Νέα

Hλέκτωρ Δεινοκράτης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.726
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• πεπη.jpg
    πεπη.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 17

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
τυποι ο ηλεκτωρ δεινοκρατης ειναι ο ελληνας σουπερ ηρωας,και στη διακυρηξη του λεει την ιστορια του.οπως τον σπαϊντερμαν τον τσιμπησε αραχνη,ο ηλεκτωρ επεσε στον καδο με τις χρησιμοποιημενες καποτες στη φυλης.η υπερβολικη του εκθεση στα χυσια των πορνων και τα κατουρα του εδωσε τις σουπερ δυναμεις του  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96
τυποι ο ηλεκτωρ δεινοκρατης ειναι ο ελληνας σουπερ ηρωας,και στη διακυρηξη του λεει την ιστορια του.οπως τον σπαϊντερμαν τον τσιμπησε αραχνη,ο ηλεκτωρ επεσε στον καδο με τις χρησιμοποιημενες καποτες στη φυλης.η υπερβολικη του εκθεση στα χυσια των πορνων και τα κατουρα του εδωσε τις σουπερ δυναμεις του  :rockon: :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
χαθηκε αυτο το θρεντ?!  :headbang: :knuppel:

thessal

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Like
18
Πόντοι
1
Άντε άντε όλοι έξω είναι και έπειτα σου λένε έχουμε κράτος  :2funny:  :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
"Αποκηρύττω" τύπε.."Αποκηρύττω"...
Δεν είναι λιγο τραγικο να ξεκιναει ολοκληρο μανιφεστο με ορθογραφικο λαθος?
Και μαλιστα από καποιον που εχει σπουδασει ιστορια...
Εχει και άλλα λάθη πιο κάτω.Αλλά ποιος χέστηκε;

Αυτα μας κανουν τα μνημονια και η Μερκελ!!!!Αντι να τον κλεισουν στο Δαφνί γράφει ιντερνετ!!!!
Πρεπει να είναι και πολύ βλαμενος!!!!  :2funny: :2funny:
Οτι πρεπει για παρεα τον χειμωνα!!!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
800
Πόντοι
656
Παίδες, μην ψάχνεστε.
Άλλος είναι ο απόλυτος σ' αυτά.
Και είναι χρόνια στο κουρμπέτι, εγώ ξέρω το site του από τη δεκαετία του '90.
Οι μεταγενέστεροι (όπως αυτός εδώ) είναι απλώς κακέκτυπα αντίγραφα.

[size=18pt]]

Σήμερα πάντως δεν αφηνει να μπω πιο βαθεια στο site. Συντήρηση? Θα δείξει.

ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
αυτη η αλητρα υπαρχει ακομα ?!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
heil.png

Πρόλογος από το μανιφέστο μου.
1. Αποκυρήττω τον έρωτα με κοινότυπες, αχρείες γυναίκες.
2. Αποκυρήττω τις ανούσιες διασκεδάσεις, τα ανούσια parties, τα ανούσια bars.
3. Αποκυρήττω τις τετριμμένες παρέες και τις συνδιαλαγές μου με αυτές.
4. Δημιουργώ κι ακολουθώ τη δική μου μόδα.
5. Ελέγχω τα συναισθήματά μου με το πνεύμα και τα υποτάσσω σε αυτό.
6. Γυμνάζω σώμα, ψυχή τε και πνεύματι.
7. Αποκυρήττω τις φάυλες ευαισθησίες, πάσης φύσεως.
8. Είμαι ιδεαλιστής πρώτα κι επιλεκτικώς ανθρωπιστής.
9. Μελετώ σκληρά, σκέφτομαι σκληρά κι εργάζομαι σκληρά.
10. Αποκυρήττω τη μονομερή γνώση κι αγωνίζομαι για την απελευθέρωση της ολιστικής επιστήμης, της συνθετικής μακρομικρο-κοσμικής οντολογίας και κοσμολογίας, ήτοι συνθετικής οντολογίας, και διατάσω την απελευθέρωση του εσώτερου αρχαίου μου εαυτού, όχι του ΕΓΩ αλλά του ΕΙΝΑΙ.
11. Προσπαθώ και βούλομαι να είμαι δίκαιος, αντικειμενικός και ποτέ μονομερής στις αντιλήψεις μου.
12. Αγωνίζομαι για το «αιεν αριστεύειν.
13. Εργάζομαι κι εγώ για την εθνοφυλετική επαναστατική διανόηση.
14. Δρω, άρα υπάρχω.
15. Αποκυρήττω την ακαδημαϊκή έπαρση, καθώς και τα κοινωνικά στεγανά περί κραταιάς ηθικής, υπό την ευρύτερη έννοια του όρου.
16. Το «αγαπάτε αλλήλους» αντικαθίσταται από το «αγαπάτε αγαθούς τε και ενάρετους τε και ήρωας».
17. Σέβομαι την έντιμη κι αξιοπρεπή εργασία οιασδήποτε φύσεως.
18. Αποκυρήττω την κατηχητική στενομυαλιά και τις εκκλησιαστικές προκαταλήψεις και δεισιδαιμονίες.
19. Αποκυρήττω το ακατάσχετο, ακόμη και στην αρχαιολατρεία.
20. Περιφρονώ την κραταιά ηθική και πνευματική κοντόθωρη μετριότητα.
21. Αγαπάω πρωτίστως τον εθνικό πολιτισμό, την πατρίδα και το Θεό και ύστερα όλα τα άλλα.
22. Δεν αγαπώ γυναίκες κι άντρες ανάξιους αγάπης και προπάντων ακόμη και τους πιο αξιαγάπητους δεν τους τοποθετώ παρά μόνο μετά την αγάπη προς το Έθνος, τη Ράτσα, τον Άριο πολιτισμό, καθώς και το άριστον εις όλους τους φιλελληνικούς πολιτισμούς.
23. Πιστεύω στη θανάτωση-ευθυνασία των αξιοθάνατων κι ορκίζομαι εις το όνομα της Νεμέσεως να αγωνιστώ δια αυτό.
24. Απαγορεύω τον έρωτα, τη σχέση, το γάμο με Εβραίες, μαρξίστριες, άθεες και θεούσες, καθώς και τα συναφή.

Ονομάζομαι Γιώργος και είμαι 36 ετών. Έχω σπουδάσει Ιστορία-Αρχαιολογία, καθώς και Αργυροχρυσοχοΐα και είμαι άνθρωπος που μου αρέσει η έρευνα πάνω σε αρχαίους πολιτισμούς και ειδικά ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός. Είμαι ποιοητής και έχω εκδώσει 3 συλλογές ποιημάτων, μερικά από τα οποία θα βάζω κατά καιρούς στο blog μου. Αναζητώ επαφή με άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, π.χ. επιστήμονες, καλλιτέχνες, ιστορικούς κλπ.

parakalv opvs katauesete tis prosvpikes apoψεισ σας για τhn ypo kataskeyh istoselida.prosvpika h eggrafh ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΥΡΩ Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ.ΑΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗς,ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ,ΔΕΞΙΟΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ,ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ,ΚΑΙΟΤΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΡΙΤΩΜΑΤΑ ΤΗς ΑΣΤΙΚΗς ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑς ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕς ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΛΕΙΤΑΙ ΚΥΝΟΧΑΜΑΙΤΥΠΟΙΟ ΔΗΛΩΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΑΡΧΑΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΔΕΙΟΣ ,ΔΕΥΚΑΛΙΟΝΕΙΑ ΤΕ ΚΑΙ ΠΥΡΡΑΣ.......ΗΕLLENENLAND DEN EIXE DHMOKRATIA PARA MONON OTAN THS EPIBLHUHKE APO PARHKMASMENOYWS TYPOY ANTIFVNTOS PIUHKOYS SOFISTES,SE OLES TIS EPOXES KATOXIKVN KYBERNHSEVN,KAI FYSIKA MONON ENAS GENNAIOS CROMWELL YPHRJE ALHUINOS DHMOKRATHS O LINCOLN και οσο για το τελοσ τουσ ψαξτε το στο ιντερνετ η ζητηστε μου ωσ ιστορικου επιστημονοσ σε οποιαδηποτε γλωσσα και αν μιλατε ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΑND YOUR WILL WILL BE DONE!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΙΔΡΥΣΩ ΕΓΩ Ο ΗΛΕΚΤΩΡ ΔΕΙΝΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ,ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΔΙΧΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ 200 ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ,,ΠΙΝΑΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ,ΤΣΟΠΕΡ,ΚΑΙ ΟΤΟ ΠΑΛΙΟ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Η ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ,ΚΑΙ ΜΥΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΡΟΥΝΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΥΑΣ,ΙΝΚΑΣ,ΑΖΤΕΚ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΕΙΑ ΘΡΑΚΙΚΗ,ΜΥΚΗΝΑΙΚΗ ,ΚΑΙΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΚΡΗΤΗ ,ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΜΑΓΑΛΛΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΑΣ ΠΑΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΞΟΥΡΑΦΗΣΘΗΤΩ!ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΥΣΙΜΗ ΥΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥς ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩς ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ.ΙΔΡΥΩ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ,ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΤΥΠΟ.ΤHERRION,HAGGARD,IRON MAIDEN,AN KAI EXV SPASTWEI ME THN AGGLIA,MANOWAR,KAI KAUE TI EPIKO OTI KAI AN EINAI AYTO,.GNVRIZV VS AYTODIDAKTOS IPPASIA,JIFASΚΙΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ,ΤΕΛΟΙΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ,ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΛΕΙ ΠΑΜΦΘΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΡΧΑΙΕΣ ΣΤΟΛΕΣ,Η ΤΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΠΟΘΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΙΑ,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,ΚΤΛ.ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑς ΤΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΤΟΠΙΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑς.ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΩ ΔΕΡΜΑΤΟΣΤΙΞΕΙΕΣ,[ΤΑTOO] ME APOLYTA FYTIKA YLIKA,KLIBANO,KTL,KAI SAS KANV OTI TATOO UELETE SA OPOIODHPOTE MEGEUOS ME 12 EYRV H KAI DVREAN AN MOY STEILETE PX.ENA SANTOYRI,MAGGALI,SYNTHESAIZER,PALIA ANTIKEIMENA H KAI KATI KAINOYRIO POY NA ME ENDIAFEREI PX MIA SPESIAL KIUARA.EPISHW MPORV NA METYATRECV TA AGENH METALLA SE EYGELH ME EPISTHMONIKO TROPO DIXVS PYΡΗΝΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΤΙΚΟ ΑΣΤΡΟΣΟΦΙΚΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ.Ο
[/img]ΛΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΦΟΩΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΔΟΚΗΠΟ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΩ Η ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΚΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΩ,ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΜΑΣ.ΑΝΠΑΛΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΑ ΣΑς ΤΟ ΦΤΙΑΧΩ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΕΝΤΕΛΛΩΣ ΜΑ ΕΝΤΕΛΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.ΘΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΩ ΑΝ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ,ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.ΝΑΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ.ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΙΧΩς ΗΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ.Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ,ΑΠΟ ΙΠΠΟΤΕΣ,ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΣΠΕΡΜΑ,ΑΙΜΑ,ΙΔΡΩΤΑ,ΚΟΠΟ,ΜΟΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΦΑΛΛΑΓΓΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟς ΟΝΤΟΛΟΓΟΣ ΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ΗΓΕΜΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!ΝΟ MORE BLOOD FOR HEROES!!

leader.png

%25CE%2595%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B1+006.jpg

[URL unfurl="true"]http://deinokratis.blogspot.gr/[/url]
maxresdefault.jpg

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120