Νέα

Η Χρυσή Αυγή στο Δήμο της Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Απόχη θέλατε; Καλώς τα δεχθήκατε... :jerking:

Με μόλις 9.535 ψήφους, οι περισσότερες εκ των οποίων από τα εκλογικά τμήματα του Αγ.Παντελεήμονα, η Χρυσή Αυγή εκλέγει για πρώτη φορά στην ιστορία της δημοτικό σύμβουλο στην Αθήνα συγκεντρώνοντας μάλιστα και ένα αξιοπρεπέστατο ποσοστό της τάξεως του 5,27%.

[size=20pt]Αν η αποχή στο Δήμο της Αθήνας δεν είχε αγγίξει το 58%, τότε ο κ.Μιχαλολιάκος και όμοιοι του δεν θα έφταναν ποτέ σε μια τέτοια επιτυχία.[/size] :headbang:

Κάποιοι διάλεξαν καναπέ, από σήμερα θα βλέπουν όλοι και πιο συχνά τους φασίστες στους τηλεοπτικούς τους δέκτες... :headbang:

Ζήτωωωω....

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καλα κανανε και φτασανε, καθε φωνη καλη ειναι, εδω εκπροσωπουνται οι πουστηδες να μην εκπροσωπουνται οι εθνικιστες? και κατι αλλο μην εισαι τοσο σιγουρος οτι το 58% που απειχε οπως λες αν πηγαινε να ψηφισει δε θα ερχινε ΧΑ. πολοι νεοι που ξερω εχουν αρχισει να σκεφτονται κοντα στα μηκη κυμματος της χρυσης αυγης. χωρις να ανηκουν καπου. και αυτοι ειναι που δε πηγαν να ψηφισουν, το κοματοσκυλο ο δαπιτης η ο πασπιτης κτλπ αυτοι ψηφιζουν σιγουρα.

και δε μιλω για ατομα που ζουν στο κεντρο και τρωνε το προβλημα στη μαπα αλλα για ατομα που απλα περνανε απο το κεντρο η και τα προαστεια και καταλαβαινουν οτι υπαρχει προβλημα.

υγ. δεν ανηκω πουθενα και δε πηγα να ψηφισω

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλα κανανε και φτασανε, καθε φωνη καλη ειναι, εδω εκπροσωπουνται οι πουστηδες να μην εκπροσωπουνται οι εθνικιστες? και κατι αλλο μην εισαι τοσο σιγουρος οτι το 58% που απειχε οπως λες αν πηγαινε να ψηφισει δε θα ερχινε ΧΑ. πολοι νεοι που ξερω εχουν αρχισει να σκεφτονται κοντα στα μηκη κυμματος της χρυσης αυγης. χωρις να ανηκουν καπου. και αυτοι ειναι που δε πηγαν να ψηφισουν, το κοματοσκυλο ο δαπιτης η ο πασπιτης κτλπ αυτοι ψηφιζουν σιγουρα.

και δε μιλω για ατομα που ζουν στο κεντρο και τρωνε το προβλημα στη μαπα αλλα για ατομα που απλα περνανε απο το κεντρο η και τα προαστεια και καταλαβαινουν οτι υπαρχει προβλημα.

υγ. δεν ανηκω πουθενα και δε πηγα να ψηφισω
Το 58% είναι τα 2/3 του ελληνικού πληθυσμού!!!

Δεν είναι όλοι νέοι,αρχίδια έχει απήχηση η χ.α. στους νέους,αν είχε θα είχε κ γραφεία παντού ανά την Ελλάδα,όπως κ έντονη παρουσία.

Υ.Γ.Καλά έκανες κ δεν πήγες να ψηφίσεις.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.470
Πόντοι
6.305
Συνολική επανατοποθέτηση του ζητήματος και χάραξη μακροπρόθεσμης πολιτικής, με στόχο την «ενσωμάτωση της Β. Ηπείρου στη Μητέρα Πατρίδα»
Επίσημη θέση της χρυσής αυγής για τα εθνικά θέματα.πολύ σοβαρή και εμπεριστατωμένη...Διάλυση του μορφώματος των Σκοπίων, σύνορα με την Σερβία. Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας.
Δε σχολιάζω, και εγώ τώρα εύχομαι να κερδίσω το τζόκερ...
Πλήρης αξιοποίηση και συστράτευση όλων των δυνάμεων του Ελληνισμού.Καταγγελία των Συμφωνιών (GATT, Μάαστριχτ κ.α.) και των Διεθνών Οργανισμών (ΕΟΚ, ΝΑΤΟ), που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά μας ολίγο από ΚΚΕ για να βγει καλύτερο το μείγμα..
Ανεξιθρησκεία μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Ελληνική Παράδοση και Ιστορία και δεν φθείρουν την δύναμη του Έθνους. το αιώνιο μπέρδεμα κράτους-εκκλησίας..
Καληνύχτα κύριοι και όνειρα γλυκά..

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αυτα διαβαζα και εγω στο σαιτ τους ακριβως τωρα. προφανως και δεν ειναι ολα εφαρμοσιμα, αλλα διαλεξες τα πιο ανεφαρμοστα παραδειγματα. βεβαια αν χαραξεις πολιτικη βαθους πχ 100 χρονων ολα ειναι δυνατα.

επισης μου τη σπαει απειρα που χαιρετανε χιτλερικα, σε βαθμο που εχω σκεφτει πολλες φορες να παω στα γραφεια τους και να τους πω τι μαλακες ειναι και ποσες ψηφους χανουν ετσι.
επισης διαφονω και για τα θεματα των ναρκωτικων μαζι τους.

ολα τα αλλα ομως που γραφουν ειναι και σωστα και εφαρμοσιμα

Επισκέπτης
αυτα διαβαζα και εγω στο σαιτ τους ακριβως τωρα. προφανως και δεν ειναι ολα εφαρμοσιμα, αλλα διαλεξες τα πιο ανεφαρμοστα παραδειγματα. βεβαια αν χαραξεις πολιτικη βαθους πχ 100 χρονων ολα ειναι δυνατα.

επισης μου τη σπαει απειρα που χαιρετανε χιτλερικα, σε βαθμο που εχω σκεφτει πολλες φορες να παω στα γραφεια τους και να τους πω τι μαλακες ειναι και ποσες ψηφους χανουν ετσι.

ΜΗΗΗ!  :o :o :o

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ!!! :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το ύψωμα της παλάμης ήταν αρχαίος ελληνικός χαιρετισμός.Έτσι χαιρετούσε και ο Περικλής στην Αρχαία Αθήνα να δεις καμια φωτογραφία έτσι χαιρετούσε και ο Αλκιβιάδης και ο Νικίας και φιλόσοφοι και δάσκαλοι όπως ο Πλάτωνας και ο Αριστοτέλης.Ο χαιρετισμός αυτός συμβόλιζε την ειρήνη και την ευημερία και ας το κάναν σύμβολο οι Ναζί και οι Φασίστες.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός φίλε έχει του οπαδούς του.Δεν σημαίνει ότι επειδή τον παρερμήνευσε ο Χίτλερ ότι είναι ταυτόσημος με τους Ναζί.

Και ο Χίτλερ έμεινε στην ιστορία ως ένα τομάρι,ένας διάολος όχι για την πολιτική του Εθνικοσοσιαλισμού που στις μέρες μας θα απέδιδε καρπούς και θα τρωγε ο κοσμάκης,αλλά για τις μαζικές δολοφονίες Εβραίων,τους πολέμους και το αιματοκύλισμα τόσων ανθρώπων.

Και ο Μεταξάς ήταν φασίστας όμως σε αντίθεση με τον Χίτλερ και το Μουσολίνι και αντίθετα με τους ηλίθιους του 1967 είχε στόχο να διατηρηθούν οι ελληνικές αξίες,τα ήθη, να γίνει ο ελληνικός λαός μια γροθιά με όπλο τη λαμπρη ιστορία,την ηθική και υπήρχε πειθαρχία και τάξη.Και ποτέ κανείς δε μίλησε με άσχημα λόγια για το Μεταξά πέρα από τους Κομμουνιστές.

εμενα παντως ενω δε με εκφραζουν οι πολιτικες σου πεποιθησεις μου αρεσει ο τροπος που μιλας :)

Επισκέπτης
Σχολίασα απλώς αυτό που είπες.
Πως όλοι έχουν δικαίωμα να υπάρχουν.
Άρα και οι παιδεραστές κλπ.
Τι δεν κατάλαβες;

¨οσο δικαίωμα έχουν να πολιτεύονται αυτοί που τα παιδιά τους συνελήφθησαν με μολώτοφ,(αλλο εαν αφεθηκαν ελευθερα με μια πρωτοφανη αηθη παρεμβαση Υπουργου), αλλο τόσο δικαίωμα έχει να πολιτευεται η Χ.Α.

Διαφωνείτε?

Επισκέπτης
Το τεκμήριο αθωότητας δεν ισχύει για μια οργάνωση της οποίας ο υπαρχηγός ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ από τα ελληνικά διακστήρια για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Άσε τα σάπια.
οργάνωση?

εαν δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για νομιμο πολιτικό κόμμα! αφήστε εσεις τα σαπια λοιπόν!

τι έχετε να πείτε και για τα ΚΟΜΜΑΤΑ λοιπόν, μέλη των οποίων εχουν καταδικαστεί για φόνο εκ προθεσεως? (π.χ. περίπτωση Τεμπονερα), οξω και αυτοί απο την πολιτική?

Επισκέπτης
ο όρος "φασίστας" είναι πολιτικός χαρακτηρισμός...

είδικά η ΧΑ δεν είναι απλώς φασίστες, αλλά νεοναζί, δλδ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, που χαίρουν ασυλίας από την αστυνομία...

για αυτό και μόνο το λόγο θα έπρεπε να τεθούν εκτός νόμου...

Γιατί δεν παραδέχεστε απλά πως το μόνο σας πρόβλημα είναι πως οι ΧΑυγίτες σας χαλάνε τη σούπα της επιβολής της τρομοκρατίας από τα μέλη των δικών σας οργανώσεων? Πέραν από τους αναρχικούς και τους ακροαριστερούς δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να διαμαρτύρεται για την υπαρξη της Χ.Α....τυχαίο? δε νομίζω!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Γιατί δεν παραδέχεστε απλά πως το μόνο σας πρόβλημα είναι πως οι ΧΑυγίτες σας χαλάνε τη σούπα της επιβολής της τρομοκρατίας από τα μέλη των δικών σας οργανώσεων? Πέραν από τους αναρχικούς και τους ακροαριστερούς δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να διαμαρτύρεται για την υπαρξη της Χ.Α....τυχαίο? δε νομίζω!
εδω φιλτατε δεν διαμαρτυρηθηκε κανενας μεσα απο τις εκλογες και πρωτο κομμα βγηκε η αποχη και θα διαμαρτυρηθουν για αυτο το λογο??

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Με ποιον τρόπο ακριβώς χαλάει η Χ.Α. την επιβολή της ''τρομακρατίας'' ακριβώς;;; :2funny:

Δεν βλέπουμε κ ποτέ τα παλικάρια της Χ.Α. κατά των αναρχικών,μόνο πίσω από καμία αστυνομία να κάνουνε τις κότες... :boobies:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.470
Πόντοι
6.305

Μα  όλα τα άλλα τα λένε έτσι και αλλιώς τα υπόλοιπα κόμματα.Για την ανεξάρτητη δικαιοσύνη,για την ελευθερία του τύπου..Δεν ανακάλυψαν την πυρίτιδα!!!πιστεύω πως πλέον ένα κόμμα δεν πρέπει να μας λέει θα γίνει αυτό, αλλά πώς θα γίνει..τα υπόλοιπα είναι για το μάθημα έκθεση ιδεών..πάντως σε περιπτώσεις οικονομικής κρίσης πάντα ανθούν τέτοια μαργαριτάρια..και δεν ευθύνονται αυτοί, αλλά η επίσημη πολιτεία που δεν κάνει το χρέος της.να σταθεί δίπλα στον πολίτη.

Επισκέπτης
το όνειρο του φύρερ-μιχαλολιάκου:

Bundesarchiv_Bild_183-1982-1130-502%2C_N%C3%BCrnberg%2C_Reichsparteitag%2C_Lichtdom.jpg
το όνειρο αυτών που κατηγορούν τον μιχαλολιακο

xasis.jpg

PAKISTANOI.jpg

Molotof.jpg

σαφώς ή φωτό που βάλατε εσείς αποτελέι πιο ελκυστική λυση απο αυτά που ονειρευεστε εσεις να εγκαθιδρυσετε στην χωρα!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν καταλαβαινω γιατι ΟΛΟΙ εχουν το δικαιωμα να εκπροσωπουν καποια μεριδα των πολιτων (εφοσον τους εχουν εκλεξει) ΕΚΤΟΣ της χρυσης αυγης...
το οτι η ΧΑ πηρε καποιες ψηφους θα επρεπε να μας προβληματισει περισσοτερο ως προς το οτι οι αναγκες της κοινωνιας αλλαζουν ή εχουν ηδη αλλαξει και οχι ως προς το οτι καποιοι ψηφισαν ΧΑ...

fantasias

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαινω γιατι ΟΛΟΙ εχουν το δικαιωμα να εκπροσωπουν καποια μεριδα των πολιτων (εφοσον τους εχουν εκλεξει) ΕΚΤΟΣ της χρυσης αυγης...
το οτι η ΧΑ πηρε καποιες ψηφους θα επρεπε να μας προβληματισει περισσοτερο ως προς το οτι οι αναγκες της κοινωνιας αλλαζουν ή εχουν ηδη αλλαξει και οχι ως προς το οτι καποιοι ψηφισαν ΧΑ...
Ο μόνος προβληματισμός πρέπει να'ναι η νίκη του Ζορό την άλλη Κυργιακή τίποτε άλλο!!! :rockon:

Συνημμένα

• zorro_psomiadis.jpg
    zorro_psomiadis.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 13

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.470
Πόντοι
6.305
Και βέβαια έχουν δικαίωμα, αυτό σημαίνει δημοκρατία..αυτό όμως δε σημαίνει πως δε μπορούμε να σχολιάζουμε τις θέσεις τους..δεν είναι υπεράνω κριτικής,δεν κατέχουν το αλάθητο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom