Νέα

Η χειρότερη πουστιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ποια είναι η χειρότερη πουστιά που
α.- σας έχουν κάνει;
β.- έχετε κάνει;
Στις απαντήσεις συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποθέσεις: προσωπικές, ερωτικές, οικογενειακές, επαγγελματικές κ.ο.κ.
Εξομολογηθείτε ελεύθερα, βγάλτε τα σώψυχά σας -ανώνυμοι είμαστε εξάλλου.

Υ.Γ.: "Παρακαλώ" μη γαμήσουμε το θέμα με φιλοσοφικά διλήμματα του τύπου "τι είναι άραγε πουστιά; μην είν' οι κάμποι; μην είναι τα βουνά;" Απλά και εύκολα, πουστιά που 'χουμε κάνει είναι κάτι που κάναμε και βαραίνει τη συνείδησή μας γιατί σε κάποια στιγμή αυτοκριτικής το βρήκαμε ανήθικο, άδικο, ή χυδαίο, ενώ πουστιά που μας έκαναν είναι εκείνο που μας έκανε να κλάψουμε από πίκρα, ή να εκραγούμε από θυμό με την αδικία, την ανηθικότητα, ή τη χυδαιότητα που μας χτύπησε άξαφνα σα χαστούκι. 

Επισκέπτης
-Οταν ο επι 25 χρονια φιλος μου και ταυτοχρονα ο επι 20 χρονια αποκλειστικος δικηγορος μου, προσπαθησε να μου "κλεψει" 200 ευρω υπερχρεωνοντας ενα λογ/σμο....      Τι ξεφτιλα Θεε μου....Οταν 200 ευρω τα χαλαμε για την πλακα μας μεσα σε μια ωρα....

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
-Οταν ο επι 25 χρονια φιλος μου και ταυτοχρονα ο επι 20 χρονια αποκλειστικος δικηγορος μου, προσπαθησε να μου "κλεψει" 200 ευρω υπερχρεωνοντας ενα λογ/σμο....       Τι ξεφτιλα Θεε μου....
Υπάρχει περίπτωση να 'γινε λάθος;

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Ποια είναι η χειρότερη πουστιά που
α.- σας έχουν κάνει;
β.- έχετε κάνει;
Στις απαντήσεις συμπεριλαμβάνονται όλες οι υποθέσεις: προσωπικές, ερωτικές, οικογενειακές, επαγγελματικές κ.ο.κ.
Εξομολογηθείτε ελεύθερα, βγάλτε τα σώψυχά σας -ανώνυμοι είμαστε εξάλλου.

Υ.Γ.: "Παρακαλώ" μη γαμήσουμε το θέμα με φιλοσοφικά διλήμματα του τύπου "τι είναι άραγε πουστιά; μην είν' οι κάμποι; μην είναι τα βουνά;" Απλά και εύκολα, πουστιά που 'χουμε κάνει είναι κάτι που κάναμε και βαραίνει τη συνείδησή μας γιατί σε κάποια στιγμή αυτοκριτικής το βρήκαμε ανήθικο, άδικο, ή χυδαίο, ενώ πουστιά που μας έκαναν είναι εκείνο που μας έκανε να κλάψουμε από πίκρα, ή να εκραγούμε από θυμό με την αδικία, την ανηθικότητα, ή τη χυδαιότητα που μας χτύπησε άξαφνα σα χαστούκι. 

Ανοιξες που ανοιξες ενα θεμα...
ΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ...;)...;)

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ανοιξες που ανοιξες ενα θεμα...
ΓΡΑΨΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ...;)...;)

Δεν πρόκειται να την κάνω Λούης από το ίδιο μου το θέμα φίλε. Απλά, έχω κάνει και μου έχουν κάνει τόσες πουστιές, σε όλους τους τομείς, που σκέφτομαι να θυμηθώ ποιες είναι οι χειρότερες, τις οποίες, να 'σαι βέβαιος πώς θα εκθέσω.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Μία πουστιά που 'χα κάνει, ήταν όταν στην πρώτη μου δουλειά, ανέβηκα μέσα σε δύο χρόνια, τρείς κλίμακες ιεραρχίας, όχι μόνο δουλεύοντας 18 ώρες την ημέρα, αλλά υπονομεύοντας συστηματικά και εκθέτοντας τους προϊστάμενούς μου στο μεγάλο αφεντικό της επιχείρησης.
Τελικά, την έφαγα στον κώλο από τον τελευταίο που πήγα να υπονομεύσω, το διευθυντή, που βρισκόταν ιεραρχικά μεταξύ εμένα και του μεγάλου αφεντικού. Ο τύπος, σε συνεννόηση με το μεγάλο αφεντικό αποφάσισε την απομάκρυνσή μου και μου το ανακοίνωσε τηλεφωνικά ενόσω βρισκόμουν σε καλοκαιρινές διακοπές.

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση ήταν τέτοιο μπουρδέλο (με αρχιτσατσά το μεγάλο αφεντικό) που όλοι υπονόμευαν τους πάντες για να ανελιχθούν, ή απλά για να επιβιώσουν, όπως εξάλλου και το γεγονός ότι πρίν αρχίσω να υπονομεύω, είχα ήδη υποφέρει τα πάθη του Χριστού από την υπονόμευση συναδέλφων, υφισταμένων και προϊσταμένων, σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί τις πουστιές μου. Ούτε καν το νεαρό της ηλικίας μου τότε.

Τώρα που 'κανα την αρχή (και θα σας πώ και άλλα πολλά στη συνέχεια) ας αρχίσουν και άλλοι να γράφουν πουστιές που 'χουν κάνει, ή που έχουν επωμιστεί.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Μία πουστιά που 'χα κάνει, ήταν όταν στην πρώτη μου δουλειά, ανέβηκα μέσα σε δύο χρόνια, τρείς κλίμακες ιεραρχίας, όχι μόνο δουλεύοντας 18 ώρες την ημέρα, αλλά υπονομεύοντας συστηματικά και εκθέτοντας τους προϊστάμενούς μου στο μεγάλο αφεντικό της επιχείρησης.
Τελικά, την έφαγα στον κώλο από τον τελευταίο που πήγα να υπονομεύσω, το διευθυντή, που βρισκόταν ιεραρχικά μεταξύ εμένα και του μεγάλου αφεντικού. Ο τύπος, σε συνεννόηση με το μεγάλο αφεντικό αποφάσισε την απομάκρυνσή μου και μου το ανακοίνωσε τηλεφωνικά ενόσω βρισκόμουν σε καλοκαιρινές διακοπές.

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση ήταν τέτοιο μπουρδέλο (με αρχιτσατσά το μεγάλο αφεντικό) που όλοι υπονόμευαν τους πάντες για να ανελιχθούν, ή απλά για να επιβιώσουν, όπως εξάλλου και το γεγονός ότι πρίν αρχίσω να υπονομεύω, είχα ήδη υποφέρει τα πάθη του Χριστού από την υπονόμευση συναδέλφων, υφισταμένων και προϊσταμένων, σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί τις πουστιές μου. Ούτε καν το νεαρό της ηλικίας μου τότε.

Τώρα που 'κανα την αρχή (και θα σας πώ και άλλα πολλά στη συνέχεια) ας αρχίσουν και άλλοι να γράφουν πουστιές που 'χουν κάνει, ή που έχουν επωμιστεί.

φιλε μου

δουλευες σε μια εταιρια που οι κανονες του παιχνιδιου, σου ηταν γνωστοι.
σε αυτες τις περιπτωσεις
ή παραιτησε ,  ή συνεχιζεις να παιζεις με τους συγκεκριμενους ορους.

εσυ επελεξες να συνεχισεις να εργαζεσε εκει..

αρα

καμιά πουστια δεν βλεπω ή κανω λαθος συναδελφοι  ;;;;;

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Θα μπορούσα να είχα φύγει από την πρώτη στιγμή. Συνεπώς, no excuses.

Αλλά δε βλέπω κανέναν άλλο να γράφει τίποτα. Μονάχα ένας φίλος έγραψε, αλλά για πουστιά που του έχουν κάνει. Τόσο άμωμες παρθένες είμαστε όλοι λοιπόν; Ή μήπως, δεν ενδιαφέρει το θέμα; Απ' όσο βλέπω, ενδιαφέρει και παραενδιαφέρει με βάση την αναγνωσιμότητα που καταγράφεται. Ελάτε αδέρφια, λίγο κουράγιο... :dancing:

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Το θέμα είναι αρκετά ενδιαφέρων απλά σκέφτομαι τι από όλα ήταν χειρότερο αυτά που έκανα η που μου έκαναν ,άντε.
Πριν από αρκετά χρονιά με μια αραβονιαστικια μου στον πρώτο χρόνο που ήμασταν μαζί ανοίξαμε μια μπιζνα .Αλλά  εγώ έτρεχα μονό και αυτή έτρεχε μονό για shopping στην έρμου στο κολωνάκι και κ.τ.λ.
Μετά από 6 μήνες περίπου που  χώνεψα καλά  την τακτική της (μέχρι να σκάνε τα μελλοντικά πεθερικά στο σπίτι και να απαιτούν να αλλάξω κουρτίνες ιδιώτη δεν ήταν ιν και διαφορά τέτοια)και καθότι εγώ είμαι της τακτικής πρώτα μάζευε φτιάξε πλάτη και μετά γλεντά  εφάρμοσα πλάνο μοναδικό Έκατσα μαζί της γιατί είχε γνωριμίες και μετά δυο χρονιά περίπου της έριξα ένα πρωί κανόνι Μωρό μου δύστυχος δεν έχουμε τίποτα τα χάσαμε όλα και στο καπάκι την έστειλα στην μάνα της με ένα φορτηγό παπούτσια τσάντες μπιμπελό γλάστρες και ταύτα δηλ. με ότι σπαταλούσε τα μαρούλια που ήταν για επέκταση της δουλειάς
Εγώ μετά από 3-4 μέρες περίπου έφυγα για τον γύρο της Ευρώπης μαζί με τα μαρούλια
Σ υμηοτεον με αυτά έφτιαξα και ότι έχω και σήμερα .Χτύπησε κατά λάθος πόρτα η πρωιν μου για να κάνει τα παλαβά της έπαιξε και έχασε αυτό από κάποιους θεωρήθηκε πούσια Εγώ το είπα κρύο πιάτο με γαρνιτούρα από παγκάκια

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
akis 35 πολυ σωστος.
πουστιες γενικα δεν κανω αν και πολυ θα ηθελα..εχω μια λιστα στο μυαλο μου με ατομα που αξιζουν μεγαλο σκισιμο αλλα παντα λεω δεν γαμιεται και τους συγχωρω..για παραδειγμα εχω σκεφτει να ριξω οξυ μπαταριας στο αμαξι ενος παλιου ενοικιαστη μου που αφησε απληρωτους λογαριασμους τηλεφωνου και με κυνηγαγε η δεη,πηρε τα πομολα απο ολες τις πορτες του σπιτιου και γενικα αφησε πολλες καταστροφες..δυστυχως αν φερεσαι καλα στις μερες μας σε πατανε..μεχρι στιγμης δεν εχω κανει τιποτα αλλα υπαρχουν μερες που μετανιωνω

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
πουστιες γενικα δεν κανω αν και πολυ θα ηθελα..εχω μια λιστα στο μυαλο μου με ατομα που αξιζουν μεγαλο σκισιμο αλλα παντα λεω δεν γαμιεται και τους συγχωρω..  (το πηρα απο τον bene γιατι με εκφραζει απολυτα)
πουστια που εχω παθει είναι η παρακατω:

Είχα ένα ξαδερφάκι, δυο χρόνια μικρότερο από μένα. Ήταν αυτός στα 18 του εγώ στα 20. Είχα μια γκομενίτσα για τρία χρόνια...όσες είχα πιο πριν και γούσταρε το μαλακισμένο να κάνει κατάσταση τους τις παρέδιδα ή του έλεγα πως "αυτήν δεν είναι καλή, μίζερη πουτάνα" κτλ...
Κάποια στιγμή και ενώ η δική μου η μαλακισμένη το παίζε ντίβα στην παρέα μετά από τρία χρόνια, μου λέει χωρίζουμε...
Εγώ πέφτω σε κατάθλιψη (καλός μαλάκας) και αρχίζω να στεναχωριέμαι...
Ένα από τα επόμενα βράδια και ενώ έχω γίνει στουπί, πάω να καπνίσω ένα από τα τσιγαράκια μου πίσω από μια γέφυρα....Ε να μην τα πολυλογώ βλέπω μπροστά μου την πρώην μου και τον "να ζήσουμε να τον θυμόμαστε" ξάδερφο μου να πηδιούνται....
Η ΠΟΥΣΤΙʼ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ-ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ...Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ....

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
πουστιες γενικα δεν κανω αν και πολυ θα ηθελα..εχω μια λιστα στο μυαλο μου με ατομα που αξιζουν μεγαλο σκισιμο αλλα παντα λεω δεν γαμιεται και τους συγχωρω..  (το πηρα απο τον bene γιατι με εκφραζει απολυτα)

Είχα ένα ξαδερφάκι, δυο χρόνια μικρότερο από μένα. Ήταν αυτός στα 18 του εγώ στα 20. Είχα μια γκομενίτσα για τρία χρόνια...όσες είχα πιο πριν και γούσταρε το μαλακισμένο να κάνει κατάσταση τους τις παρέδιδα ή του έλεγα πως "αυτήν δεν είναι καλή, μίζερη πουτάνα" κτλ...
Κάποια στιγμή και ενώ η δική μου η μαλακισμένη το παίζε ντίβα στην παρέα μετά από τρία χρόνια, μου λέει χωρίζουμε...
Ένα από τα επόμενα βράδια και ενώ έχω γίνει στουπί, πάω να καπνίσω ένα από τα τσιγαράκια μου πίσω από μια γέφυρα....Ε να μην τα πολυλογώ βλέπω μπροστά μου την πρώην μου και τον "να ζήσουμε να τον θυμόμαστε" ξάδερφο μου να πηδιούνται....
Η ΠΟΥΣΤΙʼ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΝΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ-ΠΟΥΤΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΟΥ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΥΛΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ...Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ....

τον εφαγες ρε? Μπραβο αντε και δρακατσελης

g.69

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Η α

Πρεπει να πονεσε πολυ αυτο φιλε μου...............................
Και πιστευω οτι πιο πολυ ειναι, να στο κανει το ξαδερφακι που υποτιθεται σε
θαυμαζει και αρχιδια......................................................................................
Νιωθεις τελειως μαλακας σε αυτη τη φαση.....................................................
Νομιζω οτι ναι ................................μολις εγραψες ,αν οχι τη χειροτερη,τη πρωτη πραγματικη πουστια στο θεμα. ;)

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Την πρωτη πουστια που μου εκαναν(και στη συνεχεια ανταπεδωσα)ηταν στο στρατο,οπου επειδη ημουν καπως χημειο,και σταρχιδιστης,ο μοιραρχος σε συνενοηση με τον διοικητη της μοναδος,τελευταια μερα πριν παραλαβω το φυλλο πορειας για το ΓΕΑ καπως τα μαγειρεψαν και βρεθηκα στη Λημνο,(αλλαξαν τη μεταθεση μου)οπου κατα καποιο περιεργο τροπο για 40 μερες δεν πηρα ουτε μιση ωρα εξοδο,ενω ελιωσα στη σκοπια και στο τρεξιμο..Ολοι οι αλλοι εβγαιναν κανονικα καθε 2ημερο  για μια μερα..Γνωστος μου απ το ΓΕΑ μου ανακοινωσε οτι εχω φυγει ως ανεπιθυμητος και γι αυτο περναω χαλια παροτι αεροπορια..Αφου το θεμα πηρε τεραστιες διαστασεις και εφτασε ψηλα,ο διοικητης μ εφερε πισω λεγοντας μου οτι-η καθομαι εκει  και θα περασω ζαχαρη,η οπου αλλου παω οτι βυσμα και να βαλω θα κακοπερασω..Εφυγα,οντως κακοπερασα αφου βαραγα σκοπετο στο ΓΕΑ  10 ωρες καθημερινα με καμερα απο πανω μου μη μποροντας να κατσω,ΑΛΛΑ στις κρισεις του οκτωμβρη επαιξα το τελευταιο μου χαρτι,καθως δεν πηρε την προαγωγη του,παρολα τα τηλεφωνικα συγνωμη που δεχθηκα απ αυτον..Πηρα το μαθημα μου,οπως το πηρε κι αυτος..

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1

[/quote
Ρε φιλε απορο μαζι σου αντι να πεις ότι εφαγες το κρεατακι γαλακτος το χορτασες καθαρισες και τα δοντια σου με την οδοντογλυφηδα  και όταν εμειναν τα κοκκαλα ορμησαν τα σκυλια να τα φανε και εσυ τα κοιταγες ;;;;;;;;
Μαλλον χρειαζεσται μαθηματα γιατι ορθολογικα εγω αυτό βλεπω πρωτα εφαγες εσυ και από το ηφος σου δεν νομηζω να τυην πηγενες και για γαμο οποτε;;
Ημαρτον θεέ μου με τα τεκνά σου

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
ρε φιλε ακις35 τι λες???????????????πας καλα???????????????
για να σου πολύ απλά πόσο λάθος είσαι ένα έχω να σου πω.....Μεγάλωσα στην Ελασσόνα (επαρχιακή πόλη) με 10,000 κόσμο όπου όλοι λίγο πολύ με ξερουν γιατί δυστυχώς έκανα εκπομπή σε έναν από τους σταθμούς της πόλης...
όλα ήταν πολύ οικογενειακά στην σχέση μας... μπαινοβγαίναμε ο ένας στα σπίτια του άλλου...
κατάλαβες???????????????????

μην μου λες πως το έβλεπα με την συγκεκριμένη....
Μόνο εγώ ξέρω.

Και μόνο εγώ ξερω πόσο ένιωσα στο πετσί μου την αδικία....

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
παλικαρια λεγεται οτι καποιοι για τις πουστιες που κανουν καποια μερα θα το πληρωσουν...ερχεται η θεια δικη...παντως χωρις πλακα ξερω καποιες περιπτωσεις που οι φταιχτες πληρωσαν καποιο τιμημα,εστω και ας μην ειχε μεγαλη διαρκεια για καποιους..

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
ρε φιλε ακις35 τι λες???????????????πας καλα???????????????
για να σου πολύ απλά πόσο λάθος είσαι ένα έχω να σου πω.....Μεγά λωσα στην Ελασσόνα (επαρχιακή πόλη) με 10,000 κόσμο όπου όλοι λίγο πολύ με ξερουν γιατί δυστυχώς έκανα εκπομπή σε έναν από τους σταθμούς της πόλης...
όλα ήταν πολύ οικογενειακ ά στην σχέση μας... μπαινοβγαίν αμε ο ένας στα σπίτια του άλλου...
κατάλαβες???????????????????

μην μου λες πως το έβλεπα με την συγκεκριμέν η....
Μόνο εγώ ξέρω.

Και μόνο εγώ ξερω πόσο ένιωσα στο πετσί μου την αδικία....

Α και κάτι το οποίο ξέχασα.... Αυτό για τον σταθμό το λέω για να σου δείξω πως ζούσα σε μια κλειστή κοινωνία....όπου όλοι ζουν με όλους στην ουσία και σκέψου πόσο μου έκανε κακό στην δουλειά μου, μετά την υγεία μου, και πόσο χάλασε και σε εμενα το δικό μου "παραμύθι" και μου έχτισε ένα άλλο που ξέρεις τι λέει?????????????

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό τότε δεν το ξερα γιατί ήμουν μικρός, αλλά αργότερα το κατάλαβα μετά και από ότι έπαθα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom