Το συμπέρασμα ότι είμαι πασοκτσής από πού;!
τι εισαι, εαν οχι πασοκτζης?
Το συμπέρασμα ότι είμαι πασοκτσής από πού;!
ΛΑΟΣ φυσικά!!!τι εισαι, εαν οχι πασοκτζης?
Καλα εσυ ως συριζαιος δεν μπορεις να κρινεις ποσο πολυ πασοκτζης ειναι ο παπαζολ αλλα ουτε ο χατζαρας....και σιγουρα η ταυτιση ολων των πασοκτζηδων με την συριζαια αλ σαλεχ δεν ειναι αυτοσκοπος...
γιατι 99 ιατροι του δρομοκαϊτειου συνιστουν:δυστυχώς εσύ, ως καρατζαφερικός, δεν μπορείς να κρίνεις τίποτε...
ΛΑΟΣ φυσικά!!!
ΛΑΟΣ, πασοκ στην εξουσια ,ΛΑΟΣ φυσικά!!!
Γιατί έτσι;!σε περιμενουμε οποτε θελεις για ιδεολογικη κατηχηση...μονο οχι τωρα γιατι οχι τωρα γιατι στο τμημα στρατολογησης εχει πεσει αναδουλεια
Kύριε ερευνητά πιστεύω να αντιλαμβάνεστε ότι υποπέφτετε στο έξυπνο κόλπο του κύριου Καρατζαφύρερ να ταυτιστεί με την εξουσία.ΛΑΟΣ, πασοκ στην εξουσια ,
ζητω η νεα δημοκρατια !
Συνθημα που ειδα γραμμενο στην φιλοσοφικη ,
ξερεις ...εκει που στην βιβλιοθηκη της γαμας
μουνακια μονο απο την Νομικη !
Ουτε η Αλ Σαλεχ να το ειχςε γραψει.
γιατι 99 ιατροι του δρομοκαϊτειου συνιστουν:
μονο οι αριστεροι μπορουν να κρινουν!
δε του αρεσουνε γιατι εκτος απο γυναικες ειναι και κουμουνιστριες!ρε μεμο εσυ που εχεις κονε στο ανατολικο μπλοκ, βρες στο πορνοπαπο καμια καλη λευκορωσιδα γιατι ο τσιπρας του εχει καψει το κεφαλι με αυτα που του λεει.
Αμά δεν τις θέλει ο κύριος καθηγητής τις πέρνω εγώ ευχαρίστως!!!δε του αρεσουνε γιατι εκτος απο γυναικες ειναι και κουμουνιστριες!
ακους το φασιστακι?
ΛΑΟΣ, πασοκ στην εξουσια ,
ζητω η νεα δημοκρατια !
Συνθημα που ειδα γραμμενο στην φιλοσοφικη ,
ξερεις ...εκει που στην βιβλιοθηκη της γαμας
μουνακια μονο απο την Νομικη !
Ουτε η Αλ Σαλεχ να το ειχςε γραψει.
Αμά δεν τις θέλει ο κύριος καθηγητής της πέρνω εγώ ευχαρίστως!!!
χαχα ολοι οι αριστεροι σαβουρες και σαβουρογαμηδες ειναι...Ρε σεις, επειδή το σάιτ είναι μπουρδελέ δεν το ελαφραίνουμε λίγο το θέμα να βάλουμε μια ψηφοφορία "Ποιος γουστάρει την Αλ Σάλεχ σαν γκόμενα;" Ονομαστική όμως!
Πάντως εγώ με τίποτα! Πολύ ξυνίλα ρε παιδί μου.
Καλλίτερα τη Λούκα Κατσέλη ή την Άννα Διαμαντοπούλου (που λέει ο λόγος!)
Αυτός ο Βούγιας τόσο κακόγουστος είναι;
Αμά δεν τις θέλει ο κύριος καθηγητής της πέρνω εγώ ευχαρίστως!!!
Ρε σεις, επειδή το σάιτ είναι μπουρδελέ δεν το ελαφραίνουμε λίγο το θέμα να βάλουμε μια ψηφοφορία "Ποιος γουστάρει την Αλ Σάλεχ σαν γκόμενα;" Ονομαστική όμως!
Ρε σεις, επειδή το σάιτ είναι μπουρδελέ δεν το ελαφραίνουμε λίγο το θέμα να βάλουμε μια ψηφοφορία "Ποιος γουστάρει την Αλ Σάλεχ σαν γκόμενα;" Ονομαστική όμως!