω ακούσει κάτι περίεργα με αυτό το θέμα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
BTW...επειδή κάτι είπες ότι πήγες να αγοράσεις πατίνι (μηχανάκι).

Μην είσαι σίγουρος ότι το δίπλωμα οδήγησής σου για πατίνια ισχύει στην Γερμανία, έχω ακούσει κάτι περίεργα με αυτό το θέμα.
ναι το ξέρω αυτό!
δεν αγόρασα τελικά!
προς το παρόν ποδηλατάκι! :grin: :grin: :grin: :grin:

(και το βενζινάδικο δεν είπα ότι το χρησιμοποιώ για βενζίνη! :P για τσιγάρα και ειδικότερα καπνό ΜΕ ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ που δεν θα φτύνεις σαν άπλυτος εξαρχιώτης!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

BTW η πιο ωραία φάση είναι να βλέπεις πώς με κοιτάνε με απορημένες και ταυτόχρονα αγανακτησμένες φάτσες, όταν πάνω στο ποδήλατο, σταματημένος στο φανάρι ανάβω τσιγάρο! :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
BTW η πιο ωραία φάση είναι να βλέπεις πώς με κοιτάνε με απορημένες και ταυτόχρονα αγανακτησμένες φάτσες, όταν πάνω στο ποδήλατο, σταματημένος στο φανάρι ανάβω τσιγάρο! :2funny: :2funny: :2funny:

Μιλάς και στο κινητό? Και φοράς και γυαλιά ηλίου με συννεφιά?

Ε...πως να σε πάρουν σοβαρά?

:grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Στο είπα και πριν, είναι αδύνατον να ξέρω όλα τα τσιγάρα/τιμές.
οκ
αυτή η μάρκα τα 19 τσιγάρα τα έχει 4,30

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται και τα τσιγάρα είναι τόσο πολύ ακριβότερα στη Γερμανία απ΄ότι στην Ελλάδα...

...την ίδια στιγμή που ο καπνός είναι πολύ φθηνότερος? :think: :headbang: :booty: :uglystupid: :S

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
οκ
αυτή η μάρκα τα 19 τσιγάρα τα έχει 4,30

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς γίνεται και τα τσιγάρα είναι τόσο πολύ ακριβότερα στη Γερμανία απ΄ότι στην Ελλάδα...

...την ίδια στιγμή που ο καπνός είναι πολύ φθηνότερος? :think: :headbang: :booty: :uglystupid: :S

Εύκολη ερώτηση.

Ονομάζεται έμμεση φορολογία.

Που να πας Αγγλία.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μιλάς και στο κινητό? Και φοράς και γυαλιά ηλίου με συννεφιά?

Ε...πως να σε πάρουν σοβαρά?

:grin:
όχι γυαλιά ηλίου δεν φοράω στη συνεφιά,
αλλά μια φορά που μιλούσα στο κινητό μ έβρισε ένας παππούς! :grin:
η αλήθεια είναι ότι θα τον πατούσα :grin: (ευτυχώς που το πρώτο πράγμα που έκανα φτάνοντας εδώ ήταν ασφάλεια αστικής ευθύνης, ακριβώς γι αυτόν τον λόγο-μην πατήσω κάνα παππού με το ποδήλατο και τον πληρώσω για παλικαράκι!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βέβαια πέραν της πλάκας, έχω δει πολλούς παράνομους γερμανούς (και με κινητά σε αμάξι ή ποδήλατο) αλλά κυρίως αυτό που μου τη σπάει είναι να οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα του ποδηλατόδρομου επειδή βαριούνται να περιμένουν το φανάρι να πάνε απέναντι!
θα στουκάρω κανέναν και θα ζητήσω αποζημείωση! :grin: :grin:

μου φαίνεται ότι είμαι ο πιο νομοταγής ποδηλάτης, αν εξαιρέσεις το τσιγάρο που με κοιτάνε σαν εξωγήινο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
δηλ?
και τα δύο προϊόντα καπνού δεν είναι?

για κάντο λιανό.

Γιατί η βενζίνη στην Ελλάδα μέχρι πρότινος είχε την μισή τιμή από ότι στην Γερμανία?

Από τα 5 ευρώ που πληρώνεις για τσιγάρα στην Γερμανία, to 80%+  είναι φορολογία που πάει στο ταμείο του κράτους, στην Ελλάδα το ποσοστό είναι διαφορετικό.

Άντε, σε λίγο θα γκρινιάζεις που οι φόροι σου πάνε στράφι για την χρηματοδότηση της Ελλάδας.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Γιατί η βενζίνη στην Ελλάδα μέχρι πρότινος είχε την μισή τιμή από ότι στην Γερμανία?

Από τα 5 ευρώ που πληρώνεις για τσιγάρα στην Γερμανία, to 80%+  είναι φορολογία που πάει στο ταμείο του κράτους, στην Ελλάδα το ποσοστό είναι διαφορετικό.

Άντε, σε λίγο θα γκρινιάζεις που οι φόροι σου πάνε στράφι για την χρηματοδότηση της Ελλάδας.*
ναι ρε παιδί μου αλλά γιατί δεν ισχύει και για τον καπνό αυτό και ισχύει μόνο για τα τσιγάρα?
αφού και τα δύο στα προϊόντα καπνού ανήκουν!

αυτή είναι η απορία μου.

*δε θά χω δίκιο δηλ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ναι ρε παιδί μου αλλά γιατί δεν ισχύει και για τον καπνό αυτό και ισχύει μόνο για τα τσιγάρα?
αφού και τα δύο στα προϊόντα καπνού ανήκουν!
Μάλλον θα λυπάται όσους καπνίζουν καπνό και όχι τσιγάρα.

Δεν ξέρω...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μάλλον θα λυπάται όσους καπνίζουν καπνό και όχι τσιγάρα.

Δεν ξέρω...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρατσιστή! :2funny: :2funny: :2funny:

έχει όμως την ιεροτελεστία του το στριφτό ρε παιδί μου!
εγώ καπνίζω και τα δύο.
αλλά αν τύχει και κάνω πολλά τσιγάρα, μου λείπει το στριφτό, κάτι σαν στερητικό σύνδρομο! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνοψίζοντας τα περί Γερμανίας και ρατσισμού θα έλεγα τα εξής:
Οι εντυπώσεις μου απ τη χώρα είναι και θετικές και αρνητικές!

Στα θετικά δεν μπορώ να μην βάλω την τεράστια υποδομή στις συγκοινωνίες!
S Bahn (μεγάλα τρένα), U Bahn (μετρό), tram, λεωφορεία, όλα στην ίδια πόλη!
με ταυτόχρονη ύπαρξη τεράστιων αυτοκινητόδρομων που συνοδεύονται όλοι με ποδηλατόδρομους, κάνουν τη ζωή σου πολύ εύκολη!

Η αντιμετώπιση των δημοσίων υπαλλήλων στον πολίτη θα έμοιαζε με ανέκδοτο για τα ελληνικά δεδομένα!
αντί για ξινόφατσες θείτσες που σε αντιμετωπίζουν σα σκουπίδι, βλέπεις όμορφα κοριτσάκια :boobies: που παράλληλα με τις σπουδές τους, κάνουν την πρακτική τους στο δημόσιο ή εμπλουτίζουν το βιογραφικό τους μια και τα λεφτά στον ιδιωτικό τομέα είναι πολλαπλάσια!

Απ την άλλη βέβαια βλέπεις μια κοινωνία που κυριολεκτικά, ζει για να δουλεύει.
Ξυπνάνε χαράματα, και 9-10 η ώρα το βράδι δεν κυκλοφορεί ψυχή!
Γι αυτό προκόψανε θα μου πείτε και θα συμφωνήσω.

Όσο για το ρατσισμό που λέγαμε υπάρχει αλλά τον δικαιολογώ απόλυτα!
δεν μπορεί να έχεις τον κάθε πατσαβούρη τουρκαλά (ή και έλληνα λαζοντόιτς) που ζει με λεφτά της πρόνοιας, βρωμάει είναι αξύριστος και δεν έχει μάθει τόσα χρόνια ούτε ένα τσέβους ή κρις γκοτ να πει (τα προφέρω καλά Ζορζ?)!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Συνοψίζοντας τα περί Γερμανίας και ρατσισμού θα έλεγα τα εξής:
Οι εντυπώσεις μου απ τη χώρα είναι και θετικές και αρνητικές!
Ισχύει σε όλες τις χώρες. Μια ζυγαριά είναι όλα.

Η αντιμετώπιση των δημοσίων υπαλλήλων στον πολίτη θα έμοιαζε με ανέκδοτο για τα ελληνικά δεδομένα!
αντί για ξινόφατσες θείτσες που σε αντιμετωπίζουν σα σκουπίδι, βλέπεις όμορφα κοριτσάκια :boobies: που παράλληλα με τις σπουδές τους, κάνουν την πρακτική τους στο δημόσιο ή εμπλουτίζουν το βιογραφικό τους μια και τα λεφτά στον ιδιωτικό τομέα είναι πολλαπλάσια!
Οι οποίοι δεν απεργούν ποτέ. Απλά απαγορεύεται.

Απ την άλλη βέβαια βλέπεις μια κοινωνία που κυριολεκτικά, ζει για να δουλεύει.
Ξυπνάνε χαράματα, και 9-10 η ώρα το βράδι δεν κυκλοφορεί ψυχή!
Γι αυτό προκόψανε θα μου πείτε και θα συμφωνήσω.
Η ζυγαριά που λέγαμε.

Όσο για το ρατσισμό που λέγαμε υπάρχει αλλά τον δικαιολογώ απόλυτα!
δεν μπορεί να έχεις τον κάθε πατσαβούρη τουρκαλά (ή και έλληνα λαζοντόιτς) που ζει με λεφτά της πρόνοιας, βρωμάει είναι αξύριστος και δεν έχει μάθει τόσα χρόνια ούτε ένα τσέβους ή κρις γκοτ να πει (τα προφέρω καλά Ζορζ?)!
Επιμένεις. Οι Γερμανοί κουβαλάνε απίστευτα κόμπλεξ με αυτό το θέμα. Αποτελεί συχνό θέμα συζήτησης κατά πόσο επιτρέπεται να είναι υπερήφανοι που είναι Γερμανοί (δες σχετικά www.google.gr/search?q=stolz+ein+deutscher+zu+sein&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a]αποτελέσματα[/url] στο google). Έχεις πέσει σε περιπτωσάρες μου φαίνεται, ή σε περιοχή που οι ξένοι τα έχουν γαμήσει όλα και τους βλέπουν με μισό μάτι.

Ζέεερβους είναι κανονικά και Γκρουες Γκοτ. (Δοκίμασέ τα έτσι, θα σε κοιτάνε με χαμόγελο οι Helgas)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Οι οποίοι δεν απεργούν ποτέ. Απλά απαγορεύεται.
ναι κι όταν το είπα στον ΠΠ κάποια στιγμή κόντεψε να με φάει!
τι γκεμπελίσκο, τι συκοφάντη και δε συμαζεύεται. :grin: :grin: :grin:
Επιμένεις. Οι Γερμανοί κουβαλάνε απίστευτα κόμπλεξ με αυτό το θέμα. Αποτελεί συχνό θέμα συζήτησης κατά πόσο επιτρέπεται να είναι υπερήφανοι που είναι Γερμανοί (δες σχετικά www.google.gr/search?q=stolz+ein+deutscher+zu+sein&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-GB:official&client=firefox-a]αποτελέσματα[/url] στο google). Έχεις πέσει σε περιπτωσάρες μου φαίνεται, ή σε περιοχή που οι ξένοι τα έχουν γαμήσει όλα και τους βλέπουν με μισό μάτι.
σου είπα!
αυτή είναι η αίσθησή μου.
κυρίως επαναλαμβάνω, στις γειτονιές με μικρά μαγαζάκια.Όχι βέβαια στα πολυκαταστήματα του κέντρου, ούτε σε τράπεζες FKK κτλ "τουριστικά" μέρη.
Αλλά θα δοκιμάσω και με την προφορά που το λες και θα δω! :grin: :grin: :grin:
Ζέεερβους είναι κανονικά και Γκρουες Γκοτ. (Δοκίμασέ τα έτσι, θα σε κοιτάνε με χαμόγελο οι Helgas)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Το 2008 δια ασήμαντον αφορμή κατακάηκε η Αθήνα , το 2009 ξανά και
ωωωωωωω! ως δια μαγείας και έχοντας φάει εξευτελιστικά μέτρα περιορισμού του βιοτικού μας επιπέδου έχοντας δημιουργήσει στρατιές ανέργων του ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ - να το τονίζουμε πάντα αυτό - καταστρέφοντας ζωές, οικογένειες, αφανίζοντας τους συνταξιούχους ... δεν ανοίγει μύτη. Τυχαίο ? Δεν νομίζωωωωω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom