Νέα

Hotels με ψωμί και κολπάκια από τις ψώλες της Γιαννιτσών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraxenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ωπα!!! ρε κλεωπα!!! που θα μας πεις και κομπλεξαρες... καθησα και διαβασα τα μυνηματα σου να δω τι σοι μελος εισαι,50 μυνηματα ειναι του στυλ πηγατε εδω? κανατε αυτο? το ξερετε αυτο? λοιπον μεγαλε χαλαρωσε το κορμακι σου και μαθε να λειτουργεις οπως πρεπει σε τοσο λεπτα θεματα στα οποια δυστυχως για την θεσσαλονικη ο νομος δεν εχει καθολου ανοχη!!!!
το πολυ μπλα μπλα ανοικτα οδηγει στον μαρασμο του ειδους
και οπως ξερεις αυτο το κρατος λειτουργει με 3 τυπους ανθρωπων ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ και ΓΛΥΦΤΡΑΚΙΑ
ανοιξα αυτο το topic με σκοπο να κτυπησω καμπανακι οτι κατι παιζει στα περιξ και ζητησα απο καποια μελη να προσπαθησουν και αυτοι να πανε για να υπαρξει μια ποιο γενικευμενη αποψη στο συγκεκριμενο θεμα και να αποκλειστει το ενδεχομενο να ημουν απλα τυχερος και να πετυχα απλα διερχομενα cg απο το συγκεκριμενο hotel
ετσι μεγαλε ασχολησου με την Αθηνα που την αραζουν εξω απο τα ξενοδοχεια και δεν τρεχει καστανο και ασε εμας να ψαχνομαστε με τα λιγα που εχουν μεινει εδω περα
αντε μουργελα απο δω που θα μας πεις και κομπλεξαρες λες και δεν ξερεις οτι παιζουν μπατσοι στο site ε????

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
έλα ρε μάγκες-κτρίως φυσικά σε klewna αναφέρομαι-χαλαρώστε,που βλέπετε παντού κάτι "λάθος"!ο άνθρωπος έδωσε μία πληροφορία με την απαραίτητη προσοχή για να μην "καεί" και αυτό που είδε/έκανε και για να μην γίνει πολύ εύκολο για την αστυνομία να καταλάβει πέρι τίνος πρόκειται.και το εξήγησε μάλιστα πως θα δώσει infos μόνο σε κάποιους που γνωρίζει για να δουν και αυτοί "τι παίζει".δηλαδή,τί δεν κατάλαβες απ'όλα αυτά ρε φίλε?δεν ξέρω τι παίζει στη Θεσσαλονίκη,αλλά όπως καταλαβαίνουμε απ'τα σχόλια είναι λίγο "δύσκολα" τα πράγματα και όλα απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή,αφού παίζει τόσο "κυνήγι"!απλά πράγματα.όποιος βλέπει πως κάποιο θέμα ή post  δεν τον ενδιαφέρει ή δεν τον "καλύπτει" απλά μπορεί να πάει να δει κάτι άλλο,και όχι να την "πέφτουμε" ο ένας στον άλλον!άντε,έχουμε καταντήσει κάτι φορές σαν κάτι....14χρονα που τσαμπουκαλεύονται την "λένε"(και καλά)στους άλλους σε chat-άκια,κτλ
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
παιδιά, καλώς ή κακώς ο κύκλος στην πόλη μας είναι πολύ στενός και όλα μαθαίνονται πολύ γρήγορα σε όλα τα πεδία (σπιτάκια, μασάζ, cg κλπ). Δεν βλέπετε που τα city tours σε μας έχουν εκλείψει; Θέλει πολύ προσοχή με τον νόμο. Εκλογές έρχονται, διαβάζουμε και ακούμε για "πεσίματα", οπότε λογικό είναι να υπάρχει επιφυλακτικότητα και προσοχή ακόμα και από τα κορίτσια που είναι στους χώρους αυτούς και ειδικά σε νέους πελάτες. Συμφωνώ πάντως ρε μάγκες ότι πολύ ξεραϊλα στην πόλη μας...

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
τουλάχιστον εκεί έχετε-ειδικά τώρα το καλοκαιράκι-την Χαλκιδική κοντά που είναι σούπερ!!ενώ-ούτως ή άλλως-και οι Θεσσαλονικιές είναι κάποια επίπεδα "πάνω" από Ελλάδα,γενικά.εγώ δεν είμαι από εκεί(καμία σχέση)για να μην "παρεξηγηθώ".απλά σχολίασα το ότι "κατέκρινε" κάποιος τον τύπο που προσπάθησε πολύ προσεκτικά να δώσει κάποια πληροφοριούλα

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
τουλάχιστον εκεί έχετε-ειδικά τώρα το καλοκαιράκι-την Χαλκιδική κοντά που είναι σούπερ!!ενώ-ούτως ή άλλως-και οι Θεσσαλονικιές είναι κάποια επίπεδα "πάνω" από Ελλάδα,γενικά.εγώ δεν είμαι από εκεί(καμία σχέση)για να μην "παρεξηγηθώ".απλά σχολίασα το ότι "κατέκρινε" κάποιος τον τύπο που προσπάθησε πολύ προσεκτικά να δώσει κάποια πληροφοριούλα

Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι αναγκαστικά πρέπει κάποιες πληροφορίες να ανταλλάζονται με πολύ προσοχή γιατί ξέρουμε όλοι πόσο χάλια είναι η κατάσταση εδώ και πόσο εύκολα κλείνουν τα "ιδρύματα" του συγκεκριμένου χώρου.
Η Χαλκιδική δεν βλέπω όμως που κολλάει και πως βελτιώνει την κατάσταση στο θέμα που μας απασχολεί. Επειδή βλέπεις πιπίνια με μαγιώ; Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν ψάχνουμε πουτάνες επειδή δεν έχουμε ή δεν μπορούμε να πιάσουμε γκόμενες (ο καθένας μπορεί να πιάσει γκόμενα με προσπάθεια και σωστές κινήσεις) αλλά επειδή μας αρέσει να πηγαίνουμε με πουτάνες, δες το ως χόμπυ αν θες.

Επισκέπτης
άνοιξε ένα θέμα, είπε κάποιος για ένα ξενοδοχείο κάπου κάποτε που μάλλον κάτι παίζει....πιάσε το αυγό και κούρευτω δηλαδή.
ψιλομούφα μου ακούγεται το όλο θρεντ, και δεν μιλάω για τον Johnwoo o οποίος είναι από τους λίγους που δίνουν σημαντικές πλήροφορίες για θεσσαλονικη.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
άνοιξε ένα θέμα, είπε κάποιος για ένα ξενοδοχείο κάπου κάποτε που μάλλον κάτι παίζει....πιάσε το αυγό και κούρευτω δηλαδή.
ψιλομούφα μου ακούγεται το όλο θρεντ, και δεν μιλάω για τον Johnwoo o οποίος είναι από τους λίγους που δίνουν σημαντικές πλήροφορίες για θεσσαλονικη.

Φίλε, σ ευχαριστώ για τα καλά λόγια αλλά το τραγικό είναι ότι οι πληροφορίες μου είναι συνήθως πολύ παλιές (αυτή για το ξενοδοχείο που έγραψα εγώ ήταν πριν από χρόνια) και γενικά λίγες αλλά παρόλα αυτά ο κόσμος τις θεωρεί σημαντικές. Αυτό φανερώνει πόσο άσχημη είναι η κατάσταση στην πόλη μας, αφού οι περιορισμένες και παλιές γνώσεις μου αποδεικνύονται ακόμα χρήσιμες...

Όσο για το παρόν τόπικ, ναι, πολύ αόριστες οι πληροφορίες που δίνονται αν και είναι λογικό να είναι γενικές αόριστες, αλλά παρόλα αυτά επιτρέπουν σε κάποιον που ενδιαφέρεται να ψάξει λίγο το θέμα των ξενοδοχείων.

Επισκέπτης
JohnWoo η κατάσταση είναι αρκετά τραγική, εγώ είμαι πλέον στο εξωτερικό αλλά όποτε κατεβαίνω Θεσσαλονίκη βλέπω και μαθαίνω από τούς κολλητούς την κατάσταση.

kyparissi

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά, αν εχετε κάποια πληροφορία για  ξενοδοχείο, στειλτε π.μ.

Kounelis Ioannis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δε ξέρω πως το βλέπουν κάποιοι, αλλά το να ανοίγει κάποιος ένα θέμα λέγοντας ότι γνωρίζει για βίζιτες και ιστορίες και ότι δίνει πληροφορίες στους παλιούς μόνο, το θεωρώ πραγματικά άχρηστο, τουλάχιστον για τη χρησιμότητα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.
Ας αναλογιστούμε για ποιο λόγω υπάρχει το forum και τι μπορεί να κερδίσει ο καθένας μας από εδώ…

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
σε ολα τα ξενοδοχεια ημιδιαμονης μπορεις να βρεις κοπελα, ακομα και εαν πας για πρωτη φορα
ξερουν και ξεχωριζουν αρκετα καλα τους ρουφιανους-μπατσους απο τους "θελω να γαμισω θελω να γαμισω!!!!!"

ετσι λοιπον δεν χρειαζεται να πουμε ονοματα

εγω στο ποιο γνωστο ξενοδοχειο ημιαδιαμονης στο κεντρο πηγα εναν φιλο και γαμισε αξιοπρεπος ενα πολυ καλο μουνι και εμεινε και ολο το βραδυ εκει.

κοινος εαν θες να βρεις βρισκεις, εαν ομως εισαι μαλακοπυτουρας θα τα πλυνεις στο χερι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom