Νέα

Η Αμερική «φλέγεται» για τη δολοφονία -Τζορτζ Φλόιντ - «I Can't Breathe»:

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Μηνύματα
5.339
Κριτικές
1
Like
6.342
Πόντοι
2.356
Τρελό γέλιο σήμερα με τους Ελληνες σελεμπριτι, ανθυποσελεμπριτι, τραγουδιστές, ηθοποιούς, influencer, βίζιτες κ.α. που ανεβάζουν σήμερα στο Instagram black lives matter.
Εν τω μεταξύ αν κάποιος από αυτους συναντήσουν στο δρόμο τους κάποιο μαύρο η γενικά αλλοδαπό το 90% θα αλλάξει πεζοδρόμιο!!
Οι ελληνες σελεμπριτι εχουν τοση αξια οση και ενα κουραδι στο δρομο.
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μετά την ειρωνική ανακοίνωση του Πεκίνου, και το Ιράν κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να «σταματήσουν τη βία» εναντίον του ίδιου του λαού τους μετά τον θάνατο του Αφρο-αμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στη διάρκεια της βίαιης προσαγωγής του από την αστυνομία, γεγονός που προκάλεσε διαδηλώσεις οργής σε πολλές αμερικανικές πόλεις.

«Προς τον αμερικανικό λαό: ο κόσμος άκουσε τη φωνή σας για την καταπίεση. Ο κόσμος είναι στο πλευρό σας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών Αμπάς Μουσαβί στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Τεχεράνη.


www.in.gr/2020/06/02/world/iran-kalese-tis-ipa-na-stamatisoun-ti-via-kata-tou-laou-tous/]https://www.in.gr/2020/06/02/world/iran-kalese-tis-ipa-na-stamatisoun-ti-via-kata-tou-laou-tous/[/url]


αυτη τη στιγμη στην αμερικη υπαρχει δικτατορια

κυβερναει ο δευτερος σε ψηφος


η δημοκρατικη βουλευτης σημερα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια χαρακτηρισε ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ τον προεδρο της


απιστευτα πραματα

ποια βενεζουελα κουβα και βορεια κορεα ??


εδω εχουμε να κανουμε με νεο χιτλερισκο


ειναι κακος ο μαδουρο τωρα ?????


τι γινεται καλε??


υπαρχει εξεγερση στην αμερικη


αυτος ο συχαμενος υποστηριζε γκουαιδο να κανει πραξικοπημα στη βενεζουελα


που σαι μαλακα τραμπ???


ενα ασυλο στην αβανα αμα αιτηθεις θα στο δωσουμε ρε κερατα :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δόγμα «νόμος και τάξη» από τον Τραμπ – Για τακτικές δικτάτορα μιλούν οι Δημοκρατικοί
Οι ΗΠΑ φλέγονται, ο Τραμπ σκέφτεται μόνο τις εκλογές.


www.in.gr/2020/06/02/world/dogma-nomos-kai-taksi-apo-ton-tramp-gia-taktikes-diktatora-miloun-oi-dimokratikoi/]https://www.in.gr/2020/06/02/world/dogma-nomos-kai-taksi-apo-ton-tramp-gia-taktikes-diktatora-miloun-oi-dimokratikoi/[/url]


Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει αυτός ο Πρόεδρος

Δημοκρατικοί πολιτικοί καταδίκασαν την απειλή του Ρεπουμπλικάνου προέδρου των ΗΠΑ να αναπτύξει τον στρατό εάν οι δήμαρχοι και οι κυβερνήτες των πολιτειών δεν εφαρμόσουν τις εντολές του για να αποκατασταθεί η τάξη εν μέσω των διαδηλώσεων και των ταραχών με αφορμή τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

«Αυτά δεν είναι λόγια προέδρου. Αυτά είναι λόγια δικτάτορα», έκρινε η γερουσιάστρια των Δημοκρατικών Κάμαλα Χάρις αντιδρώντας στην παρέμβαση του Τραμπ, ενώ στηλίτευσε επίσης το ότι η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων προτού εξαπολύσει έφοδο για να απωθήσει διαδηλωτές προκειμένου ο Τραμπ να πάει να φωτογραφηθεί σε μια εκκλησία αμέσως μετά το διάγγελμά του.

«Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει αυτός ο πρόεδρος;» διερωτήθηκε ο Τσακ Σούμερ, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Γερουσία, υποστηρίζοντας πως ο Τραμπ προσωπικά ευθύνεται για το ότι χρησιμοποιήθηκαν δακρυγόνα πριν πάει να φωτογραφηθεί «παριστάνοντας τον νταή». «Τα λόγια του δεν έχουν κανένα περιεχόμενο. Οι πράξεις του αποκαλύπτουν την αληθινή του φύση», πρόσθεσε ο Σούμερ.

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο, που συγκρούστηκε επανειλημμένα με τον Τραμπ για τον τρόπο αντιμετώπισης της πανδημίας του κοροναϊού από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, χαρακτήρισε «ντροπή» τη συμπεριφορά του προέδρου. Χρησιμοποίησε «τον στρατό για να διώξει ειρηνικούς διαδηλωτές ώστε να πάει να τον φωτογραφίσουν μπροστά σε μια εκκλησία. Όλα είναι ριάλιτι σόου για αυτόν τον πρόεδρο. Ντροπή», εξεμάνη.

«Ο πρόεδρος μόλις κήρυξε πόλεμο σε εκατομμύρια Αμερικανούς και στην 1η τροπολογία (του Συντάγματος). Είναι η μεγαλύτερη απειλή για τον αμερικανικό τρόπο ζωής στην ιστορία μας», υπερθεμάτισε ο βουλευτής των Δημοκρατικών Τζον Γιάρμουθ, που εκλέγεται στην πολιτεία Κεντάκι.

«Η φασιστική ομιλία που μόλις έκανε ο Τραμπ έφθασε στα πρόθυρα της κήρυξης πολέμου εναντίον των Αμερικανών», έκρινε μέσω Twitter ο Ρον Ουάιντεν, άλλο στέλεχος των Δημοκρατικών, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων που εκλέγεται στο Όρεγκον.

«Ο πρόεδρος δεν είναι δικτάτορας και δεν έχει δικαίωμα να αναπτύσσει μονομερώς τον αμερικανικό στρατό σε αμερικανικές πολιτείες», τόνισε από την πλευρά της η πολιτειακή υπουργός Δικαιοσύνης της Νέας Υόρκης, η Δημοκρατική πολιτικός Λετίσια Τζέιμς.

«Θα περιφρουρήσουμε το δικαίωμα στις ειρηνικές διαδηλώσεις και δεν θα διστάσουμε να πάμε στα δικαστήρια για να υπερασπιστούμε τα συνταγματικά μας δικαιώματα, τώρα και στο μέλλον».

Αρκετοί Ρεπουμπλικάνοι απέφυγαν να σχολιάσουν την ομιλία του Τραμπ άμεσα. Κάποιοι πάντως, όπως ο γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο, συντάχθηκαν με την προσέγγιση του μεγιστάνα.

«Η σημαντικότερη αποστολή της κυβέρνησής μας είναι να προστατεύει όλους τους Αμερικανούς, εξασφαλίζοντας την τήρηση του νόμου, της τάξης και της ισονομίας», ανέφερε ο Ρούμπιο σε ανάρτησή του στο Twitter. «Αυτό σημαίνει ότι θα προσαχθούν στη δικαιοσύνη αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τον φόνο του (Τζορτζ) Φλόιντ. Αυτό σημαίνει ότι θα δοθεί τέλος στην αναρχία, στη βία και στις ταραχές με όσα τα νόμιμα μέσα που απαιτούνται».


Ποιος θα καλύψει το κόστος της κηδείας του Τζορτζ Φλόιντ

https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/wp-content/uploads/2020/06/meigouer-600x375.jpg[/img[/URL]]

Ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας Φλόιντ Μέιγουεδερ πρόκειται να καλύψει το κόστος της κηδείας του Τζορτζ Φλόιντ, του 46χρονου Αφροαμερικανού που έχασε τη ζωή του την 25η Μαΐου στη Μινεάπολη κατά τη διάρκεια της βίαιης προσαγωγής του από λευκούς αστυνομικούς, αποκάλυψε συνεργάτης του.

Ο πρώην μποξέρ «μάλλον θα εξοργιστεί που το λέω αυτό, αλλά ναι, είναι αλήθεια ότι θα πληρώσει για την κηδεία», δήλωσε χθες Δευτέρα στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN ο Λέοναρντ Έλερμπι, ο πρόεδρος της Mayweather Promotions.

Πρόσθεσε ότι ο άλλοτε αστέρας της πυγμαχίας — παγκόσμιος πρωταθλητής σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες, ανίκητος σε 50 αγώνες — ήρθε σε επαφή με την οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ με τη μεσολάβηση ενός κοινού τους φίλου και η οικογένεια δέχθηκε την προσφορά.

Ένας από τους δικηγόρους που εκπροσωπούν την οικογένεια του θανόντα διευκρίνισε ότι η κηδεία θα γίνει την 9η Ιουνίου στο Χιούστον (Τέξας, νότια), την πόλη όπου μεγάλωσε ο Τζορτζ Φλόιντ. Πριν από αυτή, θα οργανωθούν δύο επιμνημόσυνες δεήσεις, την Πέμπτη στη Μινεάπολη και το Σάββατο στη Νότια Καρολίνα, από όπου καταγόταν.

Ο 46χρονος πρώην φύλακας πέθανε όταν ο Ντέρεκ Σόβιν, λευκός αστυνομικός, τον κράτησε καθηλωμένο στο έδαφος πιέζοντας με το γόνατό του τον λαιμό του για πάνω από οκτώ λεπτά, προκαλώντας του ασφυξία. Ο 44χρονος Σόβιν, ο οποίος εκδιώχθηκε από το σώμα μία ημέρα αργότερα, συνελήφθη την Παρασκευή και του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Η τραγωδία προκάλεσε αγανάκτηση απ’ άκρου σ’ άκρο των ΗΠΑ. Από τη Νέα Υόρκη ως το Λος Άντζελες, από τη Φιλαδέλφεια ως το Σιάτλ, δεκάδες χιλιάδες Αμερικανοί διαδηλώνουν εδώ και μία εβδομάδα εναντίον της αστυνομικής βαρβαρότητας, του ρατσισμού και των κοινωνικών ανισοτήτων.

Οι διαδηλώσεις αυτές αμαυρώνονται πολλές φορές από ταραχές και λεηλασίες, με αποτέλεσμα οι αρχές σε πολλές περιοχές να κινητοποιήσουν την εθνοφρουρά και να επιβάλλουν απαγόρευση κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της νύχτας.
 

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Μηνύματα
4.641
Κριτικές
8
Like
3.418
Πόντοι
456
ΑΝΤΑΡΣΥΑ  :2funny: :2funny: :happy:
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αρχηγός Αστυνομίας Χιούστον σε Τραμπ: Δεν είσαι σε ριάλιτι, κλείσε το στόμα σου


https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/wp-content/uploads/2020/06/180519072236-art-acevedo-file-super-tease-1024x576.jpg[/img[/URL]]


«Δεν είσαι σε ριάλιτι» τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας απευθυνόμενος στον Τραμπ, προσθέτοντας ότι «εάν δεν έχετε κάτι εποικοδομητικό να πείτε, κρατήστε το στόμα σας κλειστό επειδή βάζετε νέες και νέους σε κίνδυνο».


:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:


Έξαλλος εμφανίστηκε ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον, Αρτ Ασεβέντο, μετά τις χτεσινές δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος καλούσε τους κυβερνήτες να υιοθετήσουν πιο σκληρή στάση απέναντι στους διαδηλωτές.

«Πρέπει να επιβληθείτε αλλιώς θα φανείτε βλάκες, πρέπει να συλλάβετε και να εκδικάσετε ανθρώπους» ήταν το μήνυμα που έστειλε χτες ο αμερικανός πρόεδρος.

[url=https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/2020/06/02/world/arxigos-astynomias-xiouston-se-tramp-den-eisai-se-rialiti-kleise-stoma-sou/]https://www.in.gr/2020/06/02/world/arxigos-astynomias-xiouston-se-tramp-den-eisai-se-rialiti-kleise-stoma-sou/[/url[/URL]]


υπηρχε ποτε περιπτωση στην ελλαδα να ελεγε αρχηγος ατ στον πρωθυπουργο να σκασει???

καλα βεβαια τοσες μαλακιες μαζεμενες δεν ειπε η κυβερνηση καραμανλη το 08 προς τιμην της και αυτος ειναι ο λογος που σαν συριζαιοι εχουνμε πολλους τετοιους φιλους


αλλα να το θυμηθειται ο τραμπ θα εχει το τελος η του σανταμ και κανταφι η θα τον ριξουν φυλακα

 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
101628251_1965334786924375_1671608461378453504_n.jpg



:wanker: :wanker: :wanker:
Σαν πιστός θρησκευόμενος ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έστειλε μιλιούνια σιδηρόφρακτους αστυνομικούς να διαλύσουν με δακρυγόνα και ξύλο τους διαδηλωτές για να μπορέσει να φωτογραφηθεί κρατώντας την Βίβλο και να μεταδώσει το κήρυγμα του.

Ο ηγέτης της Αμερικής, σαν καλός Χριστιανός, απευθυνόμενος στους κυβερνήτες των πολιτειών της χώρας του, τους συνέστησε: "Πρέπει να επιβληθείτε, διαφορετικά θα σας πατήσουν και θα μοιάζετε με μαλάκες. Πρέπει να τους παρακολουθείτε, να τους συλλαμβάνετε και να τους βάζετε στη φυλακή για μια δεκαετία και δεν θα ξαναέχετε ποτέ πια αυτό το μπουρδέλο". (CBS).

Αυτός ο "ατρόμητος" άντρας που όταν κορυφώθηκαν οι λαϊκές αντιδράσεις που προκάλεσε η δολοφονία από μπάτσους του Αφροαμερικάνου  Τζορτζ Φλόιντ, τρομοκρατημένος «ταμπουρώθηκε», σε καταφύγιο πέντε ορόφους κάτω από τη γη, στον Λευκό Οίκο, τώρα παρουσιάζεται "εθνικός ηγέτης".  
Στέλνει "χιλιάδες των χιλιάδων βαριά οπλισμένους στρατιώτες, στρατιωτικό προσωπικό και αξιωματικούς επιβολής του νόμου" για να την καθυπόταξη της λαϊκής εξέγερσης.

Οταν η γερουσιαστής Καμάλα Χάρις (Δημοκρατική από την Καλιφόρνια), σχολιάζοντας το μήνυμα του δήλωσε: “Αυτά δεν είναι λόγια ενός Προέδρου, είναι λόγια ενός δικτάτορα”, εμείς τι να προσθέσουμε;

Αλήθεια, οι ντόπιοι θαυμαστές του Τραμπ τι λένε που το πρότυπο τους το χαρακτηρίζουν δικτάτορα άτομα υπεράνω υποψίας;
Η μητρόπολη του καπιταλισμού έχει ένα αυταρχικό καθεστώς κ. Παπαχελά;
Είναι δικτάτορας ο κ. Τραμπ κ. Πρετεντέρη και κ. Προτοσάλτε;


222.jpg




εγω το εχω πει το τελος του θα ειναι αδοξο ξηγημενα

θα παει με τον καυμο που δεν εδιωξε τον μαδουρο


πουστε ρε νδτες??? που στε ρε εξαφανιζολ να μας πειτε για τον μααδουρο


πορτοσαλτε μπογδανε και τα αλλα παιδια ???

ειναι αυταρχικος ο τραμπ η ο μαδουρο πειτε μας να γελασουμε
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.896
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
υπηρχε ποτε περιπτωση στην ελλαδα να ελεγε αρχηγος ατ στον πρωθυπουργο να σκασει???

Και δήμαρχος του Σικαγο είπε του Τραμπ « all I wanna say starts with an F and ends with a U»

Είναι outspoken mothafuckaz εκεί.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.194
Κριτικές
13
Like
4.591
Πόντοι
4.765
αλλα να το θυμηθειται ο τραμπ θα εχει το τελος η του σανταμ και κανταφι η θα τον ριξουν φυλακα
αν συνεχισει τις ανοησιες και  περιμενει να επεμβει ο στρατος και η  αστυνομια σιγουρα,οι καθεστωτικοι μπατσοι και καραβαναδες ειναι εναντιον του με πρωτους τους σωματοφυλακες της cia που τον ¨φυλανε" στον Λευκο Οικο,πρέπει το συντομοτερο να καλεσει τους ψηφοφορους του με τα οπλα τους να βγουν στο δρόμο για να σταματησουν το πραξικοπημα που εχει οργανωσει ο Σόρος και οι νεοταξιτες εναντιον του
 

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.266
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Pussy Wagon λες οτι τωρα η Αμερικη εχει δικτατορια.. Δηλαδη με Ομπαμα ειχε Δημοκρατια θες να μου πεις; Εχετε δει ποσες δολοφονιες Προεδρων και περισσοτερο υποψηφιων Προεδρων εχουν γινει απο τον Κεννεντυ και μετα απο "ψυχακηδες";

Εγω νομιζω καπως κατευθυνομενα ειναι αυτα..Εχει γινει χαμος απο προβοκατσια, μπες στο twitter των anonymous και δες βιντεο με διαφορους που σπανε βιτρινες ή αλλον που πληρωνε μαυρους για να τις σπανε και βρηκαν μετα απο διασταυρωση προσωπων οτι ο ενας ηταν μπατσος και ο αλλος οργανωτης συγκεντρωσεων του Μπαιντεν.

Γινεται της πουτανας και δεν πιστευω τιποτα και σιγουρα δεν παιρνω το μερος κανενος. Ουτως η αλλως οι μαυροι σκλαβοι δεν μας απασχολουσαν ποτε. Περισσοτερο μας απασχολουσαν οι μαυροι πειρατες που σαρωναν τα νησια μας και πουλησαν χιλιαδες στα σκλαβοπαζαρα της Β. Αφρικης.
 
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Μηνύματα
1.640
Like
2.008
Πόντοι
216
Τρελό γέλιο σήμερα με τους Ελληνες σελεμπριτι, ανθυποσελεμπριτι, τραγουδιστές, ηθοποιούς, influencer, βίζιτες κ.α. που ανεβάζουν σήμερα στο Instagram black lives matter.
Εν τω μεταξύ αν κάποιος από αυτους συναντήσουν στο δρόμο τους κάποιο μαύρο η γενικά αλλοδαπό το 90% θα αλλάξει πεζοδρόμιο!!

Το γελοίο είναι ότι είναι άσχετο τελείως με τα ελληνικά δεδομένα. Ούτε καν είχαμε σκλάβους μαύρους. Όταν η Αμερική είχε σκλάβους κι εμείς σκλάβοι ήμασταν.
Είναι γελοίοι τελείως, κάνουν τα πάντα για ένα like.
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
αν συνεχισει τις ανοησιες και  περιμενει να επεμβει ο στρατος και η  αστυνομια σιγουρα,οι καθεστωτικοι μπατσοι και καραβαναδες ειναι εναντιον του με πρωτους τους σωματοφυλακες της cia που τον ¨φυλανε" στον Λευκο Οικο,πρέπει το συντομοτερο να καλεσει τους ψηφοφορους του με τα οπλα τους να βγουν στο δρόμο για να σταματησουν το πραξικοπημα που εχει οργανωσει ο Σόρος και οι νεοταξιτες εναντιον του


θυμισε μου το πραξικοπημα στη βενεζουελα ποιος το εφτιαξε ??


γιατι εχω αμνησια

τον γκουαιδο ποιος τον εβαλε που μεχρι και το ανδρικειλο ο κουλης αναγνωρισε


δε πειραζει τυπε η ιστορια επαναλαμβανεται σαν φαρσα την δευτερη φορα παντα

 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το γελοίο είναι ότι είναι άσχετο τελείως με τα ελληνικά δεδομένα. Ούτε καν είχαμε σκλάβους μαύρους. Όταν η Αμερική είχε σκλάβους κι εμείς σκλάβοι ήμασταν.
Είναι γελοίοι τελείως, κάνουν τα πάντα για ένα like.


εμεις ποτε ειμασταν σκλαβοι??

σκλαβοι με αλυσιδες να δουλευουμε σε φυτειες δεν ειχαμε ποτε εκτος αν εννοοεις τους δουλους της αρχαιας ελλαδος

προφανως στην οθωμανικη αυτοκρατορια δεν ειμασταν σκλαβοι
 

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.266
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
θυμισε μου το πραξικοπημα στη βενεζουελα ποιος το εφτιαξε ??


γιατι εχω αμνησια

τον γκουαιδο ποιος τον εβαλε που μεχρι και το ανδρικειλο ο κουλης αναγνωρισε


δε πειραζει τυπε η ιστορια επαναλαμβανεται σαν φαρσα την δευτερη φορα παντα

Η Αραβικη Ανοιξη (ουχαχχαχαα) ποτε ξεκινησε; Μηπως αυτη ειχε σαν αποτελεσμα την εξεγερση στην Συρια, την καταπνιξη της απο Ασαντ (αφου ηταν υποκινουμενη), τα χημικα που αποδειχθηκε οτι δεν ηταν αυτα που ειχε στην αποθηκη της η Συρια και εν τελει την δημιουργια του ΙΣΙΣ(!!!!) που ειχε σαν αποτελεσμα να εξολοθρευθουν χριστιανικοι και ζωροαστρικοι πληθυσμοι της Συριας, να δημιουργηθει το ανεξελεγκτο "προσφυγικο" με τις εκατονταδες χιλιαδες Σουνιτων Πακιστανων να περνανε τα συνορα μας, να τους χρησιμοποιει η Τουρκια, να μας γαμαει την ζωη και να στελνει κ τζιχαντιστες μισθοφορους στην Λιβυη για να μας γαμησει και το μελλον;

Για πες μου ρε αρχοντα.
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Pussy Wagon λες οτι τωρα η Αμερικη εχει δικτατορια.. Δηλαδη με Ομπαμα ειχε Δημοκρατια θες να μου πεις; Εχετε δει ποσες δολοφονιες Προεδρων και περισσοτερο υποψηφιων Προεδρων εχουν γινει απο τον Κεννεντυ και μετα απο "ψυχακηδες";

Εγω νομιζω καπως κατευθυνομενα ειναι αυτα..Εχει γινει χαμος απο προβοκατσια, μπες στο twitter των anonymous και δες βιντεο με διαφορους που σπανε βιτρινες ή αλλον που πληρωνε μαυρους για να τις σπανε και βρηκαν μετα απο διασταυρωση προσωπων οτι ο ενας ηταν μπατσος και ο αλλος οργανωτης συγκεντρωσεων του Μπαιντεν.

Γινεται της πουτανας και δεν πιστευω τιποτα και σιγουρα δεν παιρνω το μερος κανενος. Ουτως η αλλως οι μαυροι σκλαβοι δεν μας απασχολουσαν ποτε. Περισσοτερο μας απασχολουσαν οι μαυροι πειρατες που σαρωναν τα νησια μας και πουλησαν χιλιαδες στα σκλαβοπαζαρα της Β. Αφρικης.


τυπε οταν εννοεις δεν περνεις το μερος κανενος τι ακριβως εννοεις???


οτι δεν αναγνωριζεις τα τεραστια προβληματα και το ρατσισμο που υφιστανται σε καθημερινη βαση εκατομμυρια ??


σου ειπε το σκαι οτι σπασανε κατι βιτρινες και τα εξισωνεις ολα ???


ο μεσος ανθρωπακος που λεμε στην καθουμελουμενη ο αγραμματος ο αβουλος αυτν εχει αναγκη η εκαστωτε εξουσια


να μενει απαθης και αμμετεχος στο τι γινεται διπλα του

εισαι το καλυτερο μυαλο να σε πλασουν οι βρυκολακες της εξουσιας και τα συγχρονα μμε


αυτος που δεν περνει θεση


στην ιστοριια θα αναγκαστει παντα να διαλεξεις στρατοπεδο

αλλιως θα ειναι αργα

ρωτα και τους αμετοχους στο β παγκοσμιο πολεμο που σταλθηκαν στα κρεματωρια να δεις τι παθανε



 
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Μηνύματα
1.640
Like
2.008
Πόντοι
216
εμεις ποτε ειμασταν σκλαβοι??

σκλαβοι με αλυσιδες να δουλευουμε σε φυτειες δεν ειχαμε ποτε εκτος αν εννοοεις τους δουλους της αρχαιας ελλαδος

προφανως στην οθωμανικη αυτοκρατορια δεν ειμασταν σκλαβοι

Αλλά τι ήμασταν; Ελεύθεροι; Τσάμπα η επανάσταση;
 

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Μηνύματα
417
Like
120
Πόντοι
1
Η Αραβικη Ανοιξη (ουχαχχαχαα) ποτε ξεκινησε; Μηπως αυτη ειχε σαν αποτελεσμα την εξεγερση στην Συρια, την καταπνιξη της απο Ασαντ (αφου ηταν υποκινουμενη), τα χημικα που αποδειχθηκε οτι δεν ηταν αυτα που ειχε στην αποθηκη της η Συρια και εν τελει την δημιουργια του ΙΣΙΣ(!!!!) που ειχε σαν αποτελεσμα να εξολοθρευθουν χριστιανικοι και ζωροαστρικοι πληθυσμοι της Συριας, να δημιουργηθει το ανεξελεγκτο "προσφυγικο" με τις εκατονταδες χιλιαδες Σουνιτων Πακιστανων να περνανε τα συνορα μας, να τους χρησιμοποιει η Τουρκια, να μας γαμαει την ζωη και να στελνει κ τζιχαντιστες μισθοφορους στην Λιβυη για να μας γαμησει και το μελλον;

Για πες μου ρε αρχοντα.
εχεις μπερδεψει λιγο τα μπουτια σου φιλε μου
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Η Αραβικη Ανοιξη (ουχαχχαχαα) ποτε ξεκινησε; Μηπως αυτη ειχε σαν αποτελεσμα την εξεγερση στην Συρια, την καταπνιξη της απο Ασαντ (αφου ηταν υποκινουμενη), τα χημικα που αποδειχθηκε οτι δεν ηταν αυτα που ειχε στην αποθηκη της η Συρια και εν τελει την δημιουργια του ΙΣΙΣ(!!!!) που ειχε σαν αποτελεσμα να εξολοθρευθουν χριστιανικοι και ζωροαστρικοι πληθυσμοι της Συριας, να δημιουργηθει το ανεξελεγκτο "προσφυγικο" με τις εκατονταδες χιλιαδες Σουνιτων Πακιστανων να περνανε τα συνορα μας, να τους χρησιμοποιει η Τουρκια, να μας γαμαει την ζωη και να στελνει κ τζιχαντιστες μισθοφορους στην Λιβυη για να μας γαμησει και το μελλον;

Για πες μου ρε αρχοντα.

ναι το isis  το ξεκινησε μαστορα η cia απο το 80 για να πολεμησει κακους σοβιετικους στο αβγανισταν

και μετα το εστειλε στην συρια

διαχρονικα τα γερακια των ηπα ρεπουμπλικανων και δημοκρατικων στην εξωτερικη πολιτικη παιζανε το παιχνιδι του διαιρει και βασιλευε


γι αυτο εβλεπες τους καλους μουτζαχεντιν να εξοπλιζονται απο τν σταλονε στο ραμπο 2

αλλα αν μετα αυτοι που πηραν τα οπλα απο τη cia καναν επιθεσεις στα αφεντικα τους


ιστορια ξερουμε


χειροκροτησε τωρα τους φονιαδες των λαων


ο σωτηρας σας τραμπ πουλησε τους κουρδους στα νυχια ακραιων ισλαμιστων


τοση μπεσσα ειχε αυτη η γελοιογραφια
 

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Μηνύματα
4.266
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
εχεις μπερδεψει λιγο τα μπουτια σου φιλε μου

Αμφιβαλλω.

τυπε οταν εννοεις δεν περνεις το μερος κανενος τι ακριβως εννοεις???

Καμμια σχεση το "απολιτικ" που περιγραφεις με το δεν παιρνω μερος που ξεκαθαρα κανεις εσυ. Βιαζεσαι να βρεις ενοχους και γραφεις ενα σωρο εναντια του Τραμπ και το ποσο δικτατορας ειναι.

Οτι ειναι μαλακας κ λαμογιο και απο τους χειροτερους προεδρους των ΗΠΑ το ξερουμε. Δεν θα βιαστω να προσαψω κατηγοριες ομως.
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.766
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αλλά τι ήμασταν; Ελεύθεροι; Τσάμπα η επανάσταση;

οσο ελευθεροι ειμασταν και επι μνημονιων σε λιγο χειροτερη κατασταση


υπηκοοι με διαφορετικο θρησκευμα

οπως ηταν οι αιγυπτιοι και αλλα αραβικα φυλλα

οπως ειμασταν και επι βυζαντιου δηλαδη


ο φορος φορος και η καταπιεσεη απο την ορθοδοξη εκκλησια και ο φορος το ιδιο

τα αιτια της επαναστασης κοινωνικα περα απο τα εθνικα


αλλα σκλαβοι σκλαβοι δεν ειμασταν

ο μακρυγιαννης σωματοφυλακας του πασα ητανε


ωραιος σκλαβος σεκιουριτυ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom