Νέα

HIV 12 Rapid spot test

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takisbisex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

takisbisex

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά τα τεστ? πως λειτουργουν δλδ με σάλιο ή αίμα? Μετά από πόσες ημέρες από την επικύνδυνη πράξη μπορείς να τα κάνεις? Εαν βγαίνουν δε και σύντομα τα αποτελέσματα μήπως να τα έχουμε στην τσέπη μας πριν από κάθε εξόρμηση??

nikos_s

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Για να λεει ορο και πλασμα ειναι τεστ αιματος.Τωρα αν ειναι αποτελεσματικα δεν γνωριζω...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ρε παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με αυτά τα τεστ? πως λειτουργουν δλδ με σάλιο ή αίμα? Μετά από πόσες ημέρες από την επικύνδυνη πράξη μπορείς να τα κάνεις? Εαν βγαίνουν δε και σύντομα τα αποτελέσματα μήπως να τα έχουμε στην τσέπη μας πριν από κάθε εξόρμηση??

Δηλαδη πωε το εχεις σκεφτει;
Την ωρα που η τσατσα λέει το προγραμμα μπλα μπλα θα ζητας να φτυσει για να δεις αν ειναι ΟΚ?
:2funny:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Μα τo HIV τεστ δεν έχει νόημα να το κάνεις τόσα συχνά. Υπάρχουν περιπτώσεις που ο ιός έκανε να φανεί πάνω από 9 μήνες. Έτσι το HIV τεστ είναι να το κάνεις μία φορά τον χρόνο ή κάθε 6 μήνες το πολύ, αλλά όχι τόσο συχνά …ακόμα και να κόλλησες θα χρειαστεί τουλάχιστον να περάσουν 1-2 μήνες να αναπτυχθεί ο ιός για να φανεί στο τεστ… Ακόμα και τα πιο άμεσα τεστ που έχουν βγει θέλουν μία απόκλιση 1-2 μήνες και πάλι δεν είναι 100% σίγουρο… Για αυτό το κάνεις τζάμπα κάθε 6 μήνες ή ένα χρόνο στα δημόσια νοσοκομεία.

OP
OP
T

takisbisex

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Ναι ρε φίλε αλλά από ότι κατάλαβα αυτό το τεστ δίνει αποτελέσματα από την πρώτη ημέρα εαν δεν κάνω λάθος. 

gladiator78

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Με σαλιο παιδια λειτουργουν κ εχει κ ενα αλλο με σαλιο πουναι για την ΗΠΑτιτιδα c ta βαζουν μετα σενα ειδικο υγρο κ περιμενεισ ενα 20 λεπτο να βγει το αποτελεσμα ,εχει ηλεκτρονικη ενδειξη.Ειναι ενα κουταλακι κατα καποιο τροπο που το περνασ στα πανω κ τα κατω ουλα κ μαζευει το σαλιο .Απτο σαλιο μπορει να φανει κ μαλιστα σε ενα ποσοστο 99% λενε καποιοι γιατροι για το τεστ αυτο αλλα εγω πιστευω κ 97% που λεει ο λογος ειναι να δειχνει ειναι αρκετα αξιοπιστο

OP
OP
T

takisbisex

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
72
Πόντοι
1
Το θέμα τώρα είναι που μπορούμε να το αγοράσουμε όμως, γιατί η ιστοσελίδα πάνω είναι μόνο για φαρμακοποιούς, εγω δεν θέλω να πάω στον φαρμακοποίο μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom