Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.827
- Πόντοι
- 6.536
Έχει ρεύμα ο Κασέλ εδώ μέσα.Μετα το ακαποτο κωλογαμησι σημερα σε βλεπω στο τελος να στηριζεις κασελ
Εμένα με έπεισε.
Έδιωξε και τα βαρίδια....
Έχει ρεύμα ο Κασέλ εδώ μέσα.Μετα το ακαποτο κωλογαμησι σημερα σε βλεπω στο τελος να στηριζεις κασελ
Στάνταρ του έχει κάνει μετατροπή για υγραέριο...λάθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αααααααα νομίζω ξέρω ποιος μαλάκας είσαι....
παίξε την κιθαρα σου και το πουλάκι σου "πάμπλε"Στάνταρ του έχει κάνει μετατροπή για υγραέριο...
Τι τον ρωτάς λες και ειναι δικο του?νταξει τύπαρα ξεφτιλα δε το λες. αλλα οκ ειναι ενα παλιο μοντελο καγιέν που λογικα το βρισκει κανεις με κανενα 20ρικο; @Rebirthed Sapiens Sapiens σωστα;
οριτζιναλ και καθαρη ip?παίξε την κιθαρα σου και το πουλάκι σου "πάμπλε"
Το είχες φορτωμένο με καρπούζια το εργαλείο ;παίξε την κιθαρα σου και το πουλάκι σου "πάμπλε"
ορίτζιναλ παπάραςοριτζιναλ και καθαρη ip?
ποιος ειναι ρε;μονο εγω δεν παιρνω χαμπαρι τι παιζει εδω μεσαορίτζιναλ παπάρας
Φίλε Αθηναίο μην τον πριζόνεις και συ τον καψερό...οριτζιναλ και καθαρη ip?
ο παππάς με την κιθάρα ρε...ποιος ειναι ρε;μονο εγω δεν παιρνω χαμπαρι τι παιζει εδω μεσα
πετάειEπιτελους έπιασε ρυθμό το νήμα, ένας άνεμος αισιοδοξίας φυσηξε. Με συγκινήσατε βρε παλιόπαιδα......
ρε μαλακεςο παππάς με την κιθάρα ρε...
ζουν ανάμεσά μαςρε μαλακες
οκ καπου στη μεση ειναι η αληθεια. μοντελο δεκαετίας και βαλε ειναι σωστα; σαν αυτο ας πουμελάθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αααααααα νομίζω ξέρω ποιος μαλάκας είσαι....
πέφτεις μια 5ετια έξω...οκ καπου στη μεση ειναι η αληθεια. μοντελο δεκαετίας και βαλε ειναι σωστα; σαν αυτο ας πουμε
δεν κανει 20 κανει 35 -40
και παλι καλα ειναι αν κανεις το κέφι σου. αλλα νταξει δεν ειναι και καινουργιο μοντελο να πεις ξερεις εδωσα 150 χιλιαρικα και πηρα καγιέν.
τεσπα καλα ειναι αυτα τα γούστα αν μπορεις και το συντηρείς.
Θυμάμαι έναν κιθαρίστα Σεφερλή....παίξε την κιθαρα σου και το πουλάκι σου "πάμπλε"
παμπλο κιθαρας;απογοητευθηκα ρε
Δεν ξέρω,ριμπέρθ μπάχαλος το είπε.παμπλο κιθαρας;απογοητευθηκα ρε
Πολλα ειναι 15Κ πας καλα;Άμα λοιπόν λές ότι είσαι χαμηλόμισθος κόψε τις παπαριές ότι τάχα μου δίνεις τον "μισό μισθό σου σε φόρο" ή το ακόμα πιο γελοίο ότι "δίνεις σε έναν μήνα όσα οι ελ. επαγγελματίες δίνουν σε ένα χρόνο...."
Φράγκο δεν δίνεις μιας και μέχρι τα 9-10 χιλιάρικα είσαι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΣ....
Τουλάχιστον ο ταξιτζής δίνει 650 τον χρόνο τέλος επιτηδεύματος και ακόμα και 5 χιλιάρικα να δηλώσει θα χώσει κανένα 400άρι ακόμα...Χώρια ότι πληρώνει από την τσέπη του και στο 100% τις ασφαλιστικές του εισφορές...
Εσύ πρέπει να τσεπώνεις περίπου 15Κ καθαρά τον χρόνο για να δώσεις όσα δίνει αυτός ο ... "φοροφυγάς"...
Είδες που μερικές φορές είναι προτιμότερο να μασάς παρά να μιλάς ?
για να δουμε,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕΔεν ξέρω,ριμπέρθ μπάχαλος το είπε.