Σε μπουρδελο δεν παω.Δεν με φτιαχνει,Ομως ακουσα ενα φιλο και πηγα Λιοσιων 79 να κανω αυτοψια.Μπηκα και ειδα ενα ζεστο χωρο ,φανερα ανακαινισμενο...(μυριζε ευχαριστα ακομα και ο φρεσκοβαμμενος τοιχος με τεχνοτροπια!!!).Με υποδεχτηκε η κλασσικη τσατσα αλλα πολυ ευγενικη που μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση.Ηταν ηδη 4-5 πελατες εκει και μεχρι να βγει η Αννα επιασα κουβεντα και "ψαρεψα" να παρω μια ιδεα.Οι 2 ειχαν ξαναπαρει την Αννουλα και μου ειπαν τα καλυτερα...Οταν την ειδα σκεφτηκα οτι η κοπελα αυτη ανετα θα μπορουσε να δουλευει σε γραφειο και ηταν εκει για 20 ευρω...Τεσπα...μπηκα στο δωματιο.Σχετικα ψηλη γυρω στο 1.70 με πλουσιο στηθος και πιασιματα και καταπληκτικο κωλο.Μιλαγε ομορφα και χωρις να προσποιειται.Ευγενικη και επικοινωνιακη και δε βιαζοταν πραγμα που μου εκανε εντυπωση.Και ενω αργουσα γιατι μ αρεσε, δεν χτυπησε κανεις τη πορτα και να πει "τελειωνετε".Ναζιαρα η Αννα και με χιουμορ.
ΕΛΛΗΝΙΔΑ...23 ΕΤΩΝ...Ελευθερο στοματικο,69 και ισπανικο βεβαια...Μου θυμισε περισσοτερο Studio παρα μπουρδελο.
ΕΛΛΗΝΙΔΑ...23 ΕΤΩΝ...Ελευθερο στοματικο,69 και ισπανικο βεβαια...Μου θυμισε περισσοτερο Studio παρα μπουρδελο.