Νέα

Η Αλ Σαλέχ σκηνοθετεί την διαμαρτυρία του Αφγανού πατέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 242
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
η σκηνοθέτις στις μούντζες αυτές που έριχνε στα μούτρα μας ο δύστυχος αυτός άνθρωπος ήταν η Αφρο Αλ Σαλεχ?

ούτε ο Λούλης τέτοια επιτυχία με τον Μπούλη στην επικοινωνιακή πολιτική!

πάντως ο σκοπός να γίνει συμπαθής ο τέως λαθραίος μετανάστης και να προταχθούν από το ΠΑΣΟΚ τα δίκαια των καταπιεσμένων αυτών ανθρώπων έγινε κατανοητός.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
213
Πόντοι
36
συμφωνω μαζι σου.ομως σε ολες τις χωρες γινεται σωστα,δηλαδη ο μεταναστης εντασσεται στην κοινωνια.Δεν τους δεχονται οπως λαχει οπως εμεις που πλεον μετα απο 5ετια τους κανουμε ελληνες.Ακομα και ο πιο ακροδεξιος θα ηταν υπερ του να γινουν ελληνες αν μαθαιναν ελληνικα και την ιστορια μας και προσπαθουσαν να ενταχθουν στην κοινωνια μας.Εδω προσπαθουν να μας πουν (δημοσιογραφοι και πολιτικοι) πως εμεις θα πρεπει να τους δεχθουμε οπως και να ειναι..
συμφωνω
τι να κανουμε ειμαστε χιμαδιο σαν χωρα.-
δεν υπαρχει κανενας ελεγχος και γινεται εκμεταλευση επι αυτου

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Εσένα τι σου έταξε μωρή χαφιεδοκουνίστρα ο Καρατζαφύρερ; Ότι θα σε κάνει τμηματάρχη στην ΕΥΠ και θα μπορείς να δέρνεις γυναίκες ελεύθερα;
Άντε χάσου από μπροστά μου, Χλαπάτσα τζούνιορ.

δεν εχω δει τοσο καιρο να κατακρινεις πρωην προεδρο του συριζα που εδερνε την γυναικα του!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
η σκηνοθέτις στις μούντζες αυτές που έριχνε στα μούτρα μας ο δύστυχος αυτός άνθρωπος ήταν η Αφρο Αλ Σαλεχ?

πάντως ο σκοπός να γίνει συμπαθής ο τέως λαθραίος μετανάστης και να προταχθούν από το ΠΑΣΟΚ τα δίκαια των καταπιεσμένων αυτών ανθρώπων έγινε κατανοητός.

ναι, σκηνοθετης η αφροδιτη.. ρε παιδια η εταιρια σειρηνα εχει καποιο τηλεφωνο? να αρχισουμε να μαζευουμε υπογραφες για να τις κανει προταση ο σειρηνακης της αφροδιτης να παιξει σε τσοντα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

και για να μην επαναληφθουν τετοια περιστατικα που εκθετου τη δημοκρατικη (οσο αφορα τις μειοψηφιες) χωρα μας προτεινω στον κ.Κοεμτζογλου να συστησει ειδικη επιτροπη στο υπουργειο του οπου ο καθε ΛΑΘΡΑΙΟΣ μεταναστης με μονο μια υπευθυνη δηλωση να παιρνει αμεσα υπηκοοτητα αν παρ'ελπιδα στραμπουληξει το ματι του εβρισκομενος στην Ελλαδα, αν πεσει μεσα σε καμια λακουβα, αν παει στο νοσοκομειο (το οποιο ΔΕΝ εχει πληρωσει) και δεν εξυπηρετηθει κατα προτεραιοτητα και αν τον στραβοκοιταξει κανενας αστυνομικος!

Τα ανθρωπινα δικαιωματα (σημ. η υπηκοοτητα δεν ειναι ανθρωπινο δικαιωμα αλλα κυριαρχικο δικαιωμα του καθε κρατους)ειναι παραπανω απο τη θεληση του λαου, αυτο δεν σας ειπε ο δημοκρατης κος Τσαντ? ( ο οποιος μαλλον στη θεληση του λαου στηριχθηκε για να εκλεγει αν δεν απατωμαι)

Κλαψτε τωρα!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αυτο ανεφερε πρωτος το ξυλοδαρμο γυναικων για αυτο ανεφερα κατι που εχει γραφτει στο τυπο....
Εχεις μηπως λεπτομερειες απο το διαζυγιο του ΠΑΣΟΚτζη πρωην Υπ.Οικονομικων να γελασουμε λιγο?

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96
Εχεις μηπως λεπτομερειες απο το διαζυγιο του ΠΑΣΟΚτζη πρωην Υπ.Οικονομικων να γελασουμε λιγο?

για τον παυλοπουλο  "λεγετε" οτι τον εδειρε ο αντρας της ερωμενης του και το εστειλε στο νοσοκομειο με σπασμενο σαγονι.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
662
Πόντοι
96

δια στοματος μαγιας τσοκλη...βουλευτου του πασοκ στην παρουσα βουλη! οι μαυροι ειναι ρατσιστες με τις γυναικες!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Γιατί τον έχω γραμμένο στ'αρχίδια μου, παλιομαλάκα πράκτορα.
Συνέχισε να γράφεις, σπάμε πολύ πλάκα με αγράματους χαφιέδες σαν εσένα. Αν τα πας καλά μπορεί και να σε καλέσει στην εκπομπή του ο Σπίνος και να σου μάθει μερικά από τα κόλπα του.
εσυ θα παρεις ποτε εκπομπη πιεξουλη ή μια ζωη τα εφημερευοντα θα γραφεις?
Μην απελπιζεσαι αμα δε σε βολεψει το κομμα, υπαρχει παντα καιτο "Ελλαδα εχεις ταλεντο"!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Συνέχισε να γράφεις, σπάμε πολύ πλάκα με αγράματους χαφιέδες σαν εσένα. Αν τα πας καλά μπορεί και να σε καλέσει στην εκπομπή του ο [size=20pt]Σπίνος[/size] και να σου μάθει μερικά από τα κόλπα του.

fringilla+teydea+(Galazios+Spinos)1.jpg

Γαλάζιος σπίνος (fringilla teydea)

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εσένα τι σου έταξε μωρή χαφιεδοκουνίστρα ο Καρατζαφύρερ; Ότι θα σε κάνει τμηματάρχη στην ΕΥΠ και θα μπορείς να δέρνεις γυναίκες ελεύθερα;
Άντε χάσου από μπροστά μου, Χλαπάτσα τζούνιορ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ
οποιον εχει την γνωση να μου απαντησει στα εξης.

1)γιατι ολοι οι λαθροι απο τα αφγανο-πακια ερχονται στην χωρα μου που ειναι μακρυα και εχει κοστος και κινδυνο
και οχι στα κρατη της αραβικης χερσονησου που ειναι διπλα τους.
2)γιατι ερχονται εδω στους αλοθρησκους και οχι στους ομοθρησκους που βρισκονται στην αραβικη χερσονησο.
3) ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΟΙ,ΦΤΩΧΙΑ,ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ,ΑΔΕΙΑΣ κλπ και δεν πανε στα κρατη
της αραβικης χερσονησου ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-ΚΟΥΒΕΙΤ-ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΕΜΙΡΑΤΑ ΟΜΑΝ κλπ.οπου και πλουτος υπαρχει και εργασιες
και δεν ειναι ρατσισται?

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΠΑΡΑΚΑΛΩ
οποιον εχει την γνωση να μου απαντησει στα εξης.

1)γιατι ολοι οι λαθροι απο τα αφγανο-πακια ερχονται στην χωρα μου που ειναι μακρυα και εχει κοστος και κινδυνο
και οχι στα κρατη της αραβικης χερσονησου που ειναι διπλα τους.
2)γιατι ερχονται εδω στους αλοθρησκους και οχι στους ομοθρησκους που βρισκονται στην αραβικη χερσονησο.
3) ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΚΟΙ,ΦΤΩΧΙΑ,ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ,ΑΔΕΙΑΣ κλπ και δεν πανε στα κρατη
της αραβικης χερσονησου ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ-ΚΟΥΒΕΙΤ-ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΕΜΙΡΑΤΑ ΟΜΑΝ κλπ.οπου και πλουτος υπαρχει και εργασιες
και δεν ειναι ρατσισται?

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ?
τρεις οχι μονο μια.....
1)για τον ηλιο και την θαλασσα ρε τυπε....και πιθανως και τα ωραια μας αγορια.....
2)για να μας σπαν τον πουτσο να τους φτιαξουμε τζαμί....
3)γιατι εκει δεν εχει μεταξουργειο για την μετα την εργασια αναπαυλα..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36
Για να μην ξεχνιόμαστε:

Το γεγονός ότι ο (τέως) πρόεδρος του Συν/Σύριζα έδερνε την τότε γυναίκα του συνδέεται με διαζύγιο υπουργού ειδικού της "δημιουργικής λογοστικής" εκ Κρήτης και (τέως?) κατοίκου Ζωγράφου. Ο πρόεδρος τα είχε με τη γυναίκα του υπουργού και ήθελε να διώξει τη δική του. Τελικά παντρεύτηκε την πρώην κυρία υπουργού. Τα αρχικά των επιθέτων τους Κ. και Χ. αντίστοιχα. Έχουν δε το ίδιο όνομα. Αρχίζει από Ν. και προστατεύει τους θαλασσινούς. Για αυτούς που τάκαναν θάλασσα δεν ξέρω αν ισχύει κάτι  ;)

Η δήλωση της κυρα - Αφρούλας για το βιασμό της κοπέλας από τα σκατά εισαγωγής ("μελλοντικούς Έλληνες" σύμφωνα με GΑΠ) δείχνει το ποιόν της "κυρίας", του πολιτικού που την έχει ως σύμβουλο και της κυβέρνησης που την ανέχεται (εκτός αν συμφωνεί μαζί της. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!   :sunglasses:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Συνέχισε να γράφεις, σπάμε πολύ πλάκα με αγράματους χαφιέδες σαν εσένα. Αν τα πας καλά μπορεί και να σε καλέσει στην εκπομπή του ο Σπίνος και να σου μάθει μερικά από τα κόλπα του.

Πιεξουυληηηηηηηηη  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:.

άμα πεινάσεις φώναξε μεεεεεεεεεεεεεε;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλάκια  :bottom: μωρή Πεοθηλάζουσα....ρουσφετολόγα  :tooth:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

Μήπως με τον ΚΚ περνούσαμε καλύτερα;...

Χοντρός ξεχοντρός, με τον Καραμανλή περνούσαμε απείρως καλύτερα:

Ο Κ.Κ. δεν μας είχε τη βενζίνη 1¨50
Ο Κ.Κ. δεν μας έβγαζε στη σύνταξη στα 67
Ο Κ.Κ. δεν αύξησε το ΦΠΑ
Ο Κ.Κ. δεν μείωσε τα επιδόματα και τις αποδοχές
Ο Κ.Κ. δεν φορολόγησε την πρώτη κατοικία
Ο Κ.Κ. δεν μείωσε συντάξεις
Ο Κ.Κ. δεν αύξησε τη φορολογία εισοδήματος
Ο Κ.Κ. έφερε την απόσυρση
Ο Κ.Κ. δεν έδιωξε τους συμβασιούχους πασόκους που κληρονόμησε
Ο Κ.Κ. δεν έταζε ψεύτικους κόσμους και μαϊμού οράματα
Ο Κ.Κ. δανειζόταν με 70% λιγότερους τόκους από ότι ο φτερωτός πανύβλαξ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom