Με ένα πιάτο φάβα αντί για πιτόγυρο γλιτώνεις λεφτά, όχι αστεία. Το χάρο γλυτώνεις.Γάμα τα λεφτά.
Επισκέπτης 19 Μαρ 2014 #41 jaygatsby έγραψε: Με ένα πιάτο φάβα αντί για πιτόγυρο γλιτώνεις λεφτά, όχι αστεία. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Το χάρο γλυτώνεις.Γάμα τα λεφτά.
jaygatsby έγραψε: Με ένα πιάτο φάβα αντί για πιτόγυρο γλιτώνεις λεφτά, όχι αστεία. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Το χάρο γλυτώνεις.Γάμα τα λεφτά.
johnys77777 Σεβαστός Εγγρ. 28 Ιουν 2010 Μηνύματα 484 Κριτικές 18 Like 161 Πόντοι 2.017 19 Μαρ 2014 #42 LEON13 έγραψε: Tι ολιγον τριχουλα, εδω η νεαρα ειναι γιεγιες !!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... για την εποχη εκεινη
LEON13 έγραψε: Tι ολιγον τριχουλα, εδω η νεαρα ειναι γιεγιες !!! Κλικ για ολόκληρη προβολή... για την εποχη εκεινη
serg.boumka Μέλος Εγγρ. 22 Φεβ 2014 Μηνύματα 585 Like 0 Πόντοι 6 19 Μαρ 2014 #43 Α-Ω έγραψε: σε ηλικία 13-15 με την Traci Lords δε μου έμενε ούτε σταγόνα σπέρματος στα αρχίδια μου, όλο για πάρτι της πήγαινε. Το μέγιστο της ηδονής ήταν οι κραυγές της, μοναδικές και νομίζω καμμία δε θα μπορέσει ποτέ να τις μιμηθεί. Τη λάτρεψα και τη λατρεύω. Κλικ για ολόκληρη προβολή...
Α-Ω έγραψε: σε ηλικία 13-15 με την Traci Lords δε μου έμενε ούτε σταγόνα σπέρματος στα αρχίδια μου, όλο για πάρτι της πήγαινε. Το μέγιστο της ηδονής ήταν οι κραυγές της, μοναδικές και νομίζω καμμία δε θα μπορέσει ποτέ να τις μιμηθεί. Τη λάτρεψα και τη λατρεύω. Κλικ για ολόκληρη προβολή...