alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Μην με μπερδευεις με τον εαυτο σου.μαν υπάρχει ένας άγραφος κανόνας στο σάιτ κανείς μας δεν παραδέχεται ότι κάνει λάθος ;)
Μην με μπερδευεις με τον εαυτο σου.μαν υπάρχει ένας άγραφος κανόνας στο σάιτ κανείς μας δεν παραδέχεται ότι κάνει λάθος ;)
Πισω απο εναν υπολογιστη που ο αλλος οταν δεν τον συμφερει απλα σε γραφει κανονικα και μπορει να λεει οτι βλακεια θελει ελευθερα δεν τα παιρνω στα σοβαρα.μαν υπάρχει ένας άγραφος κανόνας στο σάιτ κανείς μας δεν παραδέχεται ότι κάνει λάθος ;)
Σε νιωθω απολυτα. Το ζω κάθε μερα σχεδόν με αυτους που συνομιλω.Πισω απο εναν υπολογιστη που ο αλλος οταν δεν τον συμφερει απλα σε γραφει κανονικα και μπορει να λεει οτι βλακεια θελει ελευθερα δεν τα παιρνω στα σοβαρα.
Εσυ για καποιους καποιοι αλλοι για σενα. Ετσι παει. Δεν νομιζω αυτα να τα λενε/λες εξω στον πραγματικό κόσμο.Σε νιωθω απολυτα. Το ζω κάθε μερα σχεδόν με αυτους που συνομιλω.
Εισαι μεγαλος Σατανας ρεεεεεάρα είσαι έτοιμος να παραδεχτείς ότι μου είχες πει ψέματα εκείνο το βράδυ που με διαβεβαίωνες πως είχες δει ότι το μακελειό είχε ανεβάσει πρώτο την τρολιά για τον θάνατο του βαρδή ;)
Εισαι μεγαλος Σατανας ρεεεεε
Ευτυχως προλαβα και το εσωσα τυπε :oποιός και γιατί να μου έσβησε αυτό το ποστ άραγε
1) Εμπάργκο από τηλεοπτικούς σταθμούς. Για το οποιο ανελαβαν και το ρισκο να πληρωνουν προστιμα. Μια αξιωματικη αντιπολιτευση δεν δικαιούται να συμπεριφέρεται ετσι. Όχι τουλάχιστον χωρις να μου δινει το δικαιωμα να την θεωρω γελοία.
2) Αν καποιοι θεωρουν το εμπάργκο στην ΧΑ κακο, τοτε δεν καταλαβαινω γιατι δεν επιφυλασσουν την ιδια αντιμετωπιση και για το εμπάργκο του Συριζα. Το σκεπτικο "εκανε το μεγκα κατι κακο, αρα ο συριζα που του κανει το ιδιο είναι καλο" νομιζω δεν αντεχει σε μυαλα ανθρωπων ανω των 5 ετων.
Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ της κινητής εγκυκλοπαίδειας και ενός μορφωμένου ανθρώπου με άποψη.
Δυστυχώς άνθρωποι σαν εσάς δεν θα την καταλάβουν πότε.
ΥΓ:Δεν θα επιχειρηματολογήσω για το αυτονόητο.
Εφόσον απο τα συμφραζόμενά σας αντιλαμβάνομαι πως συμφωνείτε στο ότι πρόκειται για εμπάργκο σε ένα δημοκρατικά εκλεγμένο μόρφωμα, σας λέγω ότι το εμπάργκο σε δημοκρατικά έκλεγμένα μόρφωματα (και κατ επέκτασιν εμπάργκο στην ίδια την λειτουργία και την πεμπτουσία της δημοκρατίας) από κανάλια και δημοσιογράφους είναι κάτι το πολύ σοβαρό, και είναι τραγικά γελοίο το να ισχυρίζεται κανείς πώς αυτό το έλλειμα δημοκρατίας δύναται να "ισοφαριστεί" με επιβολή προστίμου.
Αν δεν συμφωνείτε με το παραπανω, και υποστηρίζετε οτι δεν πλήτεται η δημοκρατία με αυτόν τον τρόπο, και ότι δηλαδή τα κανάλια έχουν δικάιωμα να κάνουν επιλογή στα δημοκρατικά εκλεγμένα μορφώματα που καλούν , τότε και τα δημοκρατικά εκλεγμένα μπρφώματα αποκτούν το δικαίωμα επιλογής καναλιών και δημοσιογράφων.
Εσυ βεβαια. Κι εγω το προλαβα, αλλά δεν θα ελεγα τιποτα αν δεν το ελεγε άλλος.ποιός και γιατί να μου έσβησε αυτό το ποστ άραγε
Εσυ βεβαια. Κι εγω το προλαβα, αλλά δεν θα ελεγα τιποτα αν δεν το ελεγε άλλος.
Υπονοείς κατι φιλε? Μιλα ελευθερατι λες ρε χαλβά ότι έσβησα το δικό μου ποστ μήπως σε λυπήθηκα και άλλαξα γνώμη
Πες μας ότι εσπευσε καποιος μοντ και το εσβησε σε δευτερόλεπτα. Ελα, διασκεδασε μας.τι λες ρε χαλβά ότι έσβησα το δικό μου ποστ μήπως σε λυπήθηκα και άλλαξα γνώμη
Πες μας ότι εσπευσε καποιος μοντ και το εσβησε σε δευτερόλεπτα. Ελα, διασκεδασε μας.
Ποτε σταμάτησαν Κυριε σαιμον?Άρχισαν οι προβοκάτσες.
Λαμπρά
Ποτε σταμάτησαν Κυριε σαιμον?
Ειπα κι εγω, δεν θα ερθει καποια στιγμη στο φως η ερμηνεια αυτή?Καλα εχει βαση αυτο που λεει το νιουσιτ???
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=340101&catid=9]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=340101&catid=9[/url]