Νέα

Hμερήσια ενημέρωση για μεταγραφές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ιεροσυλος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 922
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ιεροσυλος

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα ερθει κανας καλος  στις ομαδες μας η θα μας φανε τα παλτα και φετος?

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
εγω λεω να ανοιξουμε ενα θεμα για
ημερησια  ενημερωση για το πιο
"ηλιθιο" θεμα της ημερας! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ημερησια ενημερωση για το που κατουρησαμε ανοιξε κανεις η να το ανοιξω εγω το θεματακι παιδες?

OP
OP
Ι

ιεροσυλος

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας και παλι συναγωνιστες...λυπαμαι που σας εξοργισα τοσο πολυ με το θρεντ,που ανοιξα...ειλικρινα δεν ηταν αυτη η προθεση μου...καλοκαιρι ειναι,οι μεταγραφες των ομαδων κυριαρχουν στην ειδησιογραφια...σκεφτηκα οτι θα ηταν καλη ιδεα στο φορουμ αθλητισμος,να υπαρχει κι ενας χωρος με το θεμα μεταγραφων...κακα τα ψεμματα τοσα χρονια μας εχουν πει κατα καιρους για χατζι,κλινσμαν,ροναλντο και τοσους ακομα κι αντι για αυτους εχουν ερθει ιρισμετοφ,σιμπνιεφσκι,εντβαλντο κλπ κλπ...καθε μερα και σε αυτη τη μεταγραφικη περιοδο ακουμε χιλιαδες ονοματα και σκεφτηκα οτι θα μπορουσαμε να κανουμε λιγη πλακιτσα με ολο το σκηνικο που στηνουν κυριως οι αθκητικες εφημεριδες,που εκμεταλλευονται την αρρωστεια μας για να πουλησουν φυλλα...λαθος μου...σταυρωστε με,σταυρωστε με...δεν τρεχει τιποτα...και παλι φιλοι...δεχομαι ευχαριστως το βραβειο του πιο ηλιθιου θρεντ της ημερας...φιλικα

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
γιαυτο υπαρχουν εφημεριδες
αν ξερεις ομως καμια μυστικη και ηχηρη ποπως εγω αλλαζει

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
να κανουμε μια σουμα για τις μεχρι τωρα μεταγραφικες κινησεις των ευρωπαικων ομαδων?

1)ΜΠΑΡΤΣΑ(έφυγαν ροναλντινιο,ντεκο,ζαμπροτα) και αποκτηθηκαν οι χλεμπ(αρσεναλ)-ντιαρα(σεβιλλη)-ντανι αλβες(σεβιλλη)-κασερες(ουρουγουανος αμυντικος)

2)ΤΣΕΛΣΙ(ηρθαν οι ντεκο και μποσιγκουα απο την μπαρτσα και πορτο αντιστοιχα,παιζει να φυγει ο μαλουντα για ρομα)

3)ΜΙΛΑΝ(ηρθαν οι ροναλντινιο,φλαμινι,ζαμπροτα,Λουκα αντονινι) και (εφυγαν οι γκουργκουφ,τζιλαρντινο)

4)ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ(ηρθαν οι ποουλσεν,εκνταλ,κνεζεβιτς,αμαουρι)

5)ARSENAL(ηρθε ο σαμιρ νασρι απο την μαρσειγ)

6)ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ παιζει να ερθει ο ρομπι κιν

αυτα προς το παρον....σε επομενη ενημερωση οι σπουδαιες μεταγραφες της ατλετικο μαδριτης και των αλλων ομαδων οπως της ρεαλ,ιντερ,βιγγιαρεαλ,φενερμπαχτσε,μαντσεστερ γιουναιτεντ κλπ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom