natassa serbia
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2010
- Like
- 0
για στο ολυσ! σιμερα να σασ περιμενο Ηρώων Πολυτεχνείου 37 απο τισ 19η μεχρι 03η το προι...
φιλακια πολλα...
φιλακια πολλα...
Όταν ξεκίνησα να διαβάζω το ποστ σου , νόμισα ότι είχες πάει εσύ για κατάθεσηΠαίδες καλησπέρα σας. Να σας πω πως πήγα χτες το βράδυ στο μαγαζί, στο οποίο δούλευε η Σύλβια από Πολωνία (ξανθιά, 27 ετών). Η κοπέλα πάρα πολύ καλή στο sex με θετική συμμετοχή σ' αυτό. Πήρα το πρόγραμμα με μασάζ με 60 € (να ξέρετε ότι εκτός από αυτό υπάρχει το απλό με 50 €, της στάσης 69 με 80 € και το full πρόγραμμα με 100 €, όπως μου είχε πει χτες η τσατσά). Αφού λοιπόν ξεκινήσαμε με μασάζ, και όντας πολύ σκληρό το πέος μου, μου πήρε μια καταπληκτική πίπα (αφού τον έπαιρνε σαν λυσσασμένη, σαν να το έκανε για πρώτη φορά) και γούσταρε πάρα πολύ (να επισημάνω ότι δεν γλείφει μπάλες η συγκεκριμένη). Μετά ήρθε από πάνω μου με επίσης πολύ καλή συμμετοχή και έπειτα από λίγα λεπτά μου πρότεινε να την πάρω στα τέσσερα, όπως και έγινε. Στην συνέχεια πήγα εγώ από πάνω της και την γάμαγα βγάζοντάς μου ηδονικές κραυγές (μου 'λεγε oh yes my baby) και σε λίγα λεπτά έχυσα μέσα της. Να πω ότι αξίξει να πάτε μαζί της, θα περάσετε καλά. Να ξέρετε πάντως ότι η Σύλβια δεν μιλάει σχεδόν καθόλου ελληνικά, άρα η συνεννόηση θα γίνεται στα αγγλικά. Απ' ότι μου είπε από ελληνικά ξέρει μόνο τις λέξεις γεια σου, ευχαριστώ και παρακαλώ. Η τσατσά του μαγαζιού ήταν ευγενέστατη και μου είπε ότι το studio φέρνει ωραίες κοπέλες, άλλες πιο μικρές σε ηλικία και άλλες πιο μεγάλες. Την ρώτησα αν έχει και ελληνίδες αλλά μου είπε ότι προς το παρόν έχει μόνο ξένες. Επίσης να πω ότι τα δωμάτια έχουν ντουζιέρες με καθαρές πετσέτες, νιπτήρα και κρεμοσάπουνα, αισθάνεσαι σαν να βρίσκεσαι σε δωμάτιο ξενοδοχείου...
Den zero pu piges esi afti mera pu egrapses 01.09. epidi sto afto studio den irtes,afto vradi duleva ego eki ke me lene natasa apo serbia,ke proi duleve emanuel galida.
Den exume ka mia silvia apo polonia....malun piges kapu alu ke berdeftikes....
Κυριακη μετα τις 19:00 στο Κροκεων δεν σε βολευει?Ρε Νατάσα δούλεψε και καμιά φορά πρωί...
kali mera sto olus!
simera na ime sto studio apo 19h mexri 03h
gia olus pelatis mou apo krokeon 6 den na dulepso kiriaki
ke deftera eki opos prin ke gia afto elate sto magazia pu dulevo tora!
filakia polla sto olus
Yπαρχει SITE (ATHENS LADIES) και μπορεις να δεις τα προγραμματα εργασιας των κοριτσιων!!!!!!!!!!!!!!!!!τελικα ποια κοπελα δουλευει στην Ηλιουπολη σημερα? δεν τους φτιαχνετε και σαιτακι να ξερουμε κιολας...