Το μηνυμα απο ολα αυτα, ο καθενας μονος του, ζουγκλα. Ουτε αστυνομια υπαρχει ουτε κρατος ουτε τιποτα. Πολλοι ισως δε γνωριζουν κατι που μου εχει τυχει να το δω και να το διασταυρωσω 100%. Αν πανε 2 τωρα και αρχισουν να σπανε αυτοκινητα, να βανδαλιζουν, να καταστρεφουν και παρει τηλεφωνο γειτονας την αστυνομια, θα ερθει να τους μαζεψει. Αν ομως για την ιδια περιπτωση μαζευτουν 30, δεν ειναι και τοσο δυσκολο, και παρει τηλεφωνο γειτονας, απο το 100 θα ρωτησει, ποσοι ειναι; τι εχουν; μολοτοφ; σφυρια; καδρονια; εχουν σακιδια; Και αστυνομια στο σημειο δε θα εμφανιστει ποτε. Μονο οταν ειναι σιγουροι οτι οι δραστες τα εσπασαν, τα ρημαξαν με την ησυχια τους και εφυγαν πλεον απο το σημειο. Τοτε ναι, μπορει και να περασει η αστυνομια. Να θυμισω επιθεση στο Πρωτο θΕΜΑ, στο ΕΘΝΟΣ, σε υπουργεια, σε κεντρικα σημεια των Αθηνων. Δε τους ειδε η ασυνομια; δεν ειδοποιησε κανεις; Το κοινο σε ολες τις επιθεσεις ειναι οτι η αστυνομια απλως δε παρενεβη, ηταν αφαντη. Αρα επιβεβαιωνεται αυτο ακριβως που εχω δει με τα ματια μου.