Νέα

Η αυθεντική Ελληνίδα Domina Lola

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.636
Πόντοι
1.056
Αναληθής η πληροφορία, συγγνώμη !

• Ουάου
Αντιδράσεις: LB

AlexCez

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Kαλησπέρα Παιδιά,
Πρώτη φορά γράφω εδώ και μου φαίνεται κάπως περιέργο. Νομίζω όμως οτι όσοι έχουν συναναστραφεί την Lola θα συμφωνήσουν οτι πρόκειται για άλλο επίπεδο, και σωματικά και πνευματικά.
Προσωπικά την επισκέφτηκα πρώτη φορά το 2015, την πρότεινε ένας Έλληνας που μιλούσα στο fetlife. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιες εμπειρίες με άλλη, νομίζω με διαφορά η Κορυφαία. Φοβάμαι όμως οτι τώρα δεν βρισκόμαστε break αλλά δυστυχώς σε τέλος εποχής. Έχει να κάνει σέσσιον απο τον Ιούνιο αν δεν με απατά η μνήμη μου, το site έχει πέσει και γενικά υπάρχει μια παρατεταμμένη εξαφάνιση.
Οι παλαιότεροι θα θυμάστε οτι είχε επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο και στο πρόσφατο παρελθόν όταν επίσης διέκοψε για αρκετό καιρό αλλά όχι 6μηνο. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως όσο και να γουστάρεις αυτό που κάνεις, σε βάθος χρόνου σε φθείρει και είναι και σωματικά εξοντωτικό. Ελπίζω να είναι καλά όπου και αν είναι, και μακάρι να επιστρέψει μόνο αν εκείνη το νιώσει. Σαδίστρια μεν αλλά είναι ψυχούλα. Διαφορετικά ξέρω οτι πολλοί θα θέλαμε να κάνουμε ένα τελευταίο σέσσιον αποχαιρετιστήριο, ελπίζω και προσδοκώ σε Επιστροφή της. Άλλωστε είναι εκκωφαντικό το κενό που αφήνει, και μεγάλη η έλλειψη σε ποιοτικές Mistress.

kp260

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
10
Πόντοι
0
Kαλησπέρα Παιδιά,
Πρώτη φορά γράφω εδώ και μου φαίνεται κάπως περιέργο. Νομίζω όμως οτι όσοι έχουν συναναστραφεί την Lola θα συμφωνήσουν οτι πρόκειται για άλλο επίπεδο, και σωματικά και πνευματικά.
Προσωπικά την επισκέφτηκα πρώτη φορά το 2015, την πρότεινε ένας Έλληνας που μιλούσα στο fetlife. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιες εμπειρίες με άλλη, νομίζω με διαφορά η Κορυφαία. Φοβάμαι όμως οτι τώρα δεν βρισκόμαστε break αλλά δυστυχώς σε τέλος εποχής. Έχει να κάνει σέσσιον απο τον Ιούνιο αν δεν με απατά η μνήμη μου, το site έχει πέσει και γενικά υπάρχει μια παρατεταμμένη εξαφάνιση.
Οι παλαιότεροι θα θυμάστε οτι είχε επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο και στο πρόσφατο παρελθόν όταν επίσης διέκοψε για αρκετό καιρό αλλά όχι 6μηνο. Σε κάθε περίπτωση θεωρώ πως όσο και να γουστάρεις αυτό που κάνεις, σε βάθος χρόνου σε φθείρει και είναι και σωματικά εξοντωτικό. Ελπίζω να είναι καλά όπου και αν είναι, και μακάρι να επιστρέψει μόνο αν εκείνη το νιώσει. Σαδίστρια μεν αλλά είναι ψυχούλα. Διαφορετικά ξέρω οτι πολλοί θα θέλαμε να κάνουμε ένα τελευταίο σέσσιον αποχαιρετιστήριο, ελπίζω και προσδοκώ σε Επιστροφή της. Άλλωστε είναι εκκωφαντικό το κενό που αφήνει, και μεγάλη η έλλειψη σε ποιοτικές Mistress.
Συμφωνω και επαυξανω

(απο το 2013)

kp260

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
10
Πόντοι
0
Καποια στιγμή θα γινόταν και αυτο.
Τυχεροι όσοι την επισκεπτόντουσαν.
Ευχομαι να είναι καλα

kp260

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2006
Like
10
Πόντοι
0
Δικαιώς επαιρνε το χρόνο της απο ένα σημείο και επειτα...μονο που τώρα - οπως ολα δειχνουν - αποφασισε να αποσυρθει

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.390
Πόντοι
446
Ένα χρόνο τώρα διερωτόμαστε αν η ΛΟΛΑ σταμάτησε ή συνεχίζει .... Η κοπέλα θα πρέπει να έχει λιώσει στο φτέρνισμα... Νομίζω πως πιο ξεκάθαρο δεν μπορεί να το κάνει πέρα από το να βγει και να κάνει πρεςς κόνφερανς... "όλα τα ωραία έχουν ενα τέλος...σας ευχαριστώ όσους.... Ήταν μια μοναδική εμπειρία... δεν θα ξεχάσω ποτέ... ενας κύκλος εκλεισε και ένας νέος αρχίζει... κτλ κτλ κτλ"

• Χαχα
Αντιδράσεις: kp260

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.390
Πόντοι
446
Νομίζω ότι η συγκεκριμένη το έζησε στο τέρμα, ανέδειξε τον χώρο, είναι το σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής... Πόσο ακόμα θα ασχολείται με κάθε καημένο (πρώτος εγώ) που θα θέλαμε να έχουμε μια εμπειρία μαζί της και δεν προλάβαμε ή ζήσαμε το απόλυτο σέσσιον και θα θέλαμε να το ξαναζήσουμε. Ας είναι καλά και εφόσον πιστεύει πως δεν έχει κάτι άλλο να νιώσει - κερδίσει (ως εκδιδόμενη) ή να προσφέρει στο χώρο (ως η απόλυτη ιέρεια του χώρου).. Καλά έκανε και το χαίρεται με όποιον /α έχει επιλέξει ή θα επιλέξει να το ζήσει στο εξής. Έχουμε μυθοποιήσει κάποιες περσόνες (απόλυτα δίκαια τη συγκεκριμένη) και ξεχνάμε ότι είναι άνθρωποι που έχουν τις δικές τους ανάγκες και όρια και δεν υπάρχουν μόνο για να ικανοποιούν τους θαυμαστές τους...

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: kp260

AlexCez

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2025
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

Ναι περίπου έτσι, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει σταματήσει χρόνο αφού μέχρι και τον Ιούνιο του 2024 έκανε Σέσσιον. Επίσης αλήθεια ότι σταδιακά κάθε χρόνο μείωνε την συχνότητα – οι πιο παλιοί θα γνωρίζουν ότι έιχε βγάλει εκτός κάποιες ημέρες της εβδομάδας - αλλά μια μικρή ελπίδα την διατηρώ ότι θα επανέλθει. Όχι όμως προς δική μας απόλαυση, αλλά προς δική της, όταν θα της λείψει, όταν θα το επιδιώξει, γιατί θα την γεμίζει χαρά. Τα Σέσσιον μαζί της ήταν για εμένα μια μορφή ψυχοθεραπείας, αντίστοιχα όμως νομίζω ότι και εκείνη χρειάζεται ένα off. Άλλωστε η φύση των πραγμάτων είναι η παροδικότητα, τίποτα δεν διαρκεί για πάντα, και ούτε έχει και καμία υποχρέωση να είναι η Αιώνια Mistress μέχρι το βαθύ γύρας. Ο καθένας μας δικαιούται να ζήσει την ζωή του όπως θέλει, αντλώντας χαρές και ηρεμία από τα αντίστοιχα πράγματα που τον γεμίζουν. Ίσως όλοι να θέλαμε ένα Last Dance, μια αποθεωτική έξοδο, πιθανόν και για τον εσωτερικό κόσμο μας, αλλά όπως μας μαθαίνει η Μουσική, με την γνωστή ημιτελή συμφωνία του Schubert, μερικά από τα πιο ολοκληρωμένα αριστουγήματα, πρέπει να είναι ημιτελή! Στα ίδια μέρη να ξαναβρεθούμε !

• Like
Αντιδράσεις: LB

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom