Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρωτάω λοιπόν το απλό:
Σε ποια χώρα θα δείτε να φουσκώνει από περηφάνεια κάποιος που εξυπηρετεί έναν ξένο, στα αγγλικά?
στην Ελλάδα ή στη Γερμανία?

Στην Κίνα.

(Τώρα τι είδους επιχείρημα είναι αυτό, τι αποδεικνύει; )

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
γιατι η διορθωση?
ρωτάω ρε παιδί μου να μάθω!
αν πας σε ένα μαγαζί να πάρεις κάτι και μιλήσεις στα αγγλικά, θα σε καλοδεχτεί ο μαγαζάτορας, ή θα σε στραβοκοιτάξει?

ασφή απάντηση έχεις?

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρωτάω ρε παιδί μου να μάθω!
αν πας σε ένα μαγαζί να πάρεις κάτι και μιλήσεις στα αγγλικά, θα σε καλοδεχτεί ο μαγαζάτορας, ή θα σε στραβοκοιτάξει?

ασφή απάντηση έχεις?
πλακα κανεις ετσι
μπερδευεις τους Γαλλους με τους Γερμανους

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
καιεγω στα 4...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
πλακα κανεις ετσι
ρε φιλε τι λες, μου λες οτι εχεις ζησει και γερμανια, στο αεροδρομιο στον ελεγχο τους μιλας αγγλικα και σου απαντουν γερμανικα , ασε μα ρε φιλε που ξερεις τι γινεται..

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αν μπει εδω στην Ελλαδα καποιος Πακιστανος σε μαγαζι και μιλησει Αγγλικα θα νοιωσει υπερηφανος ο ιδιοκτητης η ο υπαλληλος?
δεν σε καταλαβαινω
Στην Κίνα.

(Τώρα τι είδους επιχείρημα είναι αυτό, τι αποδεικνύει; )
βρε σεις!
μιλάμε για ρατσισμό των γερμανών και σκάτε γάιδαρο! :headbang:

Λέω λοιπόν σε ΟΛΟΥΣ όσους μένουν Ελλάδα:
αν σ ένα μαγαζί κάποιος ξένος (άγγλος,γάλλος, πορτογάλος,πακιστανός, σενεγαλέζος που πουλάει σιντί) προσπαθήσει να μιλήσει αγγλικά, ο μαγαζάτορας ή ο υπάλληλος, θα νιώσει υπερήφανος που ξέρει καλά αγγλικά και τον εξυπηρέτησε! :dancing:

τι δεν καταλαβαίνετε τόση ώρα??????????? :uglystupid: :uglystupid:

ΑΝΤΙΘΕΤΑ λέω στη Γερμανία θα του απαντήσει στα γερμανικά, ότι "εδώ είναι γερμανία και κοίτα να μάθεις γερμανικά τσογλάνι (το τσογλάνι δική μου προσθήκη :grin:)!

Διαφωνεί κανείς χωρίς κινέζικες υπεκφυγές? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Μπράβο στο Νίκο Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή. Τουλάχιστον θα υπάρχει μια πατριωτική φωνή στο δημοτικό συμβούλιο. Τόσα χρόνια νεοδημοκράτες, πασοκσήδες και ψευτοαριστεροί (κκεδες, συριζαίοι και λοιπές δυνάμεις) εξυπηρετούσαν τα σχέδια του μεγάλου κεφαλαίου. Επιτέλους θα μιλήσει κάποιος και εκ μέρους του λαού.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
πλακα κανεις ετσι
και με τους γάλλους τα ίδια σκατά γλωσσικές εμπειρίες έχω!
εσύ μίλησες αγγλικά ποτέ σε γερμανικό μαγαζί να δεις αντίδραση?
δε μιλάω για το πώς αντιμετωπίζουν τους τούρκους και άλλους μελαμψούς που είπες πριν!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
...το πόσο αφ υψηλού κοιτάνε όποιον δεν ξέρει γερμανικά, μη μιλάς για μισές αλήθειες!
Δεν ισχύει.

γιατί αν μιλήσουμε γενικά κι απέξω απ έξω (όπως εσύ μια και δεν ζεις εκεί) θα σου έλεγα πως αν ένας ξένος στην Ελλάδα,πάει σ ένα μαγαζί και μιλήσει αγγλικά, ο υπάλληλος θα νιώσει σαν περήφανος γλάρος που κατάφερε να τον εξυπηρετήσει στ αγγλικά!
γιατί αν μιλήσουμε γενικά κι απέξω απ έξω (όπως εσύ μια και δεν ζεις εκεί) θα σου έλεγα πως αν ένας ξένος στην Ελλάδα,πάει σ ένα μαγαζί και μιλήσει αγγλικά, ο υπάλληλος θα νιώσει σαν περήφανος γλάρος που κατάφερε να τον κοροιδέψει στ αγγλικά!

Στη Γερμανία, θα δυσανασχετήσει που δεν έχεις μάθει τη γλώσσα του ακόμα, ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΙΤΣΛΑΝΤ!
Μπορεί (αν και δεν είναι σαν τους Γάλλους ή Βέλγους) αλλά θα εξυπηρετήσει.

υπάρχουν δηλ γκετοποιημένοι έλληνες? :rolleyes:
Φυσικά, ειδικά οι Πόντιοι.

εσύ μίλησες αγγλικά ποτέ σε γερμανικό μαγαζί να δεις αντίδραση?
Σήμερα το πρωί, εχθές το βράδυ, το Σάββατο το απόγευμα, την Παρασκευή το απόγευμα.
Κανένα πρόβλημα ως συνήθως.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΑΝΤΙΘΕΤΑ λέω στη Γερμανία θα του απαντήσει στα γερμανικά, ότι "εδώ είναι γερμανία και κοίτα να μάθεις γερμανικά τσογλάνι (το τσογλάνι δική μου προσθήκη :grin:)!
Διαφωνεί κανείς χωρίς κινέζικες υπεκφυγές? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Διαφωνώ κάθετα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε φιλε τι λες, μου λες οτι εχεις ζησει και γερμανια, στο αεροδρομιο στον ελεγχο τους μιλας αγγλικα και σου απαντουν γερμανικα , ασε μα ρε φιλε που ξερεις τι γινεται..
έτσι ακριβώς!
ΚΑΙ οι γάλλοι ΚΑΙ οι γερμανοί το ίδιο!

για να μην πω και για την αναβάθμιση των πτυχίων που είπε πριν ο βολταίρος!
γιατί καλό το google αλλά, το πτυχίο αναγνωρίζεται απ τους γερμανούς (όταν το έχεις από ελληνικό πανεπηστήμιο) ΜΟΝΟΝ και ΕΦΟΣΟΝ πάρεις και το ανώτερο πτυχίο γερμανικής γλώσσας!

Αυτό θα πει ίση αντιμετώπιση πολίτη ΕΕ!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
αν σ ένα μαγαζί κάποιος ξένος (άγγλος,γάλλος, πορτογάλος,πακιστανός, σενεγαλέζος που πουλάει σιντί) προσπαθήσει να μιλήσει αγγλικά, ο μαγαζάτορας ή ο υπάλληλος, θα νιώσει υπερήφανος που ξέρει καλά αγγλικά και τον εξυπηρέτησε! :dancing:
να σε πω μια ιστορια
η πρωην γκομενα μου δουλευε στο Ελ.Βενιζελος σεκιουριτι στην wakenhut
πριν 4-5 χρονια
εκει να ενα ελεγχο ενας πακιστανος ξεσπασε σε κλαματα,σε ερωτηση το τι εχει, ειπε,πρωτη φορα μου μιλανε εδω στην Ελλαδα στο πληθυντικο
αντε που νοιωθουμε και υπερηφανοι οτι μας μιλαει πακιστανος στα αγγλικα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μπράβο στο Νίκο Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή. Τουλάχιστον θα υπάρχει μια πατριωτική φωνή στο δημοτικό συμβούλιο. Τόσα χρόνια νεοδημοκράτες, πασοκσήδες και ψευτοαριστεροί (κκεδες, συριζαίοι και λοιπές δυνάμεις) εξυπηρετούσαν τα σχέδια του μεγάλου κεφαλαίου. Επιτέλους θα μιλήσει κάποιος και εκ μέρους του λαού.
IMHO πέφτεις σε παγίδα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
το πτυχίο αναγνωρίζεται απ τους γερμανούς (όταν το έχεις από ελληνικό πανεπηστήμιο) ΜΟΝΟΝ και ΕΦΟΣΟΝ πάρεις και το ανώτερο πτυχίο γερμανικής γλώσσας!
Καμία σχέση, απολύτως καμία.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Και τι πάει να πει αυτό;;;;

Στην Ολλανδία μιλάνε καλλίτερα Αγγλικά από την ίδια την Αγγλία.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τι ξερεις εσυ απο γερμανια
ουστ κωλορατσιστες

Έλα μωρέ...κάθε φορά που έχω το γερμανοσόι στην Ελλάδα, ντρέπομαι που όσους Έλληνες τους γνωρίζω, το πρώτο πράγμα που τους λένε (οι Έλληνες στους Γερμανούς) είναι ότι η μεγαλύτερη μαλακία του Χίτλερ ήταν που δεν τελείωσε το θέμα με τους Εβραίους.

Και προσπαθώ να εξηγήσω τα ανεξήγητα μετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom