Επισκέπτης
περίανδρος αντωνάκης ανδρουτσόπουλος
σας λέει τίποτε το όνομα αμερόληπτε;
τεκνα βουλευτου ΣΥΡΙΖΑ!
εσας σας λεει κατι αυτο?
περίανδρος αντωνάκης ανδρουτσόπουλος
σας λέει τίποτε το όνομα αμερόληπτε;
για τις απολυτως ομοιες πραξεις που τελουν οργανωμενα οι ακροαριστεροι εναντιων των πολιτικων τους αντιπαλων ομως δεν ομιλειτε!ομιλούμε για τις πράξεις που τελούν οργανωμένα οι χρυσαυγίτες εναντίον πολιτικών τους αντιπάλων...
όχι για τις ιδέες
Εεεε θα μπορούσε όμως άνετα...ο αλέκος δεν έχει καγέν....
τεκνα βουλευτου ΣΥΡΙΖΑ!
εσας σας λεει κατι αυτο?
Το έγκλημα αυτών;;;τεκνα βουλευτου ΣΥΡΙΖΑ!
για τις απολυτως ομοιες πραξεις που τελουν οργανωμενα οι ακροαριστεροι εναντιων των πολιτικων τους αντιπαλων ομως δεν ομιλειτε!
και είναι τουλάχιστο περίεργο!
παρακαλώ για τις αποδείξεις σας...
εγώ έχω μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση.
εσείς;
ΤΙΠΟΤΑ
εσείς;
ΤΙΠΟΤΑ
αγαπητε,
εχετε μια τελεσιδικη αποφαση για ΕΝΑΝ ανθρωπο! και με βαση αυτη προσπαθειτε να βαλετε στο ιδιο τσουβάλι εναν ολόκληρο κομματικο συνδυασμό και τις χιλιάδες μέλη του!
Γιατί δεν κάνετε το ίδιο και για την Ν.Δ.? και κει ένα μέλος της (ανώτατο στην περιφερεια της πατρας) έχει καταδικαστει τελεσίδικα για φόνο! Αρα σύμφωνα με τη λογική σας, η ΝΔ είναι οργάνωση φασιστική εγκληματιών?
αααα μαλιστα.... ιδιωτικη υποθεση! Τις μολωτοφ πάντως δεν τις είχαν για να τις ρίξουν ο ένας στον άλλο!ιδιωτική υπόθεση ....
εδώ μιλάμε για το νο 2 στέλεχος της ΧΑ
Ἐ μὰ μὴν ἐπιμένητε τῶρα...
αααα μαλιστα.... ιδιωτικη υποθεση! Τις μολωτοφ πάντως δεν τις είχαν για να τις ρίξουν ο ένας στον άλλο!
να σας ρωτήσω, οι τρομοκρατες και οι αναρχικοι που εκαψαν τους ανθρωπους της Μαρφιν, σε ποιον χωρο ιδεολογικά βρίσκονται? Ακροδεξιοι φασίστες είναι και αυτοί?
ποια η διαφορά με την υπόθεση Τεμπονέρα δηλαδη?όμως στην ίδια απόφαση αναφέρεται ότι ο συγκεκριμένος ηγείτο και άλλων ομοϊδεατών του που απλώς δεν μπόρεσαν να προσωποποιηθούν....
είναι σαφής δηλαδή η σύσταση της συμμορίας.
ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πως ειναι πασιγνωστα οταν δεν τα εχει παραδεχτει ΠΟΤΕ κανενας κοκκινομαλακας???
ποσες δολοφονιες εχουν μεινει στα αζητητα γιατι κανενα ορνιο του Περισσου δεν ανοιγει τα αρχεια του κομματος λες και ειναι ιδιωτικη συλλογη???? το ξερεις οτι στα αρχεια του ΚΚΕ (που κατα τα αλλα ζητησε και πηρε πολλα εκατομμυρια για να τα ανασυγκροτησει απο τις πλημμυρες του 2000 -εαν δεν κανω λαθος στην χρονολογια) υπαρχουν ιστορικες απαντησεις που ΔΕΝ δεχεται να τις βγαλει στο φως???
τι μας λες τωρα ρε μεγαλε... ασε δεν ειμαστε χθεσινοι... εχει πολυ λερωμενη τη φωλια του το ΚΚΕ και για δημοκρατικες παραληψεις (που δημοκρατικα δεν συμβαινει τιποτα εκει μεσα(ειναι οτι πει το κομμα) και για δολοφονιες και για μυστικες συμφωνιες με ΕΣΣΔ εις βαρος της Ελλαδας.
Ασε... και μιλαμε για κομμα με ιστορικη ευθυνη που ειναι και στο κοινοβουλιο. εαν το θες ετσι εχει ισχυροτερη ευθυνη απο τα φασιστακια που μιλαμε....
Αστο λεμε...
ποια η διαφορά με την υπόθεση Τεμπονέρα δηλαδη?
σας βλέπω ολίγο διστακτικό στο να εφαρμόσετε τις αντιλήψεις σας σε μεγαλύτερα "ψαρια" απο το δικό σας! Γιατί άραγε?
στο τσίριζα!πείτε μου σε ποιο κόμμα της αριστεράς ανήκαν όλοι οι παραπάνω;
ποια η διαφορά με την υπόθεση Τεμπονέρα δηλαδη?
σας βλέπω ολίγο διστακτικό στο να εφαρμόσετε τις αντιλήψεις σας σε μεγαλύτερα "ψαρια" απο το δικό σας! Γιατί άραγε?
εσείς;
μην βάζετε λόγια στο στόμα μου που δεν είπα σας παρακαλώ θερμά!πείτε μου σε ποιο κόμμα της αριστεράς ανήκαν όλοι οι παραπάνω;