iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Σωστός.
Ιδανικό για sex in the car ;)
Σωστός.
Σωστός.
Ιδανικό για sex in the car ;)
Εμένα επειδή μου αρέσει να το κάνω στα 4 έχω πάρει αμάξι 4x4Αν κ δεν κατεβαινω γιατι τ αμαξι ει αι χαμηλο κ βρισκει
Εμένα επειδή μου αρέσει να το κάνω στα 4 έχω πάρει αμάξι 4x4
Άρα έχει πλέον κάτι το ιδιαίτερο για εσέναΤο επισκέφθηκα πριν λίγες ημέρες!
Καθαρό σε σύγκριση με άλλα που έχω επισκεφθεί.. αλλά τίποτα το ιδιαίτερο ίσα ίσα υπερτιμημένο μπορώ να πω.
Στα αρνητικά τώρα πολύ βαβούρα στους διαδρόμους, αναμονή αρκετή, στο δε υπόγειο πάρκινγκ όσοι έχετε χαμηλό αυτοκίνητο καλύτερα να το αποφύγετε..
*Το μοναδικό που κρατάω εν τέλει από την συγκεκριμένη επίσκεψη το ότι "έφαγα" καθαρίστρια που εργάζεται εκεί!
Για ευνόητους λόγους ΔΕΝ θα κάνω περιγραφή ούτε θα δώσω περαιτέρω πληροφορίες {προσωπικά δεδομένα κτλ.} !
Hotel Μαρούσι αρκετά διακριτικό αλλά δεν συγκρίνεται με το Πρίαμος και ακριβό για αυτά που προσφέρει.Καλησπέρα παίδες,
εκτός του συγκεκριμένου ξενοδοχείου, υπάρχει κανένα καλό ξενοδοχείο ημιδιαμονής στα Βόρεια Προάστεια που να είναι διακριτικό και να μην σε ζαλίζουν σε ερωτήσεις;
Υπάρχει ακόμα τύπε;;;Hotel Μαρούσι αρκετά διακριτικό αλλά δεν συγκρίνεται με το Πρίαμος και ακριβό για αυτά που προσφέρει.
Iviskos hotel.Καλησπέρα παίδες,
εκτός του συγκεκριμένου ξενοδοχείου, υπάρχει κανένα καλό ξενοδοχείο ημιδιαμονής στα Βόρεια Προάστεια που να είναι διακριτικό και να μην σε ζαλίζουν σε ερωτήσεις;
Τόσο παλιό είναι; Κάτι μου λέει ότι αν πας δεν θα έχει αλλάξει τίποτα.Υπάρχει ακόμα τύπε;;;
Είχα ρίξει επικά γαμήσια με μια παντρεμένη δασκάλα που έμενε στα πέριξ, πριν καμμια 20αρια χρόνια εκεί.