rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Φιλούρες! Όταν φτιάξεις ποτέ και τίποτα δικό σου ξαναέλα..
Καλά...φτιάξε εσύ τίποτα της ΠΡΟΚΟΠΗΣ πρώτα
και άσε έμενα να αντιγράφω..
Φιλούρες! Όταν φτιάξεις ποτέ και τίποτα δικό σου ξαναέλα..
Διχασμένη προσωπικότητα ο σκορπούλης.
Μόλις βραδιάζει βάζει μίνι και ψηλοτάκουνα, πηγαίνει στη Συγγρού και γίνεται Ροζαλίτσα.
οτι πεις συμβασιουχε προδοτη!διότι ΕΣΥ εκτός από ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ!!!
ή έχεις "δρ" μεμάκο;;;;
καημένε παπαγάλε!!!
οτι πεις συμβασιουχε προδοτη!
αλλωστε καθε αφγανος μογγολος κυκλοφορει παντου με τον προσωπικο του μεταφραστη και τα λογια του γραμμενα στην εφημεριδα...
Καπου εκει στο βιντεο ειμαι και εγω
οτι πεις συμβασιουχε προδοτη!
αλλωστε καθε αφγανος μογγολος κυκλοφορει παντου με τον προσωπικο του μεταφραστη και τα λογια του γραμμενα στην εφημεριδα...
Έτσι έτσι Μεμο....ΒΕΝΤΟΥΖΑ στα δήθεν φιλεύσπλαχνα Αριστεράκια
1) το "μογγόλος" τι σημαίνει ακριβώς; είναι τίτλος τιμής; είναι ειδική φυλετική ομάδα αφγανών; είναι η ψύχωσή σου από το Ματζικερτ, το 1453 και το συνωστισμό της Σμύρνης;
2) κι αν βρήκε μεταφραστή ο αφγανός τι το κακό σ' αυτό ;;;
ΜΕΜΑΚΟ όσο πιο πολύ μιλάς τόσο πιο πολύ εκτίθεσαι!!!
γι' αυτό ασχολήσου με τα "τραβέλια με προσόντα" όπου δε θα μιλάς και πολύ...
Για πρωτη φορα οφειλω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στον ΠΠο και τη σεχτα του!
Μιλαμε εχετε πολυ φαντασια! Ο Σπιλμπεργκ μπροστα σας δε πιανει μια λεμε! Προτεινω σαν γνωστης του χωρου του θεματος, την επομενη φορα να κανετε καστινγκ για να επιλεξετε τον ηθοποιο που θα υποδυθει τον χαροκαμενο μεταναστη! Οπως και να το κανουμε τωρα, δεν ειναι σωστο ο πρωταγωνιστης να μη ξερει τα λογια του και να τα διαβαζει κολλημενα πανω σε μια εφημεριδα(για να μη καρφωνεται)!
Τα συγχαρητηρια μου και στην κα Αφροδιτη που επιτελους αποφασισε να ασχοληθει με κατι που πραγματικα απτεται των εμπειριων της δηλαδη την υποκριτικη!
Μερικες αποριες εχω μονο ναουμε και θα ημουν ευγνομων αν μπορουσε να μου τις απαντησει καποιος αριστερουλης...
1. οι φασιστες που ακριβως κολλαγανε στην ιστορια? πειραξαν κανεναν? αυτοι εβαλαν τη βομβα? ΟΧΙ! ποιος ο λογος λοιπον να ζητα ο πατερας το θανατο τους?
2. οταν ενας ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ο οποιος κανονικα θαπρεπε να μη βρισκεται εδω, πεσει θυμα καποιου ατυχηματος(κατα τους αριστερους), υπαρχει καποιος νομος που λεει οτι ο συγκεκριμενος ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ πρεπει να παρει χαρτια, κανα σπιτι και κανα φραγκο? Το ιδιο θα ισχυει και αν για παραδειγμα τον πατησει κανα αμαξι στο δρομο?
3. αποτι ειδα στο βιντεο, παροντες ητανε περαν του πατερα και του ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ (ποσο καθημερινο ειναι ενας λαθρομεταναστης να εχει τον προσωπικο του μεταφραστη αλλωστε) στο χωρο βρισκοντουσαν 1-2 περαστικοι και 1-2 καμεραμεν.... Η κυρια Αφρα, πως διαολο βρεθηκε εκει? (αν δε κανω λαθος διαμενει στη συμπρωτευουσα).Την ενημερωσε καποιος? Ποιος? ο χαροκαμενος πατερας? ο οποιος μεταξυ του πονου του για το χαμο του παιδιου του και της παραμονης του στο νοσοκομειο που νοσηλευονται τα αλλα μελη της οικογενειας του, βρηκε το χρονο να παρει προσωπικα την κυρια Αφρα τηλεφωνο (που το βρηκε?) και να την καλεσει?
Εγω παλι γιατι πιστευω οτι αν ενας μεσος Ελληνας παρει σε ενα υπουργειο και ζητησει τον υφυπουργο στο τηλεφωνο, ακομη και για ενα σημαντικο προσωπικο του θεμα, θα φαει πορτα? Φαινεται πως το ΠΑ(κισταν)ΣΟΚ εχει δωσει ρητες εντολες στους Υπουργους να ειναι απικο μηπως και καποιος ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ μεταναστης θελησει να τους παρει τηλεφωνο να τους πει ενα γεια....
ΠορνοΠαπε, καλο το ταινιακι αλλα δεν εχει καμια τυχη για οσκαρ! ειναι κλασσικη b'movie που προοριζεται ΜΟΝΟ για εσωερικη καταναλωση...
Ρε σα δε ντρεπεστε λιγο λεω γω, παλιοπροδοτες! ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ
Η πλακα ειναι που το ΠαΠακι το παιζει ανηξερο στο αλλο θρεντ με τη Κρητη!Έτσι έτσι Μεμο....ΒΕΝΤΟΥΖΑ στα δήθεν φιλεύσπλαχνα Αριστεράκια
εσύ δεν έφευγες;
λείπει η εσκορτίτσα (τζέηνς) και στηρίζεις το στριμωγμένο μεμάκο;
σας το χω ξαναπεί φασιστάκια!
το πρόβλημά σας δεν είναι η ποσότητα.
αυτήν έστω και με κλωνοποίηση την πετυχαίνετε!
στην ποιότητα έχετε ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
κι αυτό δε λύνεται με κλωνοποίηση!!!
Η πλακα ειναι που το ΠαΠακι το παιζει ανηξερο στο αλλο θρεντ με τη Κρητη!
χαχαχα ειναι ο μονος στην Ελλαδα που ταξιδευει με αεροπορικη εταιρεια που εχει σαν εμβλημα τη σημαια της ανεξαρτητης Κρητης και κανει δηθεν οτι δεν εχει ξανακουσει τιποτα!
τοσο γελοιος υποκριτης λεμε!
σχολασες εσυ η εχεις κιαλλο πελατη στο δωματιο μωρη?Τι λες ρε; Αφού γι'αυτό τους πληρώνει το κόμμα.
Τι λες ρε; Αφού γι'αυτό τους πληρώνει το κόμμα.
Τι λες ρε; Αφού γι'αυτό τους πληρώνει το κόμμα.
Πιεξούλη εσύ βρίζεις προσωπικά εδώ μέσα όποιον δεν είναι ΠΑΣΟΚ
αλλά έτσι είσαστε εσείς τα πασόκια
Ρε δεν είπε να ψάξουμε αλλού για πασόκια????
Μην τον κουρδίζεις συνέχεια
Αφιλοκερδός πάντα σαν την συντρόφισσα Κουρτοβικ ε;Tι προβλημα εχετε με την Αλ Σαλεχ ρε ρατσίστες?... :S
Αν λεγοταν Σαλεχοπουλου θα ηταν καλυτερα?
Ενα μπραβο αξιζει στη κοπελα που ενδιαφερεται για τους μεταναστες. Η ανθρωπια σπανιζει στις μερες μας.
Καλά, εσύ από το Πισωγλεντιστάν είσαι σκορπούλη.