Νέα

Η απάτη των "Δίδυμων Πύργων" H παγκόσμια ΚΡΙΣΗ και ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rafman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
σαφεστατα...με λιγη ερευνα θα δεις οτι οι παγανιστες αγγλοι, αμερικανοι και ελληνες σε ιδεολογικο επιπεδο εχουν παρει στοιχεια ο ενας απο τον αλλο και χρησιμοποιουν και παρομοια συνθηματολογια κατα του χρηστιανισμου...οι οποιες διαφορες εκφραζονται για να δοσουν την αισθηση στους οπαδους τους οτι εκφραζουν την κατα τοπους "εθνικη" θρησκεια.....παγκοσμοποιηση προωθει και τον θρησκευτικο συγκρητισμο...

Όταν δεις τη επόμενη λιτανεία φώναξέ με.

FYI οι διδασκαλίες του Πλάτωνα και του Σωκράτη δε συγκρίνονται με τις θυσίες των Κελτών

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Θα σου απαντούσα αλλά αυτή τη στιγμή τρώω τα $ 3.500.000.000 που εισέπραξα από την ασφαλιστική αφού έξι βδομάδες πριν την επίθεση, ο επικεφαλής της μασονικής στοάς μου, μου είπε να κάνω ασφάλεια των γραφείων μου στους δίδυμους πύργους γιατί οι καιροί είναι ύποπτοι...
[size=30pt]Φυσικά μερικά από τα λεφτά έχουν επενδυθεί στη συκοφάντηση του νεολαιϊστικου λαϊκου κινήματος, του ΠΑΜΕ, των πορειών, στη σπίλωση των ταξικών αγωνιστών και την υπεράσπιση τσέων...[/size]
Τέλος.
Είσαι ντιπ για ντιπ Ωβραίος.
Πήρες 3,5 δις αποζημείωση και για την συκοφάντηση που, δήθεν, επένδυσες...την κάνεις μόνος σου...
Μοναχοφάη Ωβραίε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πράγματι υπάρχει αναβιώση του παγανισμού και των "εθνικών θρησκειών"...
Η μπλαβάτσκυ νομίζω ότι είχε ασχοληθεί με μυστικισμό και ψευδοεπιστήμη και όχι το νεοπαγανισμό αν και όλα αυτά μπερδευονται μεταξύ τους...

Από την εκδήλωση μερικών φανατικών εβραίων (1500 λέει το βίντεο) δεν μπορείς να κρίνεις ούτε όλους τους οβραίους ούτε την πολιτική του Ισραήλ... Μάλιστα σε κάποια αποστροφή του βίντεο τα βάζουν και με τις μεγάλες εβραίκές οργανώσεις ενώ αναπαράγουν και τα περί ισλαμιστή ομπάμπα...

το αμερικαν τζούις κομιτι ηταν αυτο που προεκλογικα στηριξε ομπαμα και μετα παραπονιοταν για ισλαμικα ανοιγματα...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Όταν δεις τη επόμενη λιτανεία φώναξέ με.

FYI οι διδασκαλίες του Πλάτωνα και του Σωκράτη δε συγκρίνονται με τις θυσίες των Κελτών

καταρχην καμια απο την "εθνικες" θρησκειες του σημερα δεν εχει αποδεδειγμενα καποιες λειτανιες που μεσω αποδειξεων να αναγονται στο παρελθον...και για να καλυψουν αυτο το χρονικο χασμα και επειδη οι πιστοι τους προερχονται απο δυσαρεστημενους χριστινανους (που υποσυνειδητα και αυτοι εχουν επηρεαστει απο το χριστιανισμο τουλαχιστον στα εξωτερικα του γνωρισματα) προβαινουν σε δανεια για "φτιαξουν" καποιες τελετες που θα θυμιζουν αρχαια θρησκεια..οχι πως πλατωνας ειναι ιδιος με τους θεους των κελτων...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Ενα βίντεο  που αναιρεί τα  Θεοσοφικα ψεύδη που αναφέρονται στο Ζeitgeist. 

Αδερφέ, τα video "αναίρεσης" είναι κατάπτυστα για το λόγο ότι είναι παντελώς ψευδή.
Στα γρήγορα, για το 1ο video και το θέμα του Ώρος.

Ο Ώρος —όπως μεταγράφηκε από τους Έλληνες το Hor- ήταν ηλιακός θεός της αιγυπτιακής μυθολογίας. Ταυτιζόταν με τον Απόλλωνα και απεικονίζονταν ως γεράκι ή άνθρωπος με κεφαλή γερακιού. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο η επέτειος της γέννησής του εορτάζονταν την τελευταία μέρα του μηνός Επηφί, όταν τα ουράνια σώματα του Ηλίου και της Σελήνης βρίσκονταν σε συζυγία.

Η Ίσις, η οποία συνέλαβε και γέννησε μόνη, δίχως τη συνδρομή κάποιου συζύγου ή εραστή, εισήγαγε τον γιο της στην «οικογένεια του Όσιρι». Η δημοτικότητα του μεγάλωσε τόσο, που ο Χορ-σα-ισέτ, δηλαδή ο Ώρος, ο γιος της Ίσιδος, αρχικά μικρός θεός-Γεράκι των περιχώρων της Βουτούς, τον οποίο ονόμαζαν Ωρος ο νεότερος για να τον διακρίνουν από τον ισχυρό ουράνιο θεό Ώρο τον πρεσβύτερο, κατέληξε να επισκιάσει όλους τους άλλους 'Ωρους και να οικειοποιηθεί όλους τους ρόλους και όλα τα σύμβολα τους.

Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι είναι γιατί σπάζομαι με τα "κατά παραγγελια" video για "απόδειξη της αλήθειας".

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τέλος.
Είσαι ντιπ για ντιπ Ωβραίος.
Πήρες 3,5 δις αποζημείωση και για την συκοφάντηση που, δήθεν, επένδυσες...την κάνεις μόνος σου...
Μοναχοφάη Ωβραίε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι φτιάχνονται οι περιουσίες σύντεκνε!
Γιατί να πληρώνω άλλους όταν μπορώ να το κάνω μόνος μου;
(Προσοχή- το παραπάνω αξίωμα ΔΕΝ εφαρμόζεται στο σεξ ειδάλλως γίνεσαι ΠΠ)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Έτσι φτιάχνονται οι περιουσίες σύντεκνε!
Γιατί να πληρώνω άλλους όταν μπορώ να το κάνω μόνος μου;
(Προσοχή- το παραπάνω αξίωμα ΔΕΝ εφαρμόζεται στο σεξ ειδάλλως γίνεσαι ΠΠ)

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αδερφέ, τα video "αναίρεσης" είναι κατάπτυστα για το λόγο ότι είναι παντελώς ψευδή.

Ο Ώρος —όπως μεταγράφηκε από τους Έλληνες το Hor- ήταν ηλιακός θεός της αιγυπτιακής μυθολογίας. Ταυτιζόταν με τον Απόλλωνα και απεικονίζονταν ως γεράκι ή άνθρωπος με κεφαλή γερακιού. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο η επέτειος της γέννησής του εορτάζονταν την τελευταία μέρα του μηνός Επηφί, όταν τα ουράνια σώματα του Ηλίου και της Σελήνης βρίσκονταν σε συζυγία.

Η Ίσις, η οποία συνέλαβε και γέννησε μόνη, δίχως τη συνδρομή κάποιου συζύγου ή εραστή, εισήγαγε τον γιο της στην «οικογένεια του Όσιρι». Η δημοτικότητα του μεγάλωσε τόσο, που ο Χορ-σα-ισέτ, δηλαδή ο Ώρος, ο γιος της Ίσιδος, αρχικά μικρός θεός-Γεράκι των περιχώρων της Βουτούς, τον οποίο ονόμαζαν Ωρος ο νεότερος για να τον διακρίνουν από τον ισχυρό ουράνιο θεό Ώρο τον πρεσβύτερο, κατέληξε να επισκιάσει όλους τους άλλους 'Ωρους και να οικειοποιηθεί όλους τους ρόλους και όλα τα σύμβολα τους.

Ο μόνος λόγος που ασχολούμαι είναι γιατί σπάζομαι με τα "κατά παραγγελια" video για "απόδειξη της αλήθειας".

Για τον Ώρος δεν ξέρω αλλά για το διόνυσο και το Μίθρα το zeitgeist λέει σίγουρα μαλακίες και η όλη ανάλυση θυμίζει παγιατάκη, χορταρέα και πατέρα...
Και το ότι η χριστιανική θρησκεία πήρε από άλλες θρησκείες, ούτε οι μοναχοί της εσφιγμένου δεν το αρνούνται...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Πατέρας του Ώρου ήταν ο Οσιρις - βασικά της Αιγυπτιακής ιστορίας - ή ο Ατορ κατά άλλους. Μεγάλα παραμύθια.
Η ταύτιση με τον Απόλλωνα είναι ευκαιριακή

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

"γεια σας με λενε γιαννη και ειμαι παγανιστης!!! εγω λοιπον και ο αδερφος μου αποφασισαμε να κανουμε ενα coven και θελουμε μαλλον ψαχνουμε ατομα με τα ιδια πιστευω γιαυτο οποιος θελει ας εποικινωνησει στο 6973460431 η στο 6998507731 η στο arlekino15@yahoo.gr arlekino17@hotmail.com elntorian@pathfinder.gr"

"Δεν ξέρω αν πρέπει να θεωρώ εαυτόν ως έχων ...ψιλο-παγανιστικές καταβολές.Είμαι Γνωστικός(βαλεντ.σχολής)χριστιανός,αλλά πιστεύω βαθιά στο Ιερό Θηλυκό(ή Μητέρα Θεά-αν θέλετε)και στο κομοδίνο μου έχω μικρογλυπτό Θεάς,και κάθε Σάββατο ανάβω κερί ή στικ μπροστά του-προσευχόμενος νοερά...6 χρόνια τώρα,αυτό κάνω..."

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Πατέρας του Ώρου ήταν ο Οσιρις - βασικά της Αιγυπτιακής ιστορίας - ή ο Ατορ κατά άλλους. Μεγάλα παραμύθια.
Η ταύτιση με τον Απόλλωνα είναι ευκαιριακή

Δηλαδή ποιό κομμάτι της μυθολογίας δεν είναι παραμύθι? :grin:

Ο περί Ίσιδος και Οσίριδος μύθος αναφέρει τα σχετικά με τη γέννηση του γιου, τον οποίο η Ίσιδα συνέλαβε από τον Όσιρι, αφού ανέστησε με μαγικά μέσα τον δολοφονημένο θεό, και τον γέννησε πρόωρα στην νησίδα Χέμμιν.
Για να δώσουν τέρμα στον μακροχρόνιο πόλεμο, οι θεοί κάλεσαν ενώπιον του δικαστηρίου τούς δύο αντιπάλους. Ο Σετ υποστήριξε ότι ο ανηψιός του δεν ήταν γιος του Όσιρι, αλλά νόθος, ενώ ο Ώρος απέδειξε αδιάψευστα τη νομιμότητα της γέννησής του. Οι θεοί, αφού καταδίκασαν τον Σετ να επιστρέψει όσα σφετερίστηκε, ανακήρυξαν τον Ώρο κυρίαρχο των βασιλείων της Άνω και της Κάτω Αιγύπτου. Προς τούτο τού δόθηκαν οι επωνυμίες Χορ-σμα-τάουΐ, δηλαδή «ο Ώρος που ένωσε τις δύο χώρες» και Χορ-πα-νεμπ-ταουΐ, δηλαδή «Ώρος, ο κυρίαρχος των δύο χωρών»).

Κατόπιν ο Ώρος επανέφερε σε όλη την αρχαία Αίγυπτο τη λατρεία του Όσιρι και των ηλιακών θεών και ανήγειρε ναούς, στους οποίους απεικονιζόταν με τις μορφές που είχε λάβει στον αγώνα του εναντίον των οπαδών του Σετ. Βασίλεψε ειρηνικά στην Αίγυπτο ως εθνικός της θεός, πρόγονος των Φαραώ, οι οποίοι άλλωστε έφεραν την επωνυμία «ζων Ώρος

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
"γεια σας με λενε γιαννη και ειμαι παγανιστης!!! εγω λοιπον και ο αδερφος μου αποφασισαμε να κανουμε ενα coven και θελουμε μαλλον ψαχνουμε ατομα με τα ιδια πιστευω γιαυτο οποιος θελει ας εποικινωνησει στο 6973460431 η στο 6998507731 η στο arlekino15@yahoo.gr arlekino17@hotmail.com elntorian@pathfinder.gr"

"Δεν ξέρω αν πρέπει να θεωρώ εαυτόν ως έχων ...ψιλο-παγανιστικές καταβολές.Είμαι Γνωστικός(βαλεντ.σχολής)χριστιανός,αλλά πιστεύω βαθιά στο Ιερό Θηλυκό(ή Μητέρα Θεά-αν θέλετε)και στο κομοδίνο μου έχω μικρογλυπτό Θεάς,και κάθε Σάββατο ανάβω κερί ή στικ μπροστά του-προσευχόμενος νοερά...6 χρόνια τώρα,αυτό κάνω..."

Νομίζω πως απαγορεύεται να ποστάρεις τηλέφωνα και προσωπικά mails... :-

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: Γεια σας με λένε Αρτέμη και είμαι κομμουνιστής. Εγώ και ο αδερφός μου αποφασίσαμε να κάνουμε επανάσταση και ψαχνουμε ατομα με τα ιδια πιστευω όποιος θέλει ας επικοινωνήσει στο 6973460431 η στο 6998507731 η στο kokkinos15@yahoo.gr kokkinos17@hotmail.com sovietlove@pathfinder.gr"
:offtopic:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δηλαδή ποιό κομμάτι της μυθολογίας δεν είναι παραμύθι? :grin:

Ο περί Ίσιδος και Οσίριδος μύθος αναφέρει τα σχετικά με τη γέννηση του γιου, τον οποίο η Ίσιδα συνέλαβε από τον Όσιρι, αφού ανέστησε με μαγικά μέσα τον δολοφονημένο θεό, και τον γέννησε πρόωρα στην νησίδα Χέμμιν.
Για να δώσουν τέρμα στον μακροχρόνιο πόλεμο, οι θεοί κάλεσαν ενώπιον του δικαστηρίου τούς δύο αντιπάλους. Ο Σετ υποστήριξε ότι ο ανηψιός του δεν ήταν γιος του Όσιρι, αλλά νόθος, ενώ ο Ώρος απέδειξε αδιάψευστα τη νομιμότητα της γέννησής του. Οι θεοί, αφού καταδίκασαν τον Σετ να επιστρέψει όσα σφετερίστηκε, ανακήρυξαν τον Ώρο κυρίαρχο των βασιλείων της Άνω και της Κάτω Αιγύπτου. Προς τούτο τού δόθηκαν οι επωνυμίες Χορ-σμα-τάουΐ, δηλαδή «ο Ώρος που ένωσε τις δύο χώρες» και Χορ-πα-νεμπ-ταουΐ, δηλαδή «Ώρος, ο κυρίαρχος των δύο χωρών»).

Κατόπιν ο Ώρος επανέφερε σε όλη την αρχαία Αίγυπτο τη λατρεία του Όσιρι και των ηλιακών θεών και ανήγειρε ναούς, στους οποίους απεικονιζόταν με τις μορφές που είχε λάβει στον αγώνα του εναντίον των οπαδών του Σετ. Βασίλεψε ειρηνικά στην Αίγυπτο ως εθνικός της θεός, πρόγονος των Φαραώ, οι οποίοι άλλωστε έφεραν την επωνυμία «ζων Ώρος

Το Ζειτγειστ λέει ότι συνελαβε μόνη της

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: Γεια σας με λένε Αρτέμη και είμαι κομμουνιστής. Εγώ και ο αδερφός μου αποφασίσαμε να κάνουμε επανάσταση και ψαχνουμε ατομα με τα ιδια πιστευω όποιος θέλει ας επικοινωνήσει στο 6973460431 η στο 6998507731 η στο kokkinos15@yahoo.gr kokkinos17@hotmail.com sovietlove@pathfinder.gr"
:offtopic:

περα απο το γελοιο του πραγματος δειχνει μια κινητικοτητα σε αυτο το χωρο....παντως λεω να μαζευτουμε 5-6 ατομα και εαν εχει καμμια αδερφη ο "γιαννης" να την παρτουζιασουμε ομαδιακα με το επιχειρημα οτι θα πρεπει να μεινει ευχαριστημενη η θεα αφροδιτη...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
περα απο το γελοιο του πραγματος δειχνει μια κινητικοτητα σε αυτο το χωρο....παντως λεω να μαζευτουμε 5-6 ατομα και εαν εχει καμμια αδερφη ο "γιαννης" να την παρτουζιασουμε ομαδιακα με το επιχειρημα οτι θα πρεπει να μεινει ευχαριστημενη η θεα αφροδιτη...
καλά.....προσεξε μην κατουρήσεις κιόλας....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το γαμήσατε το θρεντ
εγώ είμαι ακόμα αποσβολωμένος από αυτά που είχε πει η Ψαρούδα......

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Το έχω γράψει παραπάνω, με το link από wiki.

ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ

ΕΒΡΑΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Η Εβραία πρώην υπουργός(έχει διατελέσει υπουργός σε πολλά υπουργεία ακόμη και υπουργός παιδείας του Ισραήλ)Σουλαμίτ Αλόνι ξεσκεπάζει τον τρόπο με τον οποίο δυσφημίζεται όποιος ασκεί κριτική στο Ισραήλ.

Η εβραϊκή προπαγάνδα στην Αμερική πρίν το Πόλεμο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom