Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.008
- Πόντοι
- 2.696
Και εγώ ρε πούστηΜάλλον κάνει διάλειμμα γτ κ εγώ έστειλα μήνυμα και δεν έχω πάρει απάντηση
Και εγώ ρε πούστηΜάλλον κάνει διάλειμμα γτ κ εγώ έστειλα μήνυμα και δεν έχω πάρει απάντηση
Το πιθανότερο…..όπως τα βλέπω τα πράγματα, το πάει για 2025 και αν....
έχεις κάποια πληροφορία? γιατί όλο λέει πως ξεκινάει και όλο άφαντη είναι!Ίσως και νωρίτερα
Περιμένουμε ανακοίνωσηέχεις κάποια πληροφορία? γιατί όλο λέει πως ξεκινάει και όλο άφαντη είναι!
Η Λόλα αν επανέλθει θα ειναι απο την καινουργια χρονιά και με ακόμα πιο περιορισμένες συναντήσειςΜάλλον κάνει διάλειμμα γτ κ εγώ έστειλα μήνυμα και δεν έχω πάρει απάντηση
Εγώ έχω μιλήσει και περιμένω μήνυμα της... Λογικά ναι θα αργήσει...Έχει ρίξει και το σάιτ από ότι είδαΗ Λόλα αν επανέλθει θα ειναι απο την καινουργια χρονιά και με ακόμα πιο περιορισμένες συναντήσεις
Σου είπε τίποτα σχετικά με το πόσο θα αργήσει;Εγώ έχω μιλήσει και περιμένω μήνυμα της... Λογικά ναι θα αργήσει...Έχει ρίξει και το σάιτ από ότι είδα
Μιλήσαμε αρχές Σεπτεμβρίου οπότε δεν ξέρω κάτι άλλοΣου είπε τίποτα σχετικά με το πόσο θα αργήσει;
Nομίζω δεν έχει νόημα το να μάθουμε αν κάποια Mistress γυρνάει, επιστρέφει, πότε το κάνει, αν αργεί κτλ... Ονόματα όπως η Λόλα όταν θελήσουν την επιστροφή τους το μαθαίνουμε. Έτσι απλά. Όταν θέλουν την ησυχία τους ή την συναναστροφή τους με κλειστό κύκλο απλά το κάνουνε. Δεν έχουν το παραμικρό άγχος (και δικαίως γιατί μιλάμε για την ΛΟΛΑ), για το αν θα τις υποδεχτεί, τις ξεχάσει ή θα της απορρίψει η κοινότητα. Το αυτονόητο θα γίνει και μάλιστα με τον τρόπο που αυτές θέλουν.Μίλησε κανείς μαζί της πρόσφατα;
Συμφωνω μαζι σου. Πες με ρομαντικο αλλα υπάρχει ένα νοιαξιμο αν ειναι καλα - ιδιως απο καποιους που τη γνωριζουν χρόνια.Nομίζω δεν έχει νόημα το να μάθουμε αν κάποια Mistress γυρνάει, επιστρέφει, πότε το κάνει, αν αργεί κτλ... Ονόματα όπως η Λόλα όταν θελήσουν την επιστροφή τους το μαθαίνουμε. Έτσι απλά. Όταν θέλουν την ησυχία τους ή την συναναστροφή τους με κλειστό κύκλο απλά το κάνουνε. Δεν έχουν το παραμικρό άγχος (και δικαίως γιατί μιλάμε για την ΛΟΛΑ), για το αν θα τις υποδεχτεί, τις ξεχάσει ή θα της απορρίψει η κοινότητα. Το αυτονόητο θα γίνει και μάλιστα με τον τρόπο που αυτές θέλουν.
Ισχύει, απλά το αν είναι καλά δεν έχει ντε και καλά σχέση με το αν εξακολουθεί να προσφέρει υπηρεσίες ή κάνει διάλειμμα. Μπορεί να είναι και καλύτερα αυτή την περίοδο που απέχει.Συμφωνω μαζι σου. Πες με ρομαντικο αλλα υπάρχει ένα νοιαξιμο αν ειναι καλα - ιδιως απο καποιους που τη γνωριζουν χρόνια.